Blogg

Bästa plånboksfodral för iPhone 5 och 5s 2021

Plånboksfodral för iPhone 5 / 5s är faktiskt coola. Ja, de skiljer sig från andra vanliga polykarbonatfodral som är tunna och lätta, men det finns en speciell fördel med dessa plånboksfodral - dessa fodral fungerar också med den nya iPhone SE. Naturligtvis har vi redan gjort en separat lista över plånboksfodral för iPhone SE.

1. WPCase

WPCase ger åtta färgglada och blommiga mönster i detta plånboksfodral. Det här imponerande mönstret skapar en oemotståndlig charm. Dess handgjorda design ger dig en klassisk känsla.

Bortsett från dess skönhet, visar detta plånboksfodral några kraftfulla funktionella funktioner som två kortplatser och en pengarficka. Du kan konvertera fodralet till en kickstand för att titta på videor och filmer handsfree. Och kontrollera den magnetiska luckan för att hålla din telefon stängd och skyddad.

USP: Blomsterdesign

Kolla in på Amazon

2. MOLLYCOOCLE

MOLLYCOOCLE erbjuder en unik design som skapar dynamisk skimmer med sitt genomtänkta material. Skönheten (markerad av trendiga mönster) i detta fall bleknar inte över tiden, och detta är den största fördelen med MOLLYCOOCLE.

För att göra det funktionellt tillhandahåller MOLLYCOOCLE två kortplatser för att lagra kredit- / betalkort och en ficka för att lagra kontanter. För säkerheten för din iPhone, kontrollera den magnetiska förslutningen, som håller fodralet tätt stängt.

USP: Trendiga mönster

Kolla in på Amazon

3. BookBook för iPhone 5 / 5s

BookBook behöver naturligtvis ingen introduktion. Detta iPhone 5 / 5s plånboksfodral från TwelveSouth - tillverkare av några av de finaste Apple-relaterade tillbehören - är precis samma BookBook-sak som dessa killar har producerat länge.

BookBook iPhone 5 / 5s skal ser till att din iPhone är extremt säker och att de saker du håller i plånboksfodralet är säkra. För att inte glömma, själva fallet ser ut som en miniatyrbok. Från 1800-talet.

USP: Handgjord fodral

Kolla in på Amazon

4. FYY

FYY har huggat en nisch i fashionabla plånboksfodral för kvinnor. Nästan alla plånboksfodral som designats av FYY fångar uppmärksamhet hos kvinnliga konsumenter, och detta är inget undantag. Den dimmiga rosfärgen i detta fall är favorit bland kvinnor med krävande smak.

Plånboksfodralet flip folio är tillverkat av premium PU-läder. Du kan konvertera det här fallet till en kickstand för att titta på filmer, videor och surfa på bilder och webben.

USP: Fashionabla design

Kolla in på Amazon

5. ProCase

För din dagliga användning erbjuder ProCase detta plånboksfodral till din iPhone. Väskan är snygg och funktionell, vilket är en sällsynt prestation uppnådd av ProCase. Dess intelligenta design uppfyller alla dina behov.

ProCase ger ett snoddband som ger dig bättre grepp när du bär din iPhone. Kontrollera de två inbyggda kortplatserna och en ficka för att lagra kontanter. För den sista minuten-touch-up, detta fall ger dig också en spegel.

USP: Intelligent design

Kolla in på Amazon

6. Wisdompro

Wisdompro har specialdesignat detta fodral för att ge din iPhone en perfekt passform. Företaget har använt slitstarkt men mjukt PU-läder av hög kvalitet och pansar i hårdskal av plast för att ge bättre skydd mot repor, stötar och fall.

Du kan effektivt använda din iPhone när fodralet är installerat på enheten. Det fina med Wisdompro-fodralet är att det ger handlinsband för din bekvämlighet och snabb åtkomst till din iPhone medan du är i rörelse.

USP: Slitstark PU-läder

Kolla in på Amazon

7. Distilunion Wally Stick-On

Wally är faktiskt inte ett fullfjädrat fall. Istället är det en stick-on som syftar till att förenkla ditt liv. Rusar till livsmedelsaffärerna? Du behöver inte välja din plånbok och din iPhone. Med Wally på kan du hålla några kort och räkningar i Wally-påsen som sitter fast på baksidan av iPhone. Tillverkad av högkvalitativt italienskt läder.

USP: Stick-on-fodral

Kolla in på Amazon

8. TUCCH

Utformningen av ett plånboksfodral överväldiger ibland användare och de undrar hur de kan få tillgång till viktiga funktioner i sin telefon. TUCCH har tagit bort alla dina tvivel genom att skapa en enkel men ändå kraftfull design för din iPhone.

Ett plånboksfodral rymmer allt som du skulle ha lagrat i din rejäl plånbok. Du kan lagra dina kontanter, kredit- / betalkort och mer. Nu behöver du inte leta efter din plånbok innan du åker till kontoret.

USP: Magnetisk förslutning

Kolla in på Amazon

9. Silke

Om fodral av jeans, läder eller folio inte är din favorit, så är det här ett smart plånboksfodral från Silk. Väskan har en hållbar konstruktion och har en spår på baksidan för att rymma flera kort och kontanter.

Polykarbonatskalet skyddar din iPhone från stötar. Dessutom erbjuder den också ett tillförlitligt försvar mot pekskärmen genom att hålla repor borta. Slutligen finns det fem olika färgalternativ tillgängliga när du skriver detta.

USP: Dold kortplats

Kolla in på Amazon

10. iPhox

Fodralet från iPhox är ganska elegant i utseende och perfekt för människor som letar efter ett anständigt plånboksfodral för sin iPhone 5, 5s eller iPhone SE. Det har tillverkats av premium PU-läder med plånboksfunktion för att bära tre av dina kort och lite kontanter också. Polykarbonatskalet skyddar telefonen från normala fall. Slutligen har väskan också visning av videor, bilder eller läsning av e-böcker i liggande läge med hjälp av Kickstand-alternativet.

USP: Helkroppsskydd

Kolla in på Amazon

11. Vofolen

Till skillnad från traditionella plånboksfodral har Vofolen kombinerat funktionerna i plånboksfodral och stötfångarfodral. Varumärket har tagit designen av stötfångarfodral och funktionaliteten i plånboksfodral. Genom att ta bort folio har Vofolen gjort ett kompakt plånboksfodral som du enkelt kan skjuta i fickan.

Fodralet är skyddat av stötsäkert hårt PC-lock, vilket också ger en mjuk och snygg charm till fodralet. För att skydda telefonens skärm har detta fodral höjt läpparna.

USP: Kompakt plånboksfodral

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Summering…

Plånboksfodral är alltid min favorit. De är snygga, starka och funktionella. För din iPhone 5 och 5s kan det inte finnas något annat bättre val. Gör det bara!

Du kanske vill utforska fler tillbehör till iPhone SE, 5s eller iPhone 5:

  • Trendiga iPhone SE, 5s och iPhone 5 skal
  • Bästa iPhone SE, 5s och 5 Cases under $ 20

Vilket plånboksfodral vill du köpa till din iPhone 5s eller iPhone 5? Dela din feedback med oss ​​i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found