Blogg

Bästa väskor för MacBook Pro 2021

Oavsett om du är ute efter en minimalistisk och mer sofistikerad bärbar datorhylsa eller vill ha en mycket hållbar MacBook Pro-väska, kan du hitta rätt utsikter för det specifika kravet. Med tanke på olika krav har vi handplockat en mängd olika väskor. Dyk rätt in för att utforska!

 1. Harber London bärbar datorväska
 2. Vangoddy Brook Shoulder Messenger Bag för MacBook Pro
 3. L2 lyxig ryggsäck axelväska
 4. tomtoc Laptop Axelväska för MacBook Pro
 5. MOSISO vattenavvisande ärmväska i neopren
 6. Lacdo 14 tums 360 ° skyddande bärbar axelväska
 7. ARVOK 15 15,6 tums vattentålig bärväska
 8. MOSISO Laptopväska för MacBook Pro
 9. Estalon justerbar läderväska i läder

1. Harber London bärbar datorväska

Om och om igen har jag sagt att min MacBook Pro är mitt virtuella hem och jag brukar gå lite överbord med ärmarna ett tag men jag fortsätter att komma tillbaka till en bärbar datorväska för daglig användning. Harber London Laptop Bag är min ultimata MacBook Pro Laptop Bag.

Den här väskan är tillverkad av premiumkornigt vegetabiliskt garvat läder och gör att min Mac ser ännu finare ut efter en tid, eftersom lädret åldras graciöst. Väskan har 2 magnetiska påsar för att skydda dina viktiga föremål samt fickor för att hämta anteckningsböcker och pass. Du kan också lagra din Mac med Harber London Sleeve fäst vid den.

USP: Slagfast

Kolla in på Harber London

2. Vangoddy Brook Axelväska för MacBook Pro

Vangoddy Brooks bärbara väska är ett komplett paket. Det är perfekt för både affärsresor och dagliga resor.

Ripstop twill-konstruktionen gör den tålig och vattentät. Det avtagbara axelbandet och handtaget hjälper dig att bära väskan med lätthet. Ytterligare fack gör det enkelt att lagra mus, hörlurar och andra saker. Den är tillgänglig för både 13 och 15-tums MacBook Pro.

USP: Slagfast

Kolla in på Amazon

3. L2 lyxig ryggsäck axelväska

L2-väskan har skapats för att ge både nödvändigt skydd och komfort. Eftersom den är gjord av miljövänligt material är ryggsäcken lätt.

Frontpanelen har en ficka med blixtlås med blixtlås för att lagra smartphones, laddare etc. Det finns sex fack i väskan för att hålla flera föremål.

Ännu bättre, axelväskan passar både 13 och 15-tums MacBook Pro och finns i två färger: svart och grönt.

USP: Vattentåligt material

Kolla in på Amazon

4. Tomtoc Laptop Axelväska för MacBook Pro

Tomtoc har en mer pragmatisk design och erbjuder det skydd du behöver för din bärbara dator. Tack vare det mjuka fodret kan väskan absorbera stötar. Du kan helt lita på att den håller skrapa från att skada din bärbara dator.

Förutom huvudfacket har den två extra fickor så att du perfekt kan organisera små föremål. Dragkedjestängningen säkerställer att alla dina värdesaker förblir säkert inuti.

PU läderhandtag ger bättre grepp, så att du kan bära den bärbara datorn bekvämt. Den justerbara axelremmen gör att du har önskad bekvämlighet när du bär din enhet.

Du kan välja Tomtoc för både 13 och 15-tums bärbara datorer. Dessutom finns det i sex färgvarianter.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

5. MOSISO vattenavvisande ärmväska i neopren

Om du beundrar enkelhet kan Mosiso MacBook Pro-väskan vara din grej. Den är snyggt utformad med vattenavvisande lycramaterial.

Med vadderingslager av polyesterskum och fluffigt foder i fleecetyg täcker hylsan helt slag och försvarar din bärbara dator från grunden. Eftersom den är ganska smal och lätt kommer du att känna dig bekväm att ha den överallt.

Den levereras med ett litet fodral så att du kan behålla tillbehör som väggladdare och kabel. Det är inte allt, du kan välja Mosiso i 13 attraktiva färger.

USP: Vattenavvisande lycramaterial

Kolla in på Amazon

6. Lacdo 14 tum 360 ° skyddande bärbar axelväska

Lacdo är ett komplett paket och har en verkställande design. Den är snyggt huggen av högkvalitativt tyg. Med den slitstarka konstruktionen förstärkt av den släta inredningen ger den din bärbara dator önskad vård.

Du kan lita på den för att skydda din enhet både från oavsiktliga fall och skrapor. Det finns så många som fyra extra fickor för att hålla alla dina tillbehör perfekt organiserade.

Det övre handtaget och axelremmen gör att du enkelt kan bära din bärbara dator. Dessutom är Lacdo tillgänglig för båda modellerna (13 och 15-tums MBP.)

USP: Fyra extra fickor

Kolla in på Amazon

7. ARVOK 15 15,6 tums vattenresistent bärväska

Arvok visar en sofistikerad profil och markerar de flesta lådorna. Den är ganska tunn och lätt.

Eftersom väskan är gjord av högkvalitativt tygväv kan den vara en långvarig följeslagare för den bärbara datorn. Den mjuka inredningen förstärker inte bara strukturen utan ger också möjlighet att bekämpa stötar.

Topphandtag och blixtlås för att ta hand om dina grundläggande behov. Dessutom finns Arvok i fyra förtjusande färgalternativ som svart, denimblått, grått och den ständigt underbara vinröda.

USP: Tyg av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

8. MOSISO Laptopväska för MacBook Pro

Mosiso väska är ganska modern. Den snygga profilen, liksom vackert hantverk, hjälper den att fånga ögonbollar direkt.

Vadderingsskiktet i polyesterskum av hög kvalitet ökar dess konstruktion. Den har dragkedja för att hålla den bärbara datorn säkert. Dessutom finns det två fickor fram och en stor ficka på baksidan för att enkelt lagra de flesta av dina värdefulla tillbehör.

Väskan finns i två grå och orange och svart och rött. Dessutom stöds Mosiso-väskan av 1 års garanti.

USP: Polstring av polyesterskum

Kolla in på Amazon

9. Estalon läderjusterbar väska

Den främsta anledningen till att jag inkluderade Estalon messenger bag är att den har vintage executive design. Den är tillverkad med hästläder och har förstklassigt utförande.

Väskan sys med duktyget och klarar stötar. Läderstruktur förstärker livslängden så att den kan behålla sin klass länge.

I huvudfacket finns en 14-tums bärbar dator, medan de två andra fickorna låter dig behålla andra små saker. Dessutom finns Estalon i sex förtjusande färgvarianter som svart sten, brun etc.

USP: Finaste hästläder

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Efter att ha tittat igenom de bästa bärbara väskorna, berätta för oss om de som tycktes vara i linje med dina krav. Dessutom, om samlingen har missat någon av dina favoritbärbara väskor, låt oss också veta om det.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

 • Bästa MacBook Pro-fodral
 • Bästa MacBook Pro-stativ
 • Några av de bästa iPad Pro (12.9) -ställen
 • Bästa iPad 9,7-tums tangentfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found