Blogg

Bästa Apple Watch Calculator Apps 2021

På grund av den lilla skärmstorleken är beräkning verkligen inte en bekväm uppgift på Apple Watch. Men det betyder inte, du kan släppa bort beräkningen på klockan som anses vara en ikonisk bärbar enhet. Eftersom klockan förblir på din handled, skulle du definitivt vilja fortsätta med dina matematiker även på resande fot. Det är onödigt att ta iPhone ur fickan om du kan snabba beräkningarna direkt från din handled! Vad sägs om att ta en titt på några av de bästa kalkylatorapparna för Apple Watch?

1. Kalkylatorn gratis

Genom att kombinera standard- och vetenskaplig miniräknare är den utformad för att göra din beräkning snabb. Alla beräkningar sparas automatiskt så att du kan komma åt dem senare. Beroende på ditt behov kan du enkelt kopiera och vidarebefordra beräkningarna.

Det finns ett alternativ att dölja beräkningarna för mer integritet. Den har också en inbyggd valutaomvandlare. Med mer än 50 attraktiva teman tillgängliga kommer du också att kunna finjustera dess utseende.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Miniräknare%

Calculator% är inte funktionsrikt som några av sina konkurrenter. Men när det gäller att tillhandahålla snabb beräkningsupplevelse är det oöverträffat.

Med det eleganta användargränssnittet förbättras det din beräkningshastighet och gör det bekvämare. Du har inga problem med att få din matematik direkt på den lilla skärmen på klockan med dess uppdaterade funktionalitet.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Calbot 2

Calbot 2 är en ganska smart räknar- och enhetsomvandlare-app. Du kan konvertera dina beräkningar med över 500 enheter i 22 olika kategorier.

Din beräkning sparas automatiskt på historikbandet, som du kan komma åt senare. Favorit en beräkning för att få snabb åtkomst till resultatet via favoritknappen. Det erbjuder också omedelbar tillgång till vetenskapliga konstanter som Pi, atommassa etc. Den anpassade animationen och ljudeffekterna kryddar lite för en cool upplevelse.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Kalkylator HD ++

Här är en enkel, lättanvänd och väldesignad miniräknare med en högprecisionsmotor. Den kan hantera många komplexa matematiska funktioner, och resultatet visas medan du skriver. Vidare visar den hela strömmen av beräkningar som du har gjort. Du kan dela historik via e-post och till och med skriva ut med AirPrint.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Inflationsräknare

Har du någonsin tänkt på vad som kan vara den totala kostnaden för en herrgård som gjorts för flera år sedan eller någon annan sak från det förflutna - om den gjordes eller köptes idag? Om ja, prova appen Inflation Calculator för att veta det direkt. Den låter dig beräkna dollarnas värde från 1800 till 2017. Den har stöd av 18 internationella valutor inklusive amerikanska dollar, brittiska pund, japanska yen, euro och mer

Pris:  $ 1,99

Ladda ner

6. PCalc

PCalc är den överlägset kraftfullaste räknarappen inte bara för Apple Watch utan också för iPhone. Tack vare sin prisvärda funktionalitet anses den vara ett favoritval för ingenjörer, studenter och forskare.

Viktiga funktioner som flera rader och flera ångrar och gör om förenklar beräkningsuppgiften. Dessutom stöder den hexadecimala, oktala och binära beräkningar. Det fungerar också som en mycket kompetent enhetsomvandlare.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

7. CALC Smart

"CALC Smart" är vad du bör använda för att göra din beräkning problemfri. Du kan direkt få åtkomst till mer än 60 matematiska funktioner, konstanter och symboler genom att svepa åt vänster eller höger. Dessutom låter det dig skapa dina egna matematiska funktioner.

Räknarapparna sparar automatiskt dina beräkningar så att du kan hänvisa dem senare. Du kan konvertera ditt resultat i mer än 21 kategorier inklusive valuta. Det finns många teman som låter dig få lite kul med i pjäsen.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

8. Xmart-kalkylator

"Xmart Calculator" är en ganska enkel miniräknare för din Apple Watch. Den har flera vetenskapliga funktioner som gör den mycket användbar för studenter. Det sparar alla dina beräkningar, som du kan återanvända senare. Dessutom kan du söka i beräkningshistoriken via Spotlight och till och med kunna dela resultatet med dina vänner via Facebook, Twitter.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

9. Kalkylator HD + Pro

Baserat på användarvänliga funktioner kan "Calculator HD + Pro" vara din bästa insats för att göra din matematik snabbt. Det stöder ångra flera gånger så att du kan beräkna med den nödvändiga friheten.

Det finns ett höger- eller vänsterhänt läge som gör beräkningsjobbet otroligt enkelt. Du kan snabbt växla mellan mellanslag. Det låter dig skriva ut via AirPrint. Ännu bättre, det stöder också Bluetooth-tangentbord.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

10. DayCalc - Not Calculator

DayCalc har både vetenskapliga och standardräknare. Den rena layouten gör beräkningen lätt. Det finns mer än 30 vetenskapliga operationer, vilket gör det mycket praktiskt för ingenjörer.

Du kan lägga till anteckningar i historiken för att enkelt komma ihåg viktiga saker. Med de 20 snygga teman som finns tillgängliga kommer du att kunna ge den en ansiktslyftning direkt.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Poängen

Enas, att beräkna på den lilla skärmen på klockan är inte lika bekväm som på iPhone. Dessa kalkylatorappar hjälper dig dock att kringgå detta besvär i stor utsträckning.

Vilken av dessa räkneappar har en plats på din Apple Watch? Låt oss veta det i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found