Blogg

Bästa iPhone- och iPad-appar för att lära sig piano 2021

När du har rätt vägledning och det perfekta verktyget blir det inte bara ganska enkelt att lära sig piano utan också roligt. Men inte alla har råd att ha en personlig handledare och alla avancerade instrument. Det är här de bästa pianoläringsapparna för iPhone eller iPad kommer in i pjäsen. De finns gratis och erbjuder massor av låtar att spela. Du kan välja mellan olika instrument som pianotangentbord, flygel, orgel och mer för att behärska konsten. Ganska mycket som en personlig handledare, de håller reda på dina framsteg och erbjuder dig den feedback du behöver. På så sätt kan du enkelt ta reda på vilka områden du behöver arbeta hårt och om du är på rätt spår eller inte. Nog prata, låt oss lära oss vad andra unika appar har i butiken!

1. Simply Piano av JoyTunes

Oavsett om du är proffs eller någon som precis har börjat lära sig piano, kan den här appen vara ett fantastiskt val. Vad jag gillar mycket med det är det stora biblioteket med häftiga låtar som Imagine, Chandelier, All Of Me och Counting Stars. Således kommer du att ha mycket kul när du lär dig piano på din iOS-enhet.

Appen innehåller kurser för flera musiksmak och spelnivåer. Med den super praktiska läsning av noter lär du dig grunderna steg för steg. Dessutom har du också möjlighet att sakta ner låtarna enligt din bekvämlighet.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Pianot

När du vill öva på repetitionen för att leverera en fantastisk prestanda kan en app som den här vara till stor hjälp. Du kan använda den för att enkelt spela in din musik. Eftersom nyckelstorleken är helt justerbar kommer du att kunna finjustera den enligt din smak.

Den levereras med ett användbart bibliotek där du kan spara alla dina inspelningar och dela dem med vänner. Det är inte allt, det har också ett leksakspiano med lekfulla ljud för att underhålla barnen.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Pianokakel 2

Det finns flera anledningar till varför den här appen förtjänar att få en seriös titt. Först och främst har den massor av låtar för att säkerställa att du alltid har fantastiska låtar att prova på. Dessutom har det några heta julexklusiviteter för att krydda dina festliga tider.

För det andra kan du spela in dina låtar med verktyg som är lätta att lära sig. Och med högkvalitativa ljud kommer de omedelbart att få uppmärksamhet. Det bästa med det är dock spelläget som tvingar dig att ge dina 100%.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Piano - Spela Magic Tiles Games

Denna app kan hjälpa dig att behärska ackord och noter med största lätthet. Du kan använda den praktiska elektriska tangentbordssimulatorn med virtuella musikinstrument för att spela pianotangenterna på många olika sätt.

Pianotangentbordet med 88 tangenter fungerar tillförlitligt och erbjuder också lite anpassning. Med tillstånd av de nio olika pianotangentborden och musikinstrument som pianotangentbord, flygel, orgel, cembalo och mer kommer du att lära dig alla knep.

Dessutom har appen både populära och klassiska låtar så att lärande alltid förblir intressant.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Piano-app av Yokee

När lärande blir en glad upplevelse vill du göra det gång på gång. Och Yokees app är utformad för att göra pianolärande rolig.

Appen har ett enormt bibliotek med låtar i olika genrer och teman. Således är chansen stor att du alltid kommer att ha bra musik att spela.

En annan anmärkningsvärd funktion är att det låter dig välja den svårighetsgrad du väljer. Så oavsett om du är nybörjare, mellanliggande eller avancerad kan du öva ackorden och skapa fin musik.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Yousician gitarr, piano och bas

Letar du efter personlig musiklärare som kan guida dig igenom? Jag skulle rekommendera dig att prova Yousician Guitar.

Med den här appen kommer du att kunna lära dig inte bara piano men också gitarr, sång och ukulele. Det ger realistiska instrument för att bemästra tusentals låtar.

Appen håller ett öga på hur du spelar låtarna och erbjuder omedelbar feedback. Dessutom tittar du på steg-för-steg-videohandledning för att ta reda på hur du kan göra dina färdigheter perfekta.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Magic Piano av Smule

Smules pianoapp är fullt utrustad och ett måste för de människor som vill ha ett oändligt bibliotek med sånger. Förpackat med ett bibliotek med över 50 000 låtar, kan det enkelt passa alla smaker.

Dessutom lägger appen ofta till nyhetslåtar regelbundet så att du alltid har heta spår att prova. Med en inbyggd kompositör kan du skapa cool musik. Dessutom får du också en chans att sända dina föreställningar för att låta alla veta din skicklighet.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Piano 3D - Real AR Piano App

Förutom att vara en trevlig pianoläringsapp för iOS, är den här också ett supercool musikupptäckningsverktyg. Appen låter dig välja mellan flera pianoinstrument. Och med ett stort sångbibliotek kan du spela dina favoritlåtar efter eget hjärta.

Den har en elegant musikkompositör som låter dig skapa unika låtar. Dra nytta av tangentbordet med flera knappar på 88 tangenter, det är en glad upplevelse att skapa låtar. Utöver allt ger Augmented Reality-effekterna mycket roligt.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Piano med låtar

Jag tycker att denna iOS-pianoapp är ganska bra. En av de saker som jag gillar mycket om det är det mycket intuitiva gränssnittet. Dessutom har den tusentals låtar i sin katalog. Så du har friheten att spela låtar från ett antal kända artister som Adele, Katy Perry, Ed Sheeran, Bruno Mars, Lady Gaga, Elton John, Shawn Mendes och mer.

Appen låter dig välja mellan fem instrument som flygel, cembalo, elektrisk tangentbord, orgel och glockenspiel. Dessutom har den också 88 tangenter med pedal och metronom för att liva upp din musiktid.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Piano - helt enkelt spelklaviatur

Det som har fått mig att vilja ha den här appen är det ganska snygga gränssnittet som gör att spela och lära mig låtar otroligt enkelt. Appen påstår sig ha tusentals låtar i sitt bibliotek. Och efter att ha gett en lång snurr på den, måste jag säga att dess samling har variationen att vinna dig över.

Utöver massor av spår har den sju olika tangentbord samt musikinstrument Harp, Electric Piano, Xylofon, Church Organ, Grand Piano, Vintage Piano och Cembalo. Dessutom har den också dubbelt rullbart tangentbord för att leva upp din pianotid!

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det!

Vad är ditt val?

Förutsatt att du så småningom har upptäckt en toppapplikationsapp för din iOS-enhet. Jag känner mig så glad att hjälpa dig att hitta pärlan åt dig. Så fortsätt och behärska alla knep för att bli en bedårande pianist.

Du kanske också vill utforska dessa inlägg:

  • Bästa gitarrappar för iPhone och iPad
  • Bästa musikappar för iPhone och iPad
  • DJ-appar för iPhone och iPad
  • Bästa musikredigeringsappar för iPhone och iPad

Förresten, får jag veta namnet på appen som har vunnit dig? För att säkerställa att du enkelt kan hålla koll på vår senaste appuppsättning.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found