Blogg

Bästa iPhone och iPad-appar för collage 2021

Bilder är ett av de bästa sätten att lagra minnen, och dessa appar gör minnen ännu mer minnesvärda. Dessa appar är kompatibla med iPhone och är ett måste för alla iPhone-användare som värnar om bilder och ögonblicksbilder. Du kan skapa collage och dela dem i några kranar tack vare dessa appar. Med olika layouter, gränser och flera funktioner är de flesta appar gratis. Vi har listat ut de fem bästa apparna som hjälper dig att sätta dina bilder i ett vackert collage.

1. PicCollage

PicCollage är expert på att skapa ett lockande collage. Du kan importera foton från din kamerarulle eller sociala favoritwebbplatser som Facebook, Instagram och skapa en bländande historia. Ansiktsdetekteringsmallarna, klistermärkena, livfulla bakgrunder kan enormt lysa upp din kreativitet.

Appen har ett specialalternativ "Skolinställning" som gör det enkelt för föräldrar att kontrollera barnens delning. Genom köp i appen kommer du att kunna låsa upp kraftfulla funktioner som alternativet att ta bort vattenstämpeln, få tillgång till en uppsättning festklistermärken och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. InstaSize Photo Editor

Belastad med många avancerade foto- och videofilterverktyg skapade av AVA-teknik, låter InstaSize dig göra ett magnifikt collage som omedelbart fångar ögonbollar på sociala medier. Beskär bilderna enkelt för att säkerställa att de passar perfekt och använd fotorutan för att redigera din berättelse smart.

Det finns flera teckensnitt som låter dig designa collaget efter dina bästa önskemål. När du väl har förberett ett fantastiskt collage, dela det enkelt på Facebook, Instagram och vinn mycket uppskattning från dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Collageable

"Collageable" gör collage till en fantastisk upplevelse. Den har mer än 200 fantastiska mallar och justerbara layoutalternativ för att ge dina foton ett iögonfallande utseende. Med upp till 16 fotoplatser kan du ta med många söta minnen till ett foto.

För att skapa en trevlig historia, välj bara en layout och släpp bilderna. Justera bakgrundsmönster, färger, storlekar, lägg till anpassade teckensnitt osv. Dessutom kan du också skapa konst och lägga till en intressant stil så att berättelsen sticker ut.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. PicsArt Photo Studio

Med mer än 300 miljoner användare är "PicsArt Photo Studio" precis vad du vill ha för att göra ett fängslande collage. Den är utrustad med mer än 1000 fotofilter och ger dig den frihet som behövs för att dekorera kvaliteten på din berättelse.

Med flera fotoredigeringsverktyg som bildbeskärning, bildblandning, lägga till text i början kan du designa ditt foto precis som du vill. Prova olika collagemallar och välj den som passar perfekt för dig. Lägg till klistermärken och emojis för att göra collaget roligt.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Pic Jointer

"Pic Jointer" är en av de mest imponerande collage-tillverkarna för iOS. Med tillstånd av mer än 120 fantastiska layouter kan du enkelt skapa underbara historier. Du har över 50 bakgrundsmönster och färger att välja mellan.

Det finns över 240 klistermärken för att ge ditt collage ett annat utseende. Det är inte allt, använd den färgglada texten för att sätta dina känslor i stil.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Mixgram

”Mixgram” är kanske inte lika funktionsrikt som sina konkurrenter men det är mycket effektivt och gör uppgiften med önskad effektivitet. Den har över 200 collageramar och flera coola filter.

Det finns många teckensnitt för att försköna din text. Få ut det mesta av de fantastiska strukturerna för att ge ditt collage ett snyggt utseende. Välj en passande klistermärke från en stor samling för att få mer charm till bilden och dela din berättelse med dina vänner via sociala medier.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Photo Grid

Photo Grid har fyra olika typer av lägen att välja mellan: rutnätsläge, videoläge, enkelläge, sömläge. Du kan kombinera foton i något av lägena för antingen ett enkelt utseende eller en berättande version.

Appen har mer än 300 layouter som hjälper dig att lysa upp ditt collage. Du får också möjlighet att skapa foton med suddig bakgrund. Kolla in dessa coola klistermärken för att göra ditt collage ännu mer tilltalande.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Diptik

Diptic har en utmärkt samling med över 194 layouter som ger dina foton liv. Välj några av dina speciella foton och videor och förvandla dem till ett fantastiskt collage. Om du inte är nöjd med erbjudandena kan du anpassa layouten och spara den för senare användning.

Du har möjlighet att kombinera med 9 foton och videor i en layout. Lägg till filter och texttexter för att pryda din berättelse. Se till att du använder färgade och texturerade kanter för att öka ditt attraktion.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

9. LiveCollage Pro

Älskad av mer än 100 miljoner användare är "LiveCollage Pro" lätt det bästa när det gäller att göra collage. Med mer än 5000 attraktiva layouter har du mycket att utforska och ge dina bilder ett bländande utseende. Vackert designade mallar för födelsedag, familj, kärlek, jul, semester förvandlar kvaliteten på ditt collage.

Du kan remixa upp till 16 foton i en ram. Använd rörelse klistermärken för att få mycket roligt är inte spelet. Dessutom finns det flera bakgrundsmönster och färger för att anpassa dina berättelser. Få ut det mesta av de överlägsna filtren för att förbättra utseendet på ditt collage.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

10. PhotoVideoCollage

PhotoVideoCollage är gjord för de som tycker mycket om att dela media på sociala webbplatser. Du kan sätta ihop några av de finaste bilderna och videorna för att skapa ett underbart collage. Lägg också till bakgrundsmusik från ditt iTunes-bibliotek och välj var låten ska spelas.

Att dela dina skapade objekt på Facebook, Instagram eller e-post är ganska enkelt med den här appen. Via köp i appen kan du låsa upp många funktioner som färger, layouter och texturer.

Pris: Gratis

Ladda ner

Avslutar!

Förhoppningsvis kommer du inte längre att ha svårt att skapa fascinerande collage. Jag är glad att du tyckte om mitt sällskap och hade en bra tid medan du vägde kvaliteten hos dessa collageproducenter.

Jag skulle vilja rekommendera dig att läsa några av de lika intressanta applistorna som bästa musikredigeringsappar, bästa manuella kameraprogram för iPhone och iPad.

Saknas en av dina favoritcollage-tillverkare för iOS hela tiden från den här listan? Låt mig veta i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found