Blogg

Så här lägger du till Dropbox i sidofältet i Finder på Mac

Dropbox har varit mitt föredragna molnbaserade lagringssystem under ganska lång tid. Oavsett om det är att dela filer med andra enheter eller skicka stora filer, det gör uppgiften väldigt enkelt. Ännu bättre, den har utformats för att fungera på alla plattformar som iOS och macOS Sierra.

För bara några dagar tillbaka hittade jag att Dropbox saknades i Favoriter i Finder. Det tog mig lite tid att ta tillbaka det i sidofältet under Favoriter. Den främsta anledningen till att jag gillar att behålla Dropbox i Favoriter är att kunna få åtkomst till den lite enkelt. Så här kan du snabbt lägga till den här molnbaserade appen till Favoriter i Finder på din Mac.

Så här lägger du till Dropbox till favoriter i Finder Sidebar på din Mac

Steg 1. Först och främst, öppna Finder på din Mac.

Steg 2. Därefter måste du klicka på enheten, i det här fallet Macintosh HD.

Steg 3. Nu måste du klicka på Användare.

Steg 4. Klicka på ditt användarnamn.

Steg 5. Slutligen måste du hitta Dropbox-mappen och dra den till sidofältet under Favoriter.

Det är allt!

Om du vill ta bort DropBox från Finder-sidofältet, högerklicka på DropBox och klicka på "Ta bort från Sidebar."

Det finns ett antal populära molnlagringstjänster som OneDrive, Box, Google Drive, Amazon Cloud Drive, iCloud Drive (endast för Apple-ekosystem). Men Dropbox visar sig vara den mest användarvänliga av många användare.

En av anledningarna till att den utmärker sig är att den fungerar sömlöst på Mac, PC, iOS och Android. Den problemfria delningen mellan enheter ger den en fördel framför andra.

Du kan snabbt ställa in det. Ännu bättre, det låter dig komma åt dina filer från Dropbox webbplats eller Dropbox-applikationer för Mac, iOS utan problem.

Det ger gratis lagring upp till 2 GB och $ 10 / månad för 1 TB.

Vilka är dina favoritbaserade molntjänster och varför? Dela dina åsikter om det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found