Blogg

Så här tar du bort foton som importerats till iPhone från PC / Mac

En smartphone som en iPhone lockar dig självklart att ta många bilder av dina nära och kära. Men det finns tillfällen när du vill överföra foton från din persondator eller Mac till din iPhone eller iPad. Så vad är problemet? Tja, tydligen finns det ingen förutom att du inte kan ta bort foton som importerats till iPhone / iPad från PC eller Mac. (Jag kan se ditt röda ansikte nu.)

Många iPhone-användare har skakat om detta och skrivit klagor ilsket över detta. Men förmodligen betalar du priset för att använda en iPhone. Eller kanske ville de att du skulle få ut det mesta av iTunes. Faktum kvarstår fortfarande att du inte kan (ja, helt enkelt inte kan) ta bort dina foton från iPhone om du har importerat de vackra bilderna från din dator eller Mac.

Detta upptar naturligtvis mycket utrymme på din iPhone om du använder en 16 GB-bit. Du måste undra om detta är omöjligt, då är det ingen mening att skriva en instruktion om denna fråga.

Det finns en väg ut. Du kan radera foton med iTunes, som du har importerat dina foton med. Faktum är att det finns en annan lösning, en förbikoppling du kan säga, att ta bort dina foton från iPhone. Men först har jag listat nedan några steg där du kan ta bort dina foton från din iPhone.

Så här tar du bort foton som importerats till iPhone från PC och Mac

Steg 1. Anslut din iPhone till din dator med USB-kabel.

Steg 2. Starta iTunes på din dator.

Steg 3. Klicka på iPhone-ikonen.

Steg 4. Klicka nu på Foton.

(Rutan Synkronisera foton kommer att kryssas eftersom du redan har överfört foton på din iPhone / iPad.)

Steg 5. Avmarkera rutan Synkronisera foton.

Steg 6. Ett popup-fönster ber dig antingen ta bort foton eller behålla foton.

Steg 7. Klicka på Ta bort foton.

Steg 8. Klicka äntligen på knappen Apply längst ned till höger.

Detta raderar hela fotomappen du har överfört tidigare till din iPhone / iPad.

Som nämnts ovan finns det ytterligare ett sätt att du helt kan kringgå den här metoden, och det är att spara dina foton i Dropbox från webben och spara den på din iPhone med Dropbox-appen.

När du har laddat ner foton till din iPhone kan du ta bort samma från din Dropbox-mapp för att skapa plats i ditt konto. Foton som laddas ner från Dropbox fungerar som dina iPhone-foton. Du kan redigera samma och ta bort den också utan krångel.

Du kan smart använda den här appen eftersom den ger dig tillräckligt med utrymme för att spara dina dokument, foton och videor. Allt du behöver.

Det var allt tills vidare!

Du kanske också vill titta på:

  • Importera foton från digitalkamera till iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found