Blogg

Bästa ordspel för iPhone och iPad 2021

Word Games är ett utmärkt sätt att förbättra din ordförråd och stavning medan du har kul. Det finns många olika typer där ute som kan spelas ensamma eller med vänner. Medan vissa är superlätta, andra ger din hjärna ett träningspass. Från anagram till ordsökning och scrabble-spel, det finns något för varje logofil där ute. Välj bland dessa bästa ordspel för iPhone och iPad.

 1. Word Collect - Editor's Choice
 2. Word Connect
 3. Ord med vänner
 4. Word Search Pro
 5. Word Crossy - Ett korsordsspel
 6. Word-kakor
 7. WordBrain: utmanande pussel
 8. Wordscapes
 9. Alphabear: Words Across Tim
 10. Sticky Terms
 11. Typokondrier

1. Word Collect - Editor's Choice

Fördjupa dig i mer än 2500 nivåer av ordpussel som börjar lätt men blir alltmer utmanande. Du måste svepa för att välja bokstäver i valfri riktning för att bilda ordmatchningar!

Ju fler ord du hittar desto snabbare kommer du att nivåera dig och tjäna bonusbelöningar. Men om du fastnar kan du använda dina mynt för att få tips. Det är ett utmärkt sätt att spendera tiden och förbättra dina ordkunskaper när som helst. Också ett bra ordspel att spela offline.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

2. Word Connect

Här är ett annat ordspel som handlar om att svepa för att skapa ord. Du kan spela olika lägen som normalt läge, korsordsläge och den dagliga utmaningen. Lös pussel för att klättra upp nivåerna.

Träblocksgrafiken har en vintagestämning och kommer att få tillbaka minnen från barndomens lektid. Det finns elva coola teman du kan välja också. När du spelar kommer det att träna din hjärna och förbättra ditt ordförråd.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

3. Wordscapes

Utmana din hjärna till massor av ordsökningar, anagram och korsord. De vackra bakgrunderna hjälper dig att slappna av medan du lär dig. Visa kraften i ditt ordförråd och upptäck alla dolda ord.

Medan pusselbitarna startar tillräckligt enkelt stiger de snabbt och blir alltmer utmanande. Det är utmärkt för att fördriva tiden var du än är och gå vidare i din egen takt.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

4. Ord med vänner

Skäm bort dig med en mängd ordspel och ordpussel som bäst spelas med vänner. Träna din hjärna och visa upp dina stavningsbi-färdigheter medan du har det bra. Det finns också en Smart Match-funktion som hjälper dig att hitta din perfekta ordpusselmotståndare.

Målet är att hitta de högsta poängen på tavlan och knäcka korsordstilspussel. Det finns många olika typer av utmaningar, och du kan till och med ställa in månatliga mål för att förbättra din stavning och ordkunskap.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

5. Word Search Pro

Om du älskar de gamla skolornas ordsökpussel är det här spelet ett måste. Det är både engagerande och avkopplande att spela när du sveper för att hitta orden i bokstavens virvar. De tilltalande färgerna förbättrar upplevelsen.

Det finns tre svårighetsgrader från lätt till svårt. Och när du vill ha den ultimata utmaningen lägger Blitz och Marathon-lägen till tidsbegränsningar för att göra saker intressanta.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

6. Word Crossy - Ett korsordsspel

Njut av över 4600 nivåer och tusentals ord i detta korsordspussel som sträcker sig från enkelt till komplext. De dagliga utmaningarna och superturneringarna kommer att hålla dig utmanad och alltid lära dig något nytt.

Det finns en inbyggd ordbok som hjälper dig att bygga dina ordkunskaper. Och det bästa är att spelet är lugnt utan tidspress. Du kan spela efter eget hjärta med vackra bakgrunder och lugna låtar som får dig att känna dig avslappnad.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

7. Ordkakor!

Få det bästa av alla ordpussel som du älskar i detta beroendeframkallande ordspel. Du måste svepa alfabetkakorna för att skapa ord och fylla i kakan. Det finns över 2000 nivåer för att hålla dig förlovad.

De spännande utmaningarna får dig besatt av att testa din stavning och ordförråd för att skapa så många ord du kan. Du kan gå i din egen takt och till och med få tips när du behöver dem.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

8. WordBrain: utmanande pussel

Här är ett annat pusselspel för alla ord som susar där ute. Hitta dolda ord och dra fingret över dem för att se bokstäverna kollapsa. Fortsätt att rensa gallren för att bli bättre och förbättra dina färdigheter.

WordBrain finns på 15 språk och har 1660 nivåer per språk. Detta kommer att säkerställa att du blir utmanad med en oändlig mängd pussel.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Alphabear: Ord över hela Tim

Detta spel handlar om att stava ord genom att välja bokstäver från ett rutnät. Med tanke på namnet visas björnar när du använder bokstäver som ligger intill varandra. Så stava smart för att tjäna fler poäng.

Vidare visas orden du stavar i roliga teckningar. Det finns också roliga mallar och ett brett utbud av bakgrunder och underhållande rekvisita. Slutligen gör en smart ordlista och andra användbara funktioner detta till ett utmärkt sätt att förbättra din engelska medan du har kul.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

10. Sticky Terms

Om du är ett fan av ord och främmande språk kommer du att älska detta pusselspel. Målet är att ordna de virvlande delarna i läsbara ord. När de väl är i rad får du lära känna innebörden av fascinerande ord från hela världen.

Forma den indonesiska termen för när någon berättar ett skämt som inte är roligt, till det hawaiiska ordet för att glömma någons namn - det finns så mycket att lära av detta bästa ordspel. Det är en perfekt blandning av utmanande, kreativ och pedagogisk.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Typokondrier

Sträva efter att bli världens bästa (och kanske mest irriterande) redaktör med det här spelet som utmanar dig att vara en bokredaktör som kan hitta och fixa alla skrivfel i dåligt skrivna manuskript.

Det finns ett oändligt Zen-läge som kan hjälpa dig att slappna av och ett utmaningsläge för de tillfällen när du vill testa din stil. Du kan till och med välja kategorierna du vill redigera, till exempel Brott, Romantik, Facklitteratur och mer.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

Summering

Vilka av dessa ordspel har du spelat på din iPhone och iPad? Dela dina favoriter med oss ​​i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • iPhone och iPad-spel för barn
 • Bästa Escape Spel för iPhone
 • Familjespel för iPhone och iPad
 • Strategispel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found