Blogg

Bästa Entry Management Apps för iPad och iPhone 2021

Orderingång är den mest utmanande och viktigaste delen av alla branscher. Om du är en affärsperson, chef eller har en liten butik är korrekta orderuppgifter avgörande. Istället för att hantera dem i papper och böcker, vänd dig till den digitala aspekten. Dessa iPad Order Entry-hanteringsappar ser till att du behåller balansen mellan ordern och dina säljare. I enkla swipes kan du hantera hela data på resande fot och få dem levererade vid rätt tidpunkt.

1. Handskakningsförsäljning

Handshake erbjuder en mer personlig beställningsupplevelse. Med den här appen kan du enkelt skriva en försäljningsorder och presentera en katalog. Det låter dig också skapa kundspecifik prissättning.

Appen gör det mycket bekvämt att spåra ditt lager och hålla det organiserat. Du kan kolla in nyligen visade eller beställda produkter och också kunna hantera beställningar för hela säljteamet. Ännu viktigare är att Handshake är helt integrerad med Quickbooks, Xero, Netsuite, Dynamics, SAP och Oracle.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Distribution One Orderpost

Den här är en mycket enkel men mycket funktionell orderinmatningsapp. Det låter dig göra en beställning och offert mycket lättare. Håll en flik över orderstatus utan problem.

Du kan snabbt kontrollera prissättningen och visa orderhistoriken. Beroende på kraven kommer du också att kunna skapa ordermallar. Dessutom låter appen dig också beställa från tidigare beställningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Försäljningschef Pro

Om du är en försäljningsrepresentant får du inte missa Sales Manager Pro. Appen fungerar ganska bra för att låta dig bekvämt hantera en stor mängd data. Du kan enkelt skanna streckkoder och skriva ut dina fakturor.

Det låter dig ta beställningar snabbt. Eftersom all din data är synkroniserad med molnet kommer du inte att oroa dig för att förlora den. Ännu bättre är Sales Manager Pro kompatibel med flera språk som engelska, franska, italienska, portugisiska, spanska etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Innovo OE Touch

Det som gör "Innovo OE Touch" väldigt användarvänligt är möjligheten att låta dig skapa beställningar enligt produktprissättning i realtid. Du kan skanna streckkoden för att lägga till produkter i kundvagnen.

Se din kontoinformation och ta bilden av dina önskade produkter. Du kommer att kunna se orderhistorik, bud och öppna order. Genom den avancerade sökningen kan du direkt hitta artiklar på beställning.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. ZotSell B2B-beställningar

Med ZotSell går det snabbt och enkelt att ta order. Du kan skapa, redigera, duplicera eller skicka order till dina kunder snabbt. Eftersom det fungerar även i offline-läge kommer du att kunna spåra beställningar och få tillgång till all din kundinformation utan avbrott. Det gör det också möjligt för dig att hålla koll på dina dokument och broschyrer bekvämt.

Du kan också skapa en PDF-katalog med köpknappen. Få tillgång till all information om dina kunder och hantera hela data direkt från dina fingertoppar. Slutligen stöder ZotSell flera språk inklusive engelska, franska, tyska, italienska, spanska etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Distribution One Orderpost

Även om "Distribution One Order Entry" är en relativt ny orderingångsapp för iOS, har alla baser täckts för att vara en anmärkningsvärd val. Appen har ett rent användargränssnitt och gör processen att göra beställningar och citat till en lek.

Dessutom kan du också enkelt kontrollera priset och hålla reda på orderhistoriken. För mer flexibilitet låter appen dig också spåra kundspecifik prissättning.

En av mina favoritfunktioner i den här appen är möjligheten att skapa anpassade beställningsmallar. Om du inte är nöjd med de fördefinierade erbjudandena kan du skapa mer lämpliga mallar som kan vara helt i linje med dina krav.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. BASys arbetsorderpost

Den här är främst gjord för Bridgestone-återförsäljare som använder tillverkningssystemet BASys. Appen låter dig lägga till extra platser för UID-användning.

Det enkla gränssnittet gör det bekvämare att skapa eller ta emot beställningar. Det finns också ett alternativ att radera alla onödiga arbetsorder samtidigt. Du kan spara beställningar för att se och hantera dem senare.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Partihandel Elförsörjning OE Touch

Wholesale Electric Supply OE Touch låter dig skapa beställningar enligt den senaste prissättningen samt tillgänglighet för hela företaget. Du kan direkt ansluta till dina distributörer och skapa kundorienterad prissättning.

Det låter dig skanna streckkodsetiketter för att lägga till produkter. Kontakta valfri filial eller beställ någon speciell artikel. Det är inte allt; du kan också spåra bud, orderhistorik och din kontoinformation.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Sid Harvey

Sid Harvey är välutrustad för att göra on-the-go beställning till en problemfri upplevelse. Du kan ta hjälp av din Google för att söka efter produkterna och till och med skanna streckkoden för att snabbt ange ett objekt. Och bara om du någonsin räknade om ett objekt, har du möjlighet att ta hjälp av historien.

Du kan granska alla dina tidigare beställningar och få tillgång till viktig information vid behov. Dessutom låter Sid Harvey dig enkelt hålla reda på din kontoinformation. Eftersom det fungerar även offline, kommer ditt arbete inte att stoppas om det är dåligt internet.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. ZiiZii Beställningspost

Använd ZiiZii för att göra orderinmatningen enklare. Du kan ladda ner kataloger för de butiker och kunder som du representerar. Sedan kan du skapa och skicka order med en mängd olika inmatningsmetoder. Dessa inkluderar sökning, kategorisökning, streckkodsskanning etc.

Du kan till och med skriva ut hylltaggar från appen genom att ansluta till en Bluetooth- eller nätverksskrivare som stöds. Den är också full med många andra funktioner som gör ditt jobb enklare.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Din bästa satsning?

Med dessa tillgängliga orderinmatningsappar får du en smidig segelupplevelse när du tar eller hanterar order. Vad som gör dessa appar så användbara är den effektiva funktionen.

Dessutom ger de dig den nödvändiga friheten att ta bestämd kontroll över din uppgift och hantera den enligt timens behov. Saknas någon av dina favoritbeställningsappar för iOS i listan? Låt mig veta det i kommentarerna.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa projekthanteringsappar för iPhone och iPad
  • Sändningsspårningsappar för iPhone och iPad
  • Bästa presentationsappar för och iPad
  • Bästa CRM-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found