Blogg

Bästa GIF Maker-appar för iPhone och iPad 2021

Foton kan vara användbara för att bevara ögonblick för framtiden, men att lägga till liv till dem genom att skapa GIF och dela den med nära och kära är nuet. Även om det finns ett brett utbud av GIF-appar i App Store, blir det svårt att hitta den bästa som gör vår uppgift. Med tanke på samma sak tänkte jag på att lista några av de bästa GIF-tillverkarapparna för iPhone och iPad. Jag hoppas att det gör det enkelt för dig. Fortsätt rulla för att lära dig mer om dem.

 1. GIF tangentbord
 2. GIPHY: Sökmotorn GIF
 3. Tumblr
 4. GIF Maker - ImgPlay
 5. 5SecondsApp - Animerade GIF
 6. Video till GIF - GIF Maker
 7. GIF Brödrost - GIF Maker

1. GIF-tangentbord

Tenors GIF Keyboard-app för iPhone är laddad med oöverträffade funktioner och enkel tillgänglighet. Du kan surfa genom tillgängliga GIF-filer eller skapa en som matchar dina uttryck exakt. Det ger dig en liknande webbupplevelse som alla andra tangentbord. Några anmärkningsvärda appfunktioner inkluderar oöverträffade anpassningsfunktioner, markera en GIF som en favorit för att hålla den till hands, kopia med en enkel tryckning till Urklipp, kompatibel med alla budbärare etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. GIPHY: GIF-sökmotorn

GIPHY iOS-appen har ett genomsnittligt betyg på 4,8 stjärnor skickat av över 326 tusen användare. Detta borde kanske berätta den perfektion som appen är skapad med. En av de bästa funktionerna som appen kommer med är Auto-Play på / av-omkopplare för att undvika låga anslutningsinstanser. Det låter dig söka, utforska och skapa 'n' antal GIF med största möjliga lätthet och anpassningsalternativ.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Tumblr

Den här behöver ingen speciell introduktion. Applikationen har en enorm fansbas för sina funktioner och enkel tillgänglighet. Den levereras med en mängd funktioner för att dela ditt konstverk via GIF på det mest spännande sättet över stora plattformar. Det erbjuder ditt utbud av anpassningsalternativ för att vara dig själv, inklusive färger, teckensnitt, layouter, etc. Du skulle säkert bli kär i dess foto-, video- och GIF-skaparverktyg.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. GIF Maker - ImgPlay

GIF Maker - ImgPlay iOS-appen har fått ett ganska gott rykte bland publiken sedan lanseringen. Detta kan märkas väl när man tittar på det genomsnittliga betyget 4,8 stjärnor av över 28 000 användare. Det låter dig skapa GIF-filer med burst-foton, livevideor, bildspel och många delar av video- och GIF-redigeringsfunktioner. Det kommer också med fyra kameralägen, nämligen Hands-Free, Normal, Boomerang och Stop-Motion. Detta gör att du ytterligare kan anpassa din GIF i större utsträckning.

Pris: Gratis (Lås upp nya funktioner - $ 1,99)

Ladda ner

5. 5SecondsApp - Animerade GIF

Appen låter dig skapa animerade GIF-filer och dela dem som en bilaga eller en länk med dina vänner och kollegor. Och detta kan göras med hjälp av dina befintliga foton och videor eller fånga ett nytt från applikationen. Dessutom kan du redigera en GIF med många tillgängliga alternativ. Med appen kan du också ladda upp och redigera andra GIF-filer genom att importera dem från andra källor. Och allt detta kan göras genom ett lättanvänt gränssnitt som inte tvingar dig att ansluta ditt sociala mediehandtag.

Pris: Gratis (10 sekunders GIF-uppgradering och inga annonser! - $ 1,99)

Ladda ner

6. Video till GIF - GIF Maker

Applikationen levereras med en inbyggd funktion för att konvertera dina videor till GIF i några enkla steg. Du har möjlighet att antingen konvertera dina rådande videor till GIF eller skapa med en ny video. Inte bara detta, du kan också göra det med en video tillgänglig på YouTube. För att göra det, ange video-URL: en som slutar med .mp4, så gör appen resten. Du kan dela skapade GIF-filer med vänner på alla större plattformar som en bilaga, eller till och med dela länken.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 1,99)

Ladda ner

7. GIF Brödrost - GIF Maker

Med GIF Toaster iOS-appen kan du göra dina foton, burst-foton, videor och livefoton till spännande GIF-filer. Appen stöder alla mediaformat, så småningom ger du en bredare horisont för att skapa och redigera GIF-filer med ett enkelt gränssnitt och lättlärbara kontroller. Du kan också dela de skapade GIF: erna på alla viktiga plattformar, antingen som en bilaga eller som en länk. Appen har både gratis- och pro-versioner att använda, med den senare som ger dig ytterligare funktioner.

Pris: Gratis (Köp Pro-version - $ 1,99)

Ladda ner

Top GIF Creator Apps för iPhone eller iPad för att skapa animerade GIF

Att skapa och dela personliga GIF för att uttrycka är det nya samtalet i staden. Använder du redan en app? Om ja, hur är din upplevelse? Om nej, tyckte du om någon av dessa appar ovan? Glöm inte att dela med oss ​​i kommentarsektionen.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Mac-appar för att skapa GIF
 • Fotoredigeringsappar för iPhone och iPad
 • Raw Photo Editing Apps för iPhone och iPad
 • Bästa gratis och betalda Google Photos-alternativ för iOS
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found