Blogg

Bästa iPhone 6s Plus plånboksfodral 2021

Apple iPhone 6s Plus har en fantastisk skärm på 5,5 tum. Ja, det är en oförglömlig upplevelse att titta på videor eller bilder på denna super underbara skärm. Men samtidigt kan det vara en riktig huvudvärk att bära en sådan storskärmstelefon i bara händer. Om det låter frustrerande, föreställ dig vad som skulle hända när du har en plånbok full av kort och kontanter, tillsammans med en iPhone 6s Plus i fickan. Låter skrymmande, eller hur? Därför har vi valt några av de bästa plånboksfodral för iPhone 6s Plus som skyddar din iPhone från normala stötar och tar hand om dina kort och kontanter.

# 1. KIHUWEY

Din plånbok är historia nu. Ta med dig detta smarta plånboksfodral till din iPhone i plusstorlek. KIHUWEY har fått bra resultat på flera mått: dess design fungerar som en kamouflage som visar produkten som en stötfångarväska. Men när du vänder på det kommer du att upptäcka ett kortinnehavarfall som kan lagra kreditkort och dina ID-kort.

KIHUWEY har två fickor på locket; du kan använda plånbokskåpan som en kickstand för att titta på videor och läsa e-böcker. Plånbokskåpan har magneter som håller locket tätt på baksidan av det här fodralet.

USP: Dold magnetisk förslutning

Kolla in på Amazon

# 2. AceAbove

AceAbove är ett av de mest betrodda varumärkena när det gäller iPhone-fodral. Detta speciella plånboksfodral för iPhone 6s Plus är tillverkat av premium PU-läder. Samma som Versus, de fyra kanterna höjs nominellt för att skydda din iPhone 6s Plus från normala fall och stötar.

Om vi ​​pratar om plånboken kan den bära upp till tre kort tillsammans med lite kontanter. Slutligen finns det två färgalternativ att välja mellan rött och svart. Detta plånboksfodral är perfekt om du letar efter något enkelt men ändå elegant.

USP: Premium PU-läder

Kolla in på Amazon

# 3. Dreem

Fibonnaci av Dreem är en av mina personliga favoriter på grund av dess eleganta och lyxiga utseende tillsammans med alla de snygga funktionerna. Imponerande är det allra första ordet som slår mig. Den har handgjorts av premium vegan läder.

Plånboken har tre kortinnehavare och kan bära cirka fem till tio räkningar. Dessutom har den en kickstand och FaceTime-funktioner; du kan titta på videor eller bilder horisontellt eller vertikalt. Slutligen är den kompatibel med nästan alla magnetiska bilfästen, selfiesticks och skärmskydd.

USP: Avtagbart Slim Case

Kolla in på Amazon

# 4. Silke

Silke förenklar ditt liv. Varumärket har lagt särskild vikt vid designen och användbarheten av detta plånboksfodral. Detta kortinnehavarfodral är gjort för att du ska kunna använda dina plastpengar effektivt. För din bekvämlighet har Silk ristat en öppning på kortplatsen för att enkelt skjuta ut kortet.

Ultralätt och slitstark konstruktion gör den extremt användbar under alla förhållanden - oavsett om du är på språng eller inaktiv. Tillsammans med detta fall får du också ett skärmskydd för att skydda din iPhones pekskärm.

USP: Lätt och tålig

Kolla in på Amazon

# 5. Vofolen

Det är främst ett stötfångarfodral som är smart utformat för att användare ska kunna använda detta fodral som plånboksfodral. På baksidan hittar du en skjutreglage under vilken du kan lagra dina kredit- / betalkort. Detta plånboksfodral är tillräckligt rymligt för att spara ett till tre kort och räkningar.

Vofolen har använt hårda och mjuka omslag av PC- och TPU-material. Båda dessa skydd garanterar fullt skydd för din iPhone mot eventuella skador.

USP: Ergonomisk glidande design

Kolla in på Amazon

# 6. LUPA

LUPA har skapat ett tunt plånboksfodral av konstläder. Detta vinrött fodral hjälper dig att resa lätt. Valet av alla jordklotrar, LUPAs kortinnehavarfodral kommer i en vacker presentförpackning. Den avtagbara stötfångaren gör att du kan använda din iPhone med stor bekvämlighet. Detta hållbara fall har 3-4 kredit- / betalkort och ID-kort; du kan också lagra upp till 4 räkningar.

Fodralet är tillverkat av lätt PU-läder som kan tåla skador, stretching och blekning. Detta plånboksfodral är robust och miljövänligt, det kan därför lever upp till dina förväntningar i alla situationer.

USP: Vintage design

Kolla in på Amazon

# 7. AILUN

Om du letar efter enkel och nykter design kommer AILUN att behaga dig. Ingen skraj design eller ljusa färger, enkel men ändå elegant. Det har gett alla nedskärningar exakt, vilket gör det enkelt att komma åt alla portar och funktioner på iPhone 6s Plus. Det finns tre färgalternativ att välja mellan Fågelsvart, fågelblått och fågelbrunt. Plånbokfunktionen innehåller tre korthållare och en liten ficka för kontanter.

USP: Slagfast och reptålig

Kolla in på Amazon

# 8. ARAE

ARAE har en imponerande samling plånboksfodral för din iPhone. Från ett färgstarkt sortiment har jag plockat upp detta enkla rosa guldfodral. Själva färgen förklarar att den är en dams följeslagare. Bland många anmärkningsvärda funktioner gillar jag den snodden, som enkelt kan lossas och fästas. Med snodden kan du hålla din iPhone ordentligt i dina händer eller runt handleden.

Fodralets innerhud är gjord av mjuk TPU som skyddar din telefon från repor. Eftersom ARAE precis har skapat det här fodralet kan du enkelt komma åt alla portar och knappar på iPhone och ladda den utan att ta bort fodralet.

USP: Avtagbar snodd

Kolla in på Amazon

# 9. ZVE

Om du letar efter enkel användning av din iPhone och skydd bör du gå till ZVE plånboksfodral för din iPhone. Finns i åtta livfulla mönster och färger, passar ZVEs plånboksfodral en beskrivning av din traditionella plånbok. Den har dock så många utmärkta funktioner att du kommer att glömma din gamla plånbok.

Plånboksficka med dragkedja gör hela skillnaden. Alla dina plastpengar och hårda valutor är skyddade inuti blixtlåspåsen. Till skillnad från andra plånboksfodral med folio ser den här ut som en stötfångare.

USP: Blixtlåspåse

Kolla in på Amazon

# 10. Duksegel

Damer har en speciell smak för blommönster. Designers på Dovesail vet detta, och därför har de skapat detta vackra plånboksfodral för iPhone 6s Plus. Kombinationen av rosa och guld skiljer detta fodral från andra fall för kvinnor. Titta på kurvan på det övre locket; kurvans blommiga design och högkvalitativt roséguldmaterial intill varandra avsiktligt för att skapa en visuell behandling.

Dovesail erbjuder tre kortplatser för att lagra dina kredit- / betalkort och ID. För skydd täcks hörn och kanter höjs. TPU-läpp lyfter pekskärmen för att skydda den mot repor.

USP: Allround-skydd

Kolla in på Amazon

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found