Blogg

Bästa Apple Watch-påminnelsesappar 2021

Glömmer du ofta att slutföra dina uppgifter i tid? Varför inte prova en effektiv Apple Watch-påminnelsesapp för att hålla reda på alla dina uppgifter och få realtidsvarningar om när de behöver slutföras. Efter att ha granskat flera alternativ och analyserat deras funktion har jag skrivit ner några av de bästa påminnelsesapparna för watchOS. Oavsett om du vill spåra dina utgifter, hantera dina uppgifter smart eller hantera kommande evenemang kan dessa appar hjälpa dig att få ditt jobb gjort utan att svettas.

1. Mynta

Mint har alla funktioner för att låta dig ha perfekt kontroll över utgifterna och spara mer. När du kommer igång sätter den alla dina investeringar, bankkonton, kreditkort och räkningar på ett ställe för att säkerställa att du kan hålla koll på dem på ett bekvämare sätt.

Kolla in vad du spenderar och ta reda på de områden där du kan spara mer pengar. Det låter dig också hålla koll på din kreditpoäng för att ge dig ett bättre perspektiv. Det skickar dig att betala påminnelser om att du aldrig kommer sent.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Produktiv - Habit Tracker

Det bästa sättet att bli mer produktiv är att bli av med alla dåliga vanor och omfamna de goda. Och den här appen låter dig göra exakt just det.

Du kan använda den för att skapa en lång lista över uppgifter och göra ditt bästa för att slutföra dem perfekt i tid. Med de anpassade påminnelserna får du snabba varningar så att inget utelämnas. Dessutom erbjuder den också praktiska tips för att hålla dig på rätt spår eller förbättra din prestanda.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Att göra-lista och uppgifter från Any.do

Dags att bli mer proaktiv och utföra alla dina uppgifter perfekt och i tid. Denna app från "Any.Do" erbjuder en komplett lösning, så att du kan ställa in så många påminnelser du vill och hålla koll på dem med lätthet.

Oavsett om du vill ta kontroll över dina uppgifter eller de kommande evenemangen kan den här appen låta dig hantera dem effektivt. En anmärkningsvärd funktion i den här appen är att du kan synkronisera dina påminnelser med flera appar som lager Kalender-appen, Google-kalendern, Facebook-evenemang, Outlook-kalendern och mer. Således kommer du att få tillgång till din viktiga information från vilken enhet som helst.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Todoist

"Todoist" kan ta bort all din stress från att organisera och hantera uppgifter. Med den här appen kan du lägga till uppgiften och hantera den bekvämt.

Håll en flik över alla dina uppgifter för att säkerställa att de utförs smidigt och i tid. Kolla in dina uppgifter och prioritera dem för veckan eller månaden enligt dina behov. Se till att tilldela förfallodatum till din uppgift för att få det gjort före tidsfristen.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Hip: App för födelsedagspåminnelse

Vad händer när nära vänner och nära och kära födelsedag kommer nära? Tja, vi vill planera i förväg för att erbjuda dem en stor överraskning.

Med denna app för födelsedagspåminnelser får du en snabb varning om dina vänners födelsedagar. Således kan du spela den stora dagen perfekt och också duscha kärleksvärlden framför någon annan.

Ännu bättre, du kommer också att synkronisera den här appen med ditt Facebook-konto, kontakter och till och med kalender för att dra full nytta.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Evernote

"Evernote" är en av de finaste anteckningsapparna. Med hjälp av högkvalitativa funktioner kan du enkelt skapa att göra-listor, checklistor och anteckningsböcker. Det låter dig ta anteckningar i flera format som text, foton, videor, ljud, webbklipp, PDF-filer och skisser.

På din Apple Watch är det bara att diktera anteckningar så transkriberas de snabbt. Visa alla dina nyskapade och uppdaterade anteckningar på klockan. Du kan också diktera sökningar. Ställ in påminnelser så att du inte glömmer att utföra en viktig uppgift. (Du vill läsa: bästa Evernote-alternativ och bästa anteckningsappar för iPhone och iPad.)

Pris: Gratis

Ladda ner

7. 24 min Smart personlig assistent

Tycker det att det är lite besvärligt att hantera alla dina uppgifter? Ge den här appen en chans att hjälpa dig att få ditt arbete gjort i tid.

Oavsett om du vill planera effektivt för de kommande evenemangen, skriva ner tankar eller hantera dina uppgifter, kan det leverera varorna. En anmärkningsvärd funktion är att den fungerar sömlöst med flera kalenderappar inklusive Google Kalender, Microsoft Outlook, Microsoft Exchange, Yahoo! Kalender och Apple Kalender så att det är bekvämare att spåra kommande händelser.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Idag Habit tracker

Dags att ta kontroll över alla dina uppgifter! Idag kan Habit tracker vara till stor hjälp för att hålla sig synkroniserad med allt som är viktigt för dig.

Och med påminnelser i realtid ser appen till att alla dina uppgifter är klara. Tack vare anpassningsverktyget kan du hålla hela dina uppgifter i rätt ordning för snabb åtkomst.

Du får bättre insikt som kan spela en viktig roll för att förbättra den totala prestationen. Dessutom erbjuder appen också märke för att motivera dig att sätta dina 100%.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Fantastisk 2

“Fantastical 2” är förmodligen den mest älskade kalendern och påminnelsesappen för iOS. Du kan direkt se alla dina händelser och daterade påminnelser på huvudlistan. Du kommer att kunna lägga till påminnelser från påminnelselistan eller händelseskärmen. Ställ enkelt in datum, tider och geofences (när du ska nå en viss plats och när du ska åka).

Tryck bara på en händelse eller påminnelse för att visa, redigera, visa, duplicera, flytta eller till och med dela den. Du kan också använda diktering för att snabbt ställa in påminnelser. Med appen kan du också se dina Facebook-evenemang.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

10. 2Do - Påminnelser & personlig planerare

”2Do” gör det extremt bekvämt att skapa att göra-listor och hantera de viktiga uppgifterna. Du kan integrera din e-postadress med den för att e-posta alla uppgifter som du måste utföra före den angivna tiden.

Det låter dig också automatisera som IFTTT för att lägga till påminnelser i listan. Du kan lägga till anteckningar, bilagor och flera larm med dina uppgifter. Det låter dig tilldela flera varningar till alla uppgifter. Använd lösenord för att skydda en lista eller hela appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Sammanfatta!

Dra optimala fördelar med dessa användbara appar för att utföra dina uppgifter långt innan deadline och glöm aldrig att göra några viktiga saker. För bättre resultat, lägg till kommentarer och anteckningar för att komma ihåg de väsentliga sakerna. Saknas någon av dina toppappar i listan? Låt oss veta det i kommentarerna. Läs mer bästa anteckningsappar för Apple Watch

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found