Blogg

Bästa hylsor för MacBook Pro och Air 2021

Med hänsyn till olika krav har jag sammanställt de bästa MacBook Pro- och Air-ärmarna som du vill ta en titt på. När jag plockade ut ärmarna har jag betonat två huvudegenskaper - märkbar design och hållbarhet. Dessutom har jag också säkerställt att de har en tunn formfaktor. Läs vidare för att upptäcka vad som gör dem så förtjusande!

 1. Harber London
 2. Ullnöt
 3. Tomtoc
 4. Runetz
 5. Lavievert kände
 6. ProCase
 7. Inateck
 8. Bekväma
 9. Egiant
 10. iAlegant

1. Harber London

Om du älskar den klassiska designen och vintagehantverket bör du överväga Harber. Anteckningsboksfodralet är en ganska lätt och sportig tunn profil. Det har huggits ut av högkvalitativt vegetabiliskt garvat läder.

Med den mjuka läderstrukturen ger det bättre grepp. Inbyggd med ullfiltfoder erbjuder denna MacBook Pro-hylsa önskat skydd mot skrapning.

Dessutom finns Harber i flera storlekar för att passa 11/12 tum MacBook Air och 13/15-tums MacBook Pro. Du kan välja den i flera färger som solbränna, svart, marinblå och djupbrun (Kolla in en fullständig recension.)

USP: Ullfilt

Kolla in från HarberLondon

2. WoolnutCovers

Woolnut har skapat premiumhylsor för din premium MacBook Pro och MacBook Air. Denna ärm är gjord av vegetabiliskt garvat läder och 100% naturlig ullfilt. Båda materialen skyddar din MacBook från utsidan och insidan.

För modoffer har Woolnut skapat den mest anspråkslösa stilen i denna ärm. Ullnöt har sytt en anmärkningsvärd nivå av subtilitet i den här ärmen, vilket utesluter varje omfång av glans. Kolla in den detaljerade granskningen.

USP: Vegetabiliskt garvat läder

Kolla in på Amazon

3. Tomtoc

Tomtoc-ärmen visar bedårande hantverk. Den har huggits av det högkvalitativa neoprenmaterialet som kan absorbera stötar och ge det nödvändiga skyddet till din enhet från grunden. Det finns en skyddsklaff i inredningen som ytterligare ger dess konstruktion.

Med dragkedjan kan du snabbt stänga och öppna ärmen. Mjukt fleecefoder ger ett förbättrat grepp som minskar risken för eventuell glidning. Det är inte allt, den här lätta ärmen finns i två färger som rosa och svart samt tillgänglig för både 13 och 15-tums MacBook Pro.

USP: Mjukt fleecefoder

Kolla in på Amazon

4. Runetz

Denna ärm från Runetz har den mjuka strukturen. Skapat med neoprenmaterial av hög kvalitet, är det utrustat för att erbjuda den bärbara datorn nödvändig vård. Den har en främre ficka där du kan lagra små saker som din hörladdare.

Dragkedjan är tillräckligt bra för att du enkelt ska kunna öppna och stänga ärmfodralet. När det gäller hållbarhet och skydd mot droppar skulle jag säga att det kan leva upp till märket. Den här snygga ärmen kommer i sju färger och finns för både 13 och 15-tums MBP.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

5. Lavievert filt

Lavievert Felt har den lågprofilerade designen. Tillverkad av miljövänligt material, kan hylsan tåla mindre fall och motstå skrapning.

Den har en stor ficka på framsidan så att du kan behålla små föremål som hörlurar, mus eller penna. Läderfliken med magnetknapp säkerställer att dina värdesaker sitter säkert inne. Ännu bättre, den finns i två snygga färger som grå och kamera. Ännu bättre, den är tillgänglig för 11-tums, 13-tums och 15-tums bärbar dator.

USP: Design med låg profil

Kolla in på Amazon

6. ProCase

Med en mer pragmatisk design kan ProCase helst uppfylla alla dina grundläggande behov. Beredd med ett mjukt och miljövänligt material, har det ett snyggt utseende. Portföljen kan erbjuda det väsentliga skyddet för din bärbara dator från stötar, damm eller skrapa.

Eftersom den kan öppnas i 180 grader kan du enkelt komma åt din bärbara dator. Det finns också en ficka på framsidan där du säkert kan förvara din penna, kablar eller laddare. Dessutom finns ProCase i flera storlekar så att du kan välja en bättre passform för din bärbara dator.

USP: Faux mocka interiör

Kolla in på Amazon

7. Inateck

Inateck är grundat på det minimalistiska! Kombinationen av högkvalitativt grå filt exteriör och mjukt flanellinredning gör det till en bedårande tillgång för din bärbara dator.

För alla är så sofistikerade, kan denna bärbara datorhylsa tåla mindre påverkan och också slåss mot repor. När det gäller hållbarhet kan du förvänta dig att den blir en lång följeslagare till den bärbara datorn.

Kardborreknäppning i syntetläder säkerställer att din bärbara dator har den önskade säkerheten. Det finns två bakfickor så att du enkelt kan lagra flera saker som mus, hörlurar eller nätadapter.

USP: Gråfilt av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

8. Bekväma

“Comfyable” är en imponerande blandning av enkelhet och snyggt utförande. Det högkvalitativa vattentäta materialet med tjock kudde gör det till en elegant ärm för alla årstider. Det finns en neopren platt inuti för att skydda din bärbara dator mot dragkedjan.

En annan anmärkningsvärd funktion som är värt att nämna är fleecetygsfodret som skyddar notebook-datorn från grunden. Med den lätta designen och den släta utsidan känns det ganska bekvämt att hålla ärmen i händerna.

Utöver bekvämligheten finns Comfyable i flera färgvarianter och olika storlekar så att det inte är en stor sak att välja ett bättre omslag till din bärbara dator.

USP: högkvalitativt vattentätt material

Kolla in på Amazon

9. Egiant

Egiant portfölj kan vara en bra följeslagare för din bärbara dator. Den här hylsan har huggits av neoprenmaterial av högsta kvalitet, vilket är mycket töjbart och också tål chock. Den levereras med ett par små fack för att lagra små saker som en penna, mobil etc.

Dragkedjan gör det lättare att öppna och stänga påsen. Eftersom den är smal och lätt kan du bekvämt bära den vart du vill. Det är inte allt; du har tre förtjusande färger att välja mellan: svart, blått och turkos.

USP: Mjukt och töjbart material

Kolla in på Amazon

10. iAlegant

Om du tänker erbjuda en enkel men mycket praktisk matchning för din MacBook Pro kan iAlegant vara värt att titta på det. Skuren av mikrofiber och PU-lädermaterial, det är otroligt slät. Det som förstärker dess hållbarhet och håller repor i avstånd är det mjuka innerfodret.

Kardborreknäppning gör det ganska enkelt att öppna och stänga ärmen. Det gör att värmen släpps ut utan att något hinder, vilket håller den bärbara datorn sval. Dessutom finns iAlegant i flera storlekar och finns i fyra iögonfallande färgalternativ som brunt, grått, gult och bläckblått.

USP: Mjukt PU-läder

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner!

Ditt val?

Vilket av ovanstående omslag kommer att matcha din anteckningsbok? Är det den som har en vintagedesign eller den som ser trendig ut? Det skulle vara kul att veta något om ditt val.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

 • Bästa stående skrivbord
 • Bästa MacBook Pro-väskor
 • 10 bästa MacBook Pro-stativ
 • Bästa iPad Pro-stativ
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found