Blogg

Bästa appar som stöds för genvägar för iPhone och iPad 2021

Redan från dag ett har jag gillat att lägga händerna på "Siri Genvägar" av några huvudskäl. För det första gör den här funktionen ganska enkel att utföra vanliga åtgärder. För det andra gör det också jobbet gjort snabbare. Efter att ha lagt den här nya tillägget för en lång snurrning har jag sammanställt de bästa iPhone-appar som fungerar sömlöst med Siri Genvägar. Och jag är säker på att du också hittar dem upp till uppgiften.

Så, om du ofta måste spåra de trendiga hashtagsna på Twitter, skapa en enkel fras för att snabbt komma in på dem. Om du vill hålla koll på väderprognoserna eller göra anteckningar lite mer vanlig segling, välj de appar som fungerar snyggt med Siri för att hjälpa dig att leka igenom de ofta upprepade uppgifterna. Och åh, för att inte tala om musikappen som kan hjälpa dig att få ut det mesta av Siri genvägar på din iPhone och iPad.

Siri-genvägar stödda appar för iPhone och iPad

1. Pandora Music

Om du är kär i musik måste du ha varit medveten om "Pandora Music." Rangerade på andra plats i musikkategorin; den här musikappen har gott om knep i ärmen för att underhålla din musiktid.

Och förmågan att arbeta perfekt med Siri Shortcuts gör Pandora Music till ett populärt val. Du kan dra nytta av de skräddarsydda fraserna för att spela låtar från dina favoritstationer eller ställa in din anpassade spellista. Dessutom rekommenderar appen också stationer baserat på din preferens att uppdatera din upplevelse.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. MÖRTVädret

Det finns väldigt få väderappar för iOS som kan fungera lika exakt och effektivt som CARROT Weather. Därför bör du inte bli förvånad över att se denna värda att nämna app på fjärde plats i väderkategorin.

Du kan skapa Siri-genvägar för att kolla in prognosen för din favoritstad och enkelt följa väderförhållandena. Dessutom kan appen också skicka dig vädervarningar och hålla dig uppdaterad med den dagliga sammanfattningen. Eftersom det också stöder Apple Watch och iMessage, kommer du att njuta av det!

Pris: $ 4,99

Ladda ner

3. Google Nyheter

”Google News” är en av mina favoritnyhetsappar och jag är verkligen glad att veta att det är en av de tidigaste användarna av Siri genvägar. Du kan utnyttja den anpassade frasen bäst för att komma ihåg de senaste nyheterna eller berättelserna från en viss källa. Det kan också fungera effektivt för att låta dig komma åt de trendiga berättelserna.

Dessutom föreslår appen också berättelser baserat på dina preferenser så att det är ganska enkelt att hålla koll på de saker du gillar att läsa. Med stöd för flera språk inklusive engelska, franska, tyska, japanska och mer har nyhetsappen täckt dig helt.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. TripIt

Skulle det inte vara bra om du kunde använda en kort fras för att ta reda på den förväntade tiden för ditt flyg eller se bekräftelsekoden? TripIt har länge varit en förstklassig reseplanerare, och med Siri Shortcuts-integrationen har det blivit mer användbart än någonsin tidigare.

Du kan använda den här appen för att skapa en minnesvärd resa och också upptäcka närliggande parkering, restauranger eller andra viktiga platser. Kolla in de tillgängliga transportalternativen och välj den som verkar mer lämplig. Ännu bättre, det erbjuder också omedelbara flygvarningar och låter dig ta reda på rätt tid att resa till flygplatsen så att du aldrig kommer sent.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Evernote

När det gäller de bästa anteckningsapparna för iOS anses Evernote vara ett utmärkt val. Om du vill skapa anteckningar och hantera dem med mer känsla bör det vara högst upp på din radar.

Baserat på dina behov kan du skapa anteckningsböcker, checklistor och till och med uppgifter med lättanvända verktyg. Det låter dig göra anteckningar i flera olika format som skärmdumpar, ljud, webbklipp, skisser, text och mer. Och ja, du kan också ställa in påminnelser så att du aldrig misslyckas med att få ditt arbete gjort i tid.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Twitter

Eftersom jag gillar att använda Twitter för att hålla mig synkroniserad med vad som bryter internet har jag tyckte att Twitters integration med Siri genvägar är väl anpassad efter min smak. Det är otroligt enkelt att spåra de senaste händelserna.

Oavsett om det går live för att ansluta till fans eller kolla vilka hashtags som trender, kommer du att hitta implementeringen sömlös. Bortsett från detta kommer du också att få tillgång till dina privata listor för att utforska nyheterna, kolla in de senaste höjdpunkterna eller titta på de roliga videorna som fångar allas ögonbollar!

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Keynote

Jag vet att många av er väntade på det, eller hur? Keynote är utan tvekan en av de bästa presentationsapparna för iOS. Och om du ofta måste hantera presentationer, kommer du att njuta av att få ut det mesta av Siri Genvägar för att utföra flera saker i en handomgång.

Keynote kommer med flera professionellt utformade teman för att förbättra dina presentationer. Välj de mer lämpliga textalternativen, dra nytta av över 700 redigerbara former och lägg också till attraktiva bilder så att de sticker ut.

Dessutom kommer du också att samarbeta med dina lagkamrater för att utforma ditt arbete efter ditt hjärta.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Scanbot

Måste du skanna dokument oftare än inte? Om ja, kan Scanbot vara värt att ge en chans.

Jag har alltid tyckt att det är en mycket effektiv dokumentskanner. Och med Siri Shortcuts-kompatibilitet har det blivit ännu bättre. Du kan använda den för att skanna PDF-filer och JPG-filer med mer precision tack vare den överlägsna kantdetekteringen.

Du kommer också att använda färger för att förbättra kvaliteten på dina skanningar. Ännu bättre fungerar Scanbot med många molntjänster som iCloud Drive, Dropbox, Google Drive för att hjälpa dig att hålla dina dokument säkra och tillgängliga från alla enheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Mulet

Njut av att komma ikapp dina favoritpodcasts? Om ja, måste mulet vara din måste ha app.

Det är känt för att vara en smart podcast-spelare och gör att du kan lyssna på dina avsnitt tack vare mer anpassning och lättanvända funktioner. Du kan utnyttja smarta filter på bästa sätt för att skapa anpassade spellistor.

Med möjlighet att ladda ner podcasts kommer du att kunna komma ikapp dina program även när det inte finns någon internetanslutning. Så snart nya avsnitt kommer, skickar Overcast dig meddelanden så att du inte missar dem.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Saker 3

Ingen lista över de mest populära uppgiftshanteringsapparna för iPhone och iPad skulle vara komplett utan "Things 3". Om du vill komma över dina uppgifter och hantera dem som ett proffs, bör du inte ge den här mycket anmärkningsvärda appen en miss. Inte för ingenting, det rankas som den näst mest älskade appen i kategorin Produktivitet.

Med många praktiska verktyg till ditt förfogande kommer du att kunna skapa uppgifter mer effektivt. Och med Siri alltid där för att klippa efter dig, kommer du att tycka att det är super bekvämt. Så planera dina uppgifter till perfektion så att du alltid ligger före paketet!

Pris: $ 9,99

Ladda ner

Och det är det, vänner! Jag antar att du har hittat min samling upp till märket ...

Vad sägs om dina val?

Nu när du har känt mina val, misslyckas inte med att dela namnen på dina favoritappar som fungerar elegant med Siri Genvägar. Dessutom, om det finns några jokertecken som är värda att nämna i ovanstående sortiment, berätta också om dem.

Du kanske vill hänvisa nedanstående appuppsättningar:

  • Bästa kalenderappar för iPhone
  • Kontakta Manager Apps för iPhone och iPad
  • Bästa ERP-appar för iPhone
  • Bästa projektledare för iPhone och iPad

Din syn på Siri-genvägar och vad gör det till en smart funktion? Kasta gärna dina åsikter.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found