Blogg

Ladda ner iPhone 11 och iPhone 11 Pro bakgrundsbilder

En av de bästa delarna av varje års årliga iPhone-utgåva (förutom de nya telefonerna) är ankomsten av nya bakgrundsbilder. Under iPhone 11-evenemanget presenterade Apple en uppsättning med flera nya bakgrundsbilder. Vi gillar verkligen den nya "stormiga" designen. Nu är det möjligt att börja använda tapeten redan innan iPhone 11 anländer, tack vare den hjälpsamma Twitter-användaren AR72014. Dessa iPhone 11 och iPhone 11 Pro bakgrundsbilder är redo att laddas ner för alla användare.

Twitter-användaren har en meritlista av att släppa bra tapeter av hög kvalitet för iOS, något som vi har täckt tidigare. Andra källor, DylanMcD8 på Twitter, och iSpazio släppte också bakgrundsbilderna tidigt för allmänheten.

Ladda ner iPhone 11 och iPhone 11 Pro bakgrundsbilder

 

 

 

 

 

En hel rad högkvalitativa versioner av bakgrundsbilderna som Apple visade upp vid lanseringsevenemanget är tillgängliga nu. Du kan ladda ner dem direkt från Google Drive-länkarna i hans tweet. Dessa bakgrundsbilder har optimerats för att se bra ut på en rad olika iPhones. Versionerna för X, XS, XR och XS Max är alla viktiga i skårorna på dessa enheter. Det finns också en version för alla andra iPhone-användare vid samma länk.

Slutsats:

När du har tittat på de nya iPhone 11-bakgrundsbilderna, var noga med att meddela oss vad du tycker om dem. Kommer du troligen att använda dem med dina gamla enheter? Eller gör de bara att du känner för att uppgradera? Om det inte gick så bra har vi en hel uppsättning snygga iPhone-bakgrundsbilder som du vill kolla in.

Relaterade inlägg:

  • Ladda ner iOS 13-bakgrundsbilder för iPhone, iPad och Mac
  • Ladda ner iPad Pro 2020-bakgrundsbilder på valfri enhet
  • Bästa Thanos iPhone-bakgrundsbilder
  • Bästa GOT-bakgrundsbilder för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found