Blogg

Bästa iPhone 7-bältesfodral 2021

Har precis köpt iPhone 7; du måste utforska en rad fodral som plånbok, stötfångare eller till och med kraftfullt batterifodral för din smartphone. Lyckligtvis finns det ingen brist på alternativ eftersom tillbehörstillverkare har ökat striden för att erbjuda en mängd önskade kostymer. Har du också en förkärlek för dem? Här är samlingen av fantastiska bältesklämväskor med den senaste designen. Låt oss välja ett av dessa fodral för din iPhone 7!

 1. i-Blason Transformer
 2. Maxboost DuraSlim Pro
 3. WizGear
 4. Bomea
 5. Galaxy Wireless
 6. Kapslad SlimShield
 7. Cocomii
 8. Benzob
 9. Aduro
 10. Lorem
 11. BENTOBEN

# 1. i-Blason Transformer

i-Blason-fodralet har förberetts särskilt för tunga uppgifter. Det robusta höljet med två lager kan erbjuda det nödvändiga skyddet för din smartphone från fall. Den mjuka inredningen hjälper väskan att absorbera stötar.

Det sidemonterade bältesklämmans svängbara hölster gör att du kan bära din enhet med önskad sinnesro. Du kan konvertera detta fodral till ett stativfodral för att använda din enhet handsfree. Med den upphöjda läppen har pekskärmen det nödvändiga skyddet från grunden.

USP: Slagfast design

i-Blason

# 2. Maxboost DuraSlim Pro

Maxboosts DuraSlim Pro har en mer kompakt design. Möjligheten att erbjuda tre lager droppskydd gör det till en ganska pålitlig satsning.

Med de luftdämpade hörnen tål den även otäcka stötar. Upphöjda kanter håller pekskärmen på din iPhone skyddad från att skrapa.

Hölsterbältesklämma har en säker låsmekanism för att hålla enheten stabil. Och det finns också ett inbyggt kickstand som låter dig titta på media bekvämt i liggande läge.

USP: Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

# 3. WizGear

WizGear är ett mycket funktionellt fodral som kan klara dina behov med aplomb. Med den välbyggda konstruktionen är den fullt kapabel att tillhandahålla den nödvändiga skyddet för din enhet från stötar.

Den stötdämpande inredningen låter inte repa förstöra enhetens skönhet. Den justerbara bältesklämman ger all den komfort du vill ha med din smartphone utan smärta. Och det finns en kickstand som låter dig få ut det bästa av dina klassiska filmer.

USP: Helt justerbar bältesklämma

Kolla in på Amazon

# 4. Bomea

Letar du efter ett professionellt bältesfäste? Bomea läderpåse med bältesklämman kan vara ett ganska bra köp.

Läderfodralet är tillverkat av högkvalitativt material och har ett polerat utseende. De snygga sömmarna ger ett raffinerat utseende.

Den levereras med ytterligare två bältesöglor för mer säkerhet. Den magnetiska förslutningen håller dina värdesaker säkert inne. Dessutom kan du hålla ett kort eller ett par dollarsedlar säkert.

USP: Två extra bältesöglor

Kolla in på Amazon

# 5. Galaxy Wireless

Som skyddande, försvararskydd? Galaxy Wireless- fodral med kompakt design och robust konstruktion kan vara ett imponerande val.

Den har gummerad struktur som ger ett halkfritt grepp. Bältesklämhöljet gör att du kan bära din iPhone säkert. Den har ett inbyggt kickstand som ger optimal synvinkel.

USP: Gummibelagd struktur

Kolla in på Amazon

# 6. Kapslad SlimShield

Vad sägs om att köpa ett mycket moderiktigt bältesfodral? Den slimmade designen i kombination med den robusta konstruktionen har profilen för att vinna dig.

Den ergonomiska designen, såväl som halksäker mikrofinish, gör den extremt bekväm att hålla i handen. Den har byggts för att motstå stötar och erbjuda den nödvändiga skyddet mot droppar. Hölsterklämman är utmärkt för att säkert hålla din iPhone. SlimShield finns i tre färger.

USP: Robust PCR-konstruktion

Kolla in på Amazon

# 7. Cocomii

Både när det gäller att ge extremt skydd och största bekvämlighet sticker Cocomii bältesklämma ut. Den robusta designen tillsammans med den kompakta konstruktionen stärker dess livslängd.

Dubbla lager av skydd med den stötdämpande insidan av silikon och det yttre lagret med polykarbonat kan motstå påverkan av eventuella droppar. Den upphöjda kanten erbjuder den välbehövliga skölden från grunden när den placeras med framsidan nedåt. Med kickstanden kan du titta på media bekvämt.

USP: 360-graders roterande bältesklämhölster

Kolla in på Amazon

# 8. Benzob

Bältesklämväskor betraktas alltid som robusta fodral för din iPhone. För en förändring bryter Benzob denna myt och lägger till ett skönhetselement i sin kraftiga stötsäkra hölsterväska. Din iPhone 7 förblir skyddad från alla hörn och sidor.

Benzobens treskiktsskydd säkerställer fullständig stötdämpning om din telefon tappas av misstag. Kombination av TPU-interiör och kraftigt polykarbonat exteriör ger din telefon omfattande säkerhet.

USP: Kraftigt fall

Kolla in på Amazon

# 9. Lorem

Vill du gå till ett raffinerat läderbältesklämfodral? Med det högkvalitativa PU-materialet och den snygga designen kan Lorem bältesklämväska vara ett perfekt val för proffs.

Denna läderpåse har en bältesklämma och två extra bältesöglor för att ge mer komfort och säkerhet. Det mjuka innerfodret säkerställer att din iPhone har en kudde för att tåla mindre stötar.

Tack vare den hållbara magnetiska stängningen förblir din smartphone ordentligt inne.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

# 10. Aduro

Aduro har utformat detta bältesklämfodral för att passa din iPhone 7 med stor bekvämlighet. Detta fodral är tillverkat av en högkvalitativ gummibelagd struktur för att ge din telefon ett extra lager skydd. Dessutom hjälper det här materialet dig att greppa din telefon stadigt i händerna.

Kontrollera att det inbyggda stativet på skalfodralet; njut av att titta på videor och filmer handsfree i horisontella och vertikala vinklar. Fodralet är utrustat med ett hölsterbältesklämma, valfri vridbar och en robust låsmekanism för din telefons säkerhet.

USP: Premium gummerad konsistens

Kolla in på Amazon

# 11. BENTOBEN

BENTOBEN bältesklämväska har en solid stans när det gäller att erbjuda högt skydd mot droppar eller stötar. Även om det ser lite skrymmande ut, har det kvaliteten att imponera på dem som letar efter en kraftfull följeslagare för sin iPhone.

Det enormt tuffa exteriören ökar hållbarheten. Det finns inga svårigheter att trycka på knapparna eller komma åt enhetens portar. Den har roterande hölster för svängbart klämbälte som ger en bekväm betraktningsvinkel. Den finns i ett par färger.

USP: 360 ° vridbar ring

Kolla in på Amazon

Och det är det, folkens!

Ditt val?

Använd dessa bältesklämfodral för att ha den välbehövliga sinnesfrid under resan. Fortsätt oroa dig för skyddet av din enhet eftersom dessa fodral är extremt robusta och erbjuder väsentlig skydd mot stötar. Dessutom fungerar de också som ett fall för din fantastiska filmtid, eller hur?

Har du valt något av dessa bältesklämfodral till din iPhone 7? Låt mig veta det i kommentarerna och se till att dela din feedback.

Missa inte:

 • Bästa iPhone 7 plånboksfodral
 • iPhone 7 Kickstand Fodral
 • Bästa smala fodral till iPhone 7
 • Bästa iPhone 7 vattentäta fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found