Blogg

Bästa iPhone X träfodral 2021

Ett av de vackraste sätten att utforma din smartphone är att använda olika fodral som perfekt matchar din klänning och humör. Om du till exempel vill bli prickig, skulle det vara en stor hit att välja ett extremt klart fodral eller ett magert fodral. Men om du vill gå lite annorlunda skulle det vara en bra idé att utforska de bästa iPhone X-fodralet.

 1. Pad & Quill
 2. YFWOOD
 3. iATO
 4. KERF
 5. B BELK
 6. Kwmobile
 7. iRton-Tech
 8. NeVisdom
 9. Max-kung
 10. iCASEIT
 11. Native Union
 12. Mous
 13. Rostat bröd
 14. Woodcessories

1. Woodline från Pad & Quill

"Pad & Quill" har kommit med några av de mest anmärkningsvärda träfodral för iPhone X. Och "Woodline" är en av dem. Det reptåliga polerade träet tillsammans med Aramid-polymerkärnan gör det mycket hållbart. FSC-certifierat lövträ säkerställer att din smartphone har ett heltäckande försvar mot chock. Med tillstånd av den halksäkra utsidan ger locket ett säkert grepp.

Bortsett från Woodline har jag tyckt att Heritage Pocket Book och Little Pocket Book är mycket imponerande. De är en rik blandning av högkvalitativt läder och trä. Om du letar efter ett premiumträskydd bör du ge dem en titt.

USP: FSC-certifierat lövträ

Kolla in på Pad & Quill

2. YFWOOD

YFWOOD har gjort detta fodral unikt, eftersom det är handgjort av äkta trä. Det graverade totemet skiljer det från andra trälådor, som kan vara helt enkelt. YFWOOD har använt dubbelskikt gummi och äkta trämaterial för att skydda din telefon från stötar och fall.

Varumärket har utan problem utfört en utmanande uppgift att hålla exakta utskärningar så att du snabbt kan komma åt alla portar och knappar. Kontrollera den 3 mm upphöjda läppen som lyfter telefonens pekskärm och håller den borta från repor.

USP: Handgjord fodral

Kolla in på Amazon

3. iATO

Ta med dig ett distinkt träfodral till din iPhone X. Detta iATO klassiska designväska i valnötträ är elegant i utseende och minimalistisk i design. Om det inte finns något, finns det något. Detta är mantrat som antogs av iATO.

Detta eleganta fodral kompletterar för att förbättra och skydda utseendet och känslan på din senaste Apple-smartphone. Träväskan i valnöt ser tunn och lätt ut, men den är robust och hållbar.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

4. KERF

Vad kan du lägga till din iPhone som en stil och ett skydd inte lyckas uppnå? Designer Ben Saks ställde den här frågan till sig själv och han hittade svaret i träbutiken på Carnegie Mellon Universitys arkitekturskola, där han skapade ett fodral för sin iPhone 5. Ben inspirerades av sitt missnöje med befintliga träfodral.

KERF är resultatet av Bens omfattande forskning, tester och revisioner. Att tillverka en hållbar produkt från lokala och naturliga material är en prestation i sig. Träfodral av KERF har blivit populära eftersom de kan uppfylla användarnas krav på stil, skydd och unikhet.

USP: Brett utbud av fall

Kolla in på KERFCase

5. B BELK

B BELK är ett klassiskt träfodral. Den är beredd med miljövänligt trä. TPU-interiören stärker dess konstruktion. Du kan lita på att den ska uthärda droppar med lätthet.

OLED-skärmen har ytterligare skydd i form av framläppen. Snygga hål säkerställer att den passar perfekt på enheten och ger enkel åtkomst till alla funktioner. Dessutom kommer BELK i fyra varianter av olika trä som björk, körsbär, teak och valnöt.

USP: TPU-stötfångare

Kolla in på Amazon

6. Kwmobile

Kwmobile har skapat detta fodral med vattenliknande design huggen på träet. Fodralet har en ram i mjukt material och bakpanel i polerat trä för att göra det lätt att hålla. Din iPhones pekskärm är skyddad även om den tappas, eftersom den upphöjda kanten ger avancerat fallskydd.

Kwmobile har använt ett mjukt skydd av naturligt valnöt. Med det här locket kan du enkelt trycka på knapparna. Du kan snabbt trycka på ström- och volym upp / ned-knapparna.

USP: Unik men elegant design

Kolla in på Amazon

7. iRton-Tech

iRton-Tech har kombinerat trä och TPU för att designa detta 100% handgjorda fodral till din iPhone X. Varumärket har skapat ett naturligt och miljövänligt premiumfodral av trä. Case-tillverkaren har visat otrolig precision för att tillverka detta fodral med exakta utskärningar för knappar, kontroller och portar.

Träramen skyddar din telefon mot repor, smuts och stötar. Detta regnbågsfodral sticker ut i listan med sin utmärkta design och material.

USP: 100% handgjorda

Kolla in på Amazon

8. NeWisdom

NeWisdom har gjort ett utmärkt jobb på trä som andra inte gör på andra material. Om du tittar på väskan noggrant kommer du att märka extra skydd i fyra hörn av detta träväska. Detta gör fodralet unikt i listan och den bästa julklappen i år.

Eftersom fodralet är tillverkat av naturligt trä hittar du inget annat liknande fodral i världen. För skydd har NeWisdom förstärkta fodralshörn med luftkudde, vilket minskar påverkan av droppar.

USP: Luftdyna

Kolla in på Amazon

9. Max-king

Max-king tar inte bara hand om din iPhone utan tänker också på din hälsa. Och därför använder Max-king giftfritt trä- och TPU-material för att tillverka detta träfodral till iPhone X. Tillverkat av naturlig ebenholts, är detta fodral perfekt integrerat med TPU-material.

Eftersom fodralet är tillverkat av naturliga och hälsosamma material finns det ingen dålig kemisk lukt. Detta fodral håller repor och skrapor i avstånd och skyddar din telefon mot alla möjliga skador.

USP: Giftfritt trä

Kolla in på Amazon

10. iCASEIT

iCASEIT använder naturligt trä för att tillverka träfodral för iPhones, och därför hittar du inte ett träfodral som liknar ditt. Detta fodral är tillverkat av naturligt odlat lövträ av högsta kvalitet, som ser elegant ut.

Med PC-bak kan detta fodral uthärda droppar, stötar och repor. Fodralet lämnar tillräckligt med utrymme nära portarna så att du enkelt kan komma åt kontrollerna på din iPhone X. Dessutom kan du bekvämt använda blixtkablar och andra kablar från tredje part.

USP: Naturligt trä

Kolla in på Amazon

11. Native Union

Native Union CLIC har en tvåfärgsfärg och har fått utseendet att göra en fin matchning med iPhone X. Konstruerad med äkta amerikanskt trä; fodralet är extremt hållbart. Med den stötdämpande polymerramen har den förmågan att erbjuda det skydd som behövs för din smartphone både från stötar och repor.

Tack vare den upphöjda läppen håller fodralet skärmen från kant till kant från marken när den placeras med framsidan nedåt. När det gäller utskärningar är de exakta och ger smärtfri tillgång till alla funktioner. Det är inte allt, CLIC-träväska finns i fyra färgvarianter.

USP: Stötdämpande polymerram

Kolla in på Amazon

12. Mous

Visar kompakt och skyddande design, avslöjar omsluter fläckfritt på din iPhone. Träväskan är gjord av äkta valnötträ och är snyggt utformad för att se snygg ut. Inbyggd med TPU-interiör kan den absorbera stötar och skydda din smartphone från grunden.

Den gummerade ramen ger ett förbättrat grepp, vilket gör att du kan hålla enheten bekvämare. Exakta utskärningar och lyhörd knappar säkerställer att du inte har några problem att använda din enhet. Slutligen kommer det också med ett skärmskydd vid köpet.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

13. Rostat bröd

Toast tror på enkelhet. Detta träfodral pryder en enkel design gjord på äkta trä. Detta heltäckande skal täcker baksidan och sidorna på din iPhone X med ytterligare knapp- och kameralinsskydd.

Innan du installerar fodralet kan du städa upp enheten med en spritservett (ingår i paketet). Observera att toastskydd är avtagbara, men när du tar bort det kan du inte återanvända det. Du ser inga rester när du tar bort locket.

USP: Omslag i ett stycke

Kolla in på Amazon

14. Träföretag

Om du har en speciell smak för ett vintage bambu fodral, skulle du verkligen uppskatta Woodcessories. Med en formanpassad design parar den felfritt med iPhone. Silikonram ger den styrka som krävs för att motstå stötar.

Den mjuka ramen gör att du också känner dig bekväm när du håller telefonen i handflatan. Kolla in den upphöjda ramen som fungerar som en pålitlig försvarare för pekskärmen. Slutligen kommer Woodcessories i tre färgvarianter.

USP: Lätt och elegant

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Vilket av dessa träfodral vann din smartphone? Det skulle vara trevligt att veta namnet och de funktioner du beundrar i det.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

 • Bästa iPhone X plånboksfodral
 • Små fodral till iPhone X
 • Bästa iPhone X Kickstand-fodral
 • Bästa iPhone X-ringhållare
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found