Blogg

Bästa produktivitetsappar för iPhone och iPad

Dessa smartphones har verkligen förändrat vårt sätt att hantera våra liv. Och dessa att göra-appar och uppgiftshanterare har verkligen gjort saker mycket mer annorlunda än vad det skulle ha varit om det inte fanns några smartphones alls. Det finns massor av produktivitetsappar för iPhone (eller iOS-ekosystemet i allmänhet). Utbudet av mångfald som utvecklare har utövat för att utforma och utveckla sina produktivitetsappar är fantastiskt.

Primärt baserat på kvalitet och förmågan att avsevärt öka produktionen är det här de bästa produktivitetsapparna för iPhone och iPad. Låt oss hoppa över för att utforska dem alla!

Bästa produktivitetsappar för iPhone och iPad

# 1. Google Dokument

"Google Docs" är en av de finaste apparna för att skapa dokument. Du kan enkelt skapa, redigera och hantera dokument på din iOS-enhet. Det låter dig också samarbeta med andra i dokumentet.

Du kommer att lägga till kommentarer i dina dokument för att enkelt komma ihåg viktiga punkter. Med appen kan du enkelt svara på kommentarer. Du kommer att kunna öppna, redigera och spara dina Word-dokument. Det stöder vissa språk som tjeckiska, danska, nederländska, estniska, filippinska, finska, franska, galiciska, georgiska, tyska, grekiska, etc. Ännu viktigare, det fungerar även offline för att säkerställa att ditt arbete inte har några avbrott.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Fantastisk - Kalender och uppgifter

"Fantastical - Calendar & Tasks" har varit en toppkalenderapp för iOS. Med olika mycket användarvänliga funktioner som naturlig språkanalys, påminnelser, en vacker veckovy tillgänglig, kommer du att kunna hålla ett öga på det kommande evenemanget och förbli uppmärksam på viktiga saker.

Huvudlistan visar alla dina daterade påminnelser och händelser. Du kan ställa in datum, tider och till och med geofences för alla händelser. Du måste bara trycka på och hålla kvar någon händelse för att flytta, duplicera eller dela den. Kalenderappen stöder sex språk som engelska, franska, tyska, italienska, japanska, spanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Gnista

Spark är lätt den mest funktionsrika och bästa e-postappen för iOS. Med den här appen kan du direkt gå igenom din inkorg och hantera e-post på ett bekvämt sätt. Den smarta inkorgen får snabbt reda på om e-post, nyhetsbrev eller aviseringar är personliga och grupperar dem så att du enkelt kan bläddra igenom dem.

Eftersom appen är helt anpassningsbar kan du finjustera den för att stärka din produktivitet. När du skapar ett e-postmeddelande kommer du enkelt åt de mest använda signaturerna och väljer rätt alternativ. Det låter dig spara bilagor till iCloud Drive, Google Drive, Dropbox, OneDrive, läsbarhet, Pocket, Evernote och OneNote.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Trello

Trello litar på mer än 35 miljoner användare som organiserar sitt arbete och liv. Det är ditt visuella verktyg du kan använda för att planera dina affärsarbeten, semestrar eller något däremellan.

Appen är flexibel för alla dina behov eftersom du enkelt kan hantera dina att göra-listor. Att gå från idé till handling blir en lek med Trellos anpassningsbara och enkla brädor, listor och kort. När du har skapat kort drar du dem över hela linjen för att kontrollera utvecklingen av dina projekt.

Håll koll på dina projekt genom att lägga till checklistor, etiketter och förfallodatum. Dessutom kan du gå in på alla planeringsdetaljer utan att komma ihåg dem. Använd aviseringar för att hålla ordning även när du reser.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

# 5. Simplenote

Simplenote gör anteckningen otroligt lätt. Med den här appen kommer du att kunna fånga idéer och göra listor snabbt och effektivt. Använd taggar och stift för att hålla alla dina viktiga anteckningar organiserade. Det rena gränssnittet och de lättanvända funktionerna gör det bekvämare att spela. Du kan synkronisera dina filer för att komma åt dem via alla dina enheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Planner Pro

Planner Pro är en bra uppgiftshanterare. Genom att kombinera uppgifter, anteckningar och händelser på ett ställe kan appen hantera dem bekvämt. Du kan lägga till, redigera och ta bort händelser. Om du vill ha mer integritet, dölj dina kalendrar.

Du kommer att lägga till deluppgifter med projekt och uppgift. Det finns 25 prioriteringar för uppgifter och projekt. Skapa enkelt anteckningar och hantera dem. Lägg till påminnelser till varje uppgift så att du aldrig glömmer att utföra något viktigt arbete.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Produktivitet - Dagliga uppgifter

Produktivitet kan öka din produktivitet enormt och motivera dig att uppnå ditt mål. Du kan planera dina uppgifter och slutföra dem med önskat resultat.

Skapa dina dagliga regler och se till att följa dem. Olika effektiva verktyg kan hjälpa dig att hantera dina uppgifter utan att svettas. De enkla funktionerna och det intuitiva gränssnittet ger bättre användarupplevelse.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. E-post - Edison Mail

E-post tar bort all stress från att hantera postlådan; gör uppgiften otroligt enkel. Den levereras med en inbyggd assistent som låter dig hålla dina utgifter, shopping och resor helt organiserade.

Du kan avsluta prenumerationen på skräp, pausa meddelanden och till och med ångra skickad e-post. Det upptäcker och föreslår också HTML-signatur från din skickade ruta. Appen stöder Gmail, iCloud, Yahoo, Hotmail, Outlook, Office / Outlook 365, Exchange och AOL, IMAP-e-postkonton etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Evernote

Evernote utmärker sig genom att låta dig hantera och organisera dina personliga och professionella projekt. Du kan fånga och skriva dina tankar som checklistor, anteckningsböcker, anteckningar och att göra-listor.

Appen låter dig ta anteckningar i flera format som text, skisser, foton, ljud, video, PDF-filer, webbklipp etc. Med din iPhone-kamera kan du skanna dokument, visitkort, ritningar och handskrivna anteckningar. Det låter dig också kommentera bilder. Du kan använda lösenordet för att ge ditt konto mer säkerhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Microsoft OneNote

Microsoft OneNote är en kraftfull anteckningsapp. Med den här appen kan du fånga dina tankar, idéer och hålla dem organiserade precis som du vill. Du kommer att använda den inbyggda inspelaren för att spela in ljudanteckningar.

Det låter dig fästa sidor för att direkt hitta dem. Du kan arbeta med dina kollegor eller vänner i en delad anteckningsbok. Håll ditt konto säkert med Touch ID. Appen stöder vissa språk som engelska, arabiska, katalanska, kroatiska, tjeckiska, danska, nederländska, finska, franska, tyska, grekiska, hebreiska, hindi, etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut

Utnyttja dessa appar på bästa sätt för att ta kontroll över dina uppgifter, fånga anteckningar snabbt även när du är på språng och stärka din produktivitet. Glöm inte att ställa in påminnelser för att hålla dig på laddningen hela tiden. Sätt ett mål och se till att uppnå det genom att sätta din bästa fot framåt.

Vilken app kommer du att använda för att påskynda din produktivitet? Låt oss veta det i kommentarerna.

Du vill kolla in:

  • Bästa e-postappalternativen för iPhone
  • Bästa anteckningsappar för iPhone
  • Shoppingappar för iPhone
  • Bästa kupongappar för iPhone
  • Bästa Evernote-alternativ för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found