Blogg

Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018 läderfodral 2021

Apples 2018 iPad Pro 2018 är den ultimata iPad långväga. En sådan imponerande surfplatta behöver en lika bedårande kostym för att visa upp klassen och förbli säker. Ingenting kan slå de bästa 12,9-tums läderfodralet iPad Pro 2018 när det gäller att lägga till en professionell touch.

Vi har redan utforskat några av de finaste 12,9-tums iPad Pro-fodralen. Men vi trodde att det inte räckte och har bestämt oss för att placera toppläderfodral som är vackert utformade för tredje generationens iPad Pro. Om du vill köpa ett snyggt fodral eller ärm för din nya investering, ta en titt på dem!

 • Oxford läderfodral från Pad & Quill
 • Läderfodral i ullnöt
 • Läderfodral i PU-läder av Ztotop
 • Slitstark PU läderfodral från ESR
 • LENTION Split Leather Sleeve
 • tomtoc klassiskt läderfodral
 • FYY äkta läderfodral
 • Premium PU-läder från WWW
 • Poetiskt syntetiskt läderfodral
 • Lyxläderfodral i läderläder av BELKA

1. Oxford läderfodral från Pad & Quill

Pad & Quill förtjänar högt beröm för att ha producerat ett förstklassigt läderfodral. "Oxford Leather" är absolut klass och passar perfekt med din iPad Pro.

Den amerikanska fullkornsbensläderstrukturen pryder nylonsömmar i marin kvalitet. Och med den rika läderstrukturen som alltid finns för att omfamna din handflata kommer du att känna dig bekväm att hålla den stora skärmen på iPad.

Den har en mjuk läderinredning för att absorbera stötar och skyddar även tredje generationens iPad mot repor. En anmärkningsvärd egenskap hos detta läderöverdrag är förmågan att motstå UV-ljus. Det betyder att Oxford Leather fortsätter att lysa länge.

Omslaget är utformat för att fungera perfekt även med Apple Smart Keyboard Folio. Och du har två färgalternativ (Whisky och Chestnut) för att välja din favorit premiumdräkt till surfplattan.

USP: Amerikanskt fullkornsborsteläder

Kolla in på Padandquill

2. Väska i ullnötläder

Om du letar efter ett fodral som erbjuder skydd och ser vackert ut medan du gör det, kan det här vara din kopp te. Ullnöt formar läder och ull av högsta kvalitet till en minimalistisk och tidlös design.

Men det är inte det bästa !! Det skandinaviska fullkornsläder som används på utsidan är känt för att utveckla en vacker patina med användning. Det betyder att hylsan alltid ser rik, unik och vintage ut. Interiören, 100% naturlig ullfilt från Tyskland, garanterar en mjuk säng för din enhet att vila på.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

3. Ztotop PU-läderfodral

Det är den snygga formfaktorn som gör Ztotop till en utmärkt match för 12,9 ″ iPad Pro. Väskan fästs magnetiskt på baksidan av din iPad.

Den mjuka mikrofiberinredningen och det släta PU-läderytan förstärker strukturen, vilket gör det möjligt att hålla bort repor och även uthärda låg slag.

Framsidan fungerar effektivt som ett super praktiskt stativ. Med de flera betraktningsvinklarna kommer du att ha en bekvämare skriv- och medieupplevelse.

Dessutom gillar jag alla fyra färger som svart, marinblått, lila och rosaguld när de ser tilltalande ut för ögonen.

USP: Tri-fold stativ

Kolla in på Amazon

4. ESR Yippee slitstark PU läderfodral

Ett tunt folioskydd som passar elegant med din iPad och skyddar den mot oavsiktliga droppar. ESR Yippee har en förstärkt PC-ram för ytterligare skydd.

Med det släta PU-yttre skalet ger locket förbättrat grepp så att du känner dig bekväm när du håller den stora skärmen iPad Pro. Framsidan stöder också upp din surfplatta för en förbättrad tittarupplevelse.

En annan anmärkningsvärd funktion är förmågan att motstå fläckar och fingeravtryck. Det är inte allt; du kan välja ESR Yippee slim flip cover i svart, marinblå och silvergrå.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

5. LENTION Split läderärm

Jag tycker att LENTION-fodralet för iPad Pro är ”riktigt bedårande.” Den lätta och kompakta designen gör det till ett bra val för regelbunden användning.

Det mjuka läderytan känns bra att ta på och ger ett säkrare grepp. Tack vare det släta sammetfodret kan det också skydda din enhet från repor.

Det finns ett par magnetiska snäpp som låter dig stänga ärmen säkert. Därför förblir din surfplatta perfekt inuti. Dessutom kommer LENTION-fodralet i fem färger som svart, rött, brunt och mer.

USP: Slät sammetfoder

Kolla in på Amazon

6. tomtoc Classic läderfodral

En elegant hylsa som detta erbjudande från “tomtoc” förtjänar ett skott på din iPad Pro. Jag uppskattar verkligen dess snygga och kompakta design.

Karamelläder och träkolsfilt exteriör har snyggt hantverk. Med den mjuka inredningen ser hylsan till att din tredje generationens iPad Pro förblir säker från repor.

Den magnetiska designen gör att du enkelt kan stänga den. Tack vare öppningen kan du ladda din surfplatta utan att behöva ta bort den från hylsan.

USP: Den snygga profilen

Kolla in på Amazon

7. FYY äkta läderfodral

Jag har en speciell smak för handgjord design. Därför har FYY fångat mina ögon med äkta kohudläder och raffinerat utförande.

Tack vare tre halkskydd ger läderfoliofodralet justerbara betraktningsvinklar. Så, din landskapsvisning fortsätter att bli en bättre upplevelse.

En anmärkningsvärd egenskap i detta fall är den förbättrade värmeavledningsfunktionen som håller din iPad sval. När det gäller skydd mot droppar kan detta skydd erbjuda den nödvändiga skölden mot stötar. Plus, svart, brunt och de charmiga vinröda färgalternativen låter dig välja en fin följeslagare till din nya iPad.

USP: Rik handgjord design

Kolla in på Amazon

8. WWW från Homelove Premium PU läderfodral

Om det är dags att omfamna fashionabel design kan du inte gå fel med detta designerfall från Homelove. Omslaget har fått ett vackert utseende med blommönster och knäpps obefläckat runt iPad.

Det släta PU-lädret lägger till en känslig touch, vilket gör det lite bekvämt att hålla i den extremt stora surfplattan. Men handlar det här fallet bara om iögonfallande design? Nej. Kortet och pengarfickan gör det mycket användbart. Dessutom säkerställer handremmen att du kan hålla iPad bekvämare. Dessutom finns folieväska i WWW-läder i sju färger: lila, magenta, rosaguld och mer.

USP: Vackert mönster

Kolla in på Amazon

9. Poetiskt syntetiskt läderfodral

Även om mitt hjärta alltid tävlar om det mest lyxiga omslaget, misslyckas jag aldrig med att kolla in de fall som verkar vara flaggskeppsmördare. Detta ärende från Poetic kan inte vinna dig i första ögonkastet. Det kan inte heller skämma mest tilltalande läderfodral.

Det kan dock klara av din grundläggande efterfrågan. Den snygga designen med synliga sömmar ser märkbar ut. Och med funktionerna som fällbart stativ såväl som automatisk sömn / vakning är det en ganska säker insats. Bäst av allt, du kan få det till bara 7,95 dollar.

USP: Billigt läderfodral

Kolla in på Amazon

10. BELKA lyxfodral i läderfolie

Jag har redan lagt BELKA-läderfodral i min speciella samling för min tredje generationens iPad Pro. Det som har tvingat mig att gå till detta omslag är den mer pragmatiska designen.

Jag menar, omslaget har försökt kontrollera alla viktiga behov. Och det har lyckats få de flesta saker rätt. Det veganska lädret berikas av Fibonacci-sömmar.

Främst på grund av det solida PC-höljet har fodralet också den nödvändiga kudden för att sprida stötar. En stor ficka för dollarsedlar och tre kortplatser gör den väl anpassad för din resa. Ännu bättre, den vintergröna foliodräkten finns i fyra färger och är tillgänglig till ett rimligt pris (17,99 USD.)

USP: Vegansk läder berikas med Fibonacci-sömmar

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner! Gillade du ovanstående omslag för den nya iPad Pro?

Vad sägs om att kolla in ett par bästa ärmar till din iPad Pro 12.9 ″? De är huggen av högkvalitativt läder och professionell design. Jag är säker på att du skulle hitta dem prisvärda.

Ditt val?

Gå efter en snygg folioväska eller en bekvämare ärm baserat på vad som uppfyller dina behov. Och ja, om du hittar några omslag som inte nämns i ovanstående sammanfattning, glöm inte att berätta för oss.

Du kanske också vill läsa:

 • Bästa 12,9-tums iPad Pro-fodral
 • 12,9-tums iPad Pro skärmskydd
 • Bästa 11-tums iPad Pro-fodral
 • Bästa 11-tums iPad Pro skärmskydd