Blogg

Best Buy iPhone 5, 5s och iPhone SE-fodral 2021

Ärligt talat, jag ägnar inte mycket uppmärksamhet åt de saker som påstås vara billigast. Men dessa billiga fodral för iPhone SE, 5s och 5 har kunnat stoppa mina ögon. För alla som är billigare än många av sina rivaler, är dessa fall värda att tänka på allvar. Skapat med kvalitetsmaterial kan dessa omslag hålla länge. Med den trendiga designen ser de märkbara ut på iPhone. Dessutom finns de flesta i flera färgvarianter så att du kan välja den perfekta följeslagaren för din enhet.

1. Fogeek

Det första fallet som jag har tagit med i den här exklusiva listan är Fogeek som är mycket skyddande och har en robust design. Tillverkad av högkvalitativt TPU- och PC-material, försvararens fodral är tillräckligt robust för att tåla droppar. Det som gör att det lätt överlever fall är höljets dubbla lager som kan absorbera stötar.

Hybridväskan har en Apple-logotyp utskuren på baksidan som förbättrar dess utseende. Den levereras med ett inbyggt skärmskydd för att skydda pekskärmen från början.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

2. COOLQO

Presentera din iPhone i ett ganska smalt fodral som kan matcha den elegant. Med alla som har en lätt design kan detta PC-fodral skydda din enhet från mindre fall. Den släta ytan känns fin att ta på och erbjuder ett bra grepp som gör att du kan hålla din enhet bekvämt.

De exakta öppningarna för portar och kamera ger problemfri tillgång till alla enhetens funktioner. Det finns också ett skärmskydd för att skydda skärmen. Slutligen finns det här snygga fodralet till iPhone 5 i tre färger som svart, rött och roséguld.

USP: Slim look

Kolla in på Amazon

3. BENTOBEN

BENTOBEN-fodralet har både mycket skyddande och attraktiv design. Konstruktionen av hård PC och silikon har gett den styrkan att uthärda chock. Stärkta hörn motstår stötar och förstärker strukturen ytterligare.

Det hybridhårda PC-skalet och det mjuka silikonskyddsmaterialet ger det ett slående utseende. Apples logotyputskärning säkerställer att din smarttelefons varumärke kan lysa igenom. Täckta knappar är lyhörda och lätta att trycka på.

USP: Skyddande design

Kolla in på Amazon

4. LUOLNH

Om du gillar färgglada mönster kan LUOLNH snabbt fånga dina ögon. Den smala och transparenta designen ser vacker ut på iPhone.

Det högkvalitativa TPU-materialet gör det inte bara flexibelt utan också slagtåligt. Det har upphöjt läppen för att hålla skärmen skyddad. Det finns också en avfasad kant för kameran för att försvara den mot repor.

Utöver allt kommer LUOLNH i 13 färgalternativ med olika mönster.

USP: Färgglad design

Kolla in på Amazon

5. Pasonomi

Detta fodral från Pasonomi har en iögonfallande design. Det gör ett formanpassat utseende på din enhet. Fusionen av högkvalitativt PC- och TPU-material har stärkt dess konstruktion.

Halkfri design ger bättre grepp och komfort som behövs för att hålla din smartphone. De exakta öppningarna för högtalare, kamera och portar ökar användarupplevelsen. Dessutom kommer detta fina väska i två färgkombinationer som svart / grå och svart / guld.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

6. Trianium Protak-serien

En märkbar blandning av hållbarhet och stil, Trianium Protak-serien är designad för alla årstider. Du kan använda det här fodralet för att tillhandahålla den pålitliga skyddet till din iPhone utan att lägga till mycket bulk.

Alla de fyra hörnen i detta fodral har fått ytterligare kudde för att sprida slag. Det finns också en avfasad kant för att motstå repor. Dessutom finns Protak Series-fodral i fyra attraktiva färger med livstidsgaranti.

USP: Mjukt gummerat interiör

Kolla in på Amazon

7. CellEver

Vad som står “CellEver” i god ställning är den imponerande kompakta designen. Detta fodral har dubbla lager av konstruktion för att överleva även otäcka stötar.

Blandningen av hård PC och mjuk TPU har spelat en avgörande roll för att öka dess hållbarhet. Med den upphöjda kanten förhindrar den att repan skadar pekskärmen.

De exakta utskärningarna och de taktila knapparna gör att du enkelt kan komma åt portarna och knapparna. Slutligen får du sju attraktiva färger för att välja den mest lämpliga följeslagaren för iPhone.

USP: Stötdämpande konstruktion

Kolla in på Amazon

8. JETech kolfiber designfodral

Detta billiga fodral är tillverkat av PC och TPU för att ge ditt iPhone fullt skydd. Kolfiberdesignen ger extremt skydd mot fall och repor samtidigt som den bibehåller en supertunn profil.

Det finns perfekta utskärningar för högtalare, kamera och andra portar så att du enkelt kan använda din enhet. Denna superstabila och lätta att bära väska finns i fyra färgalternativ.

USP: Kolfiberdesign

Kolla in på Amazon

9. Basse

"Basse" är helt enkelt ett fint lock som tar hand om de flesta av dina behov. Tack vare det mjuka TPU-materialet är det ganska smidigt och flexibelt. Därför kan du snabbt installera och ta bort kåpan.

Med den gummerade ytan får du förbättrad grepp som förhindrar att iPhone 5 glider. Knapparna är lyhörda, medan alla utskärningar är på plats. När det gäller skydd kan du lita på "Basse" att motstå repor och även uthärda små droppar.

USP: Anti-rep

Kolla in på Amazon

10. OtterBox Defender Series-fodral

OtterBox är känt för att producera ett förstklassigt fodral. Och det här fodralet från Defender Series har alla egenskaper för att vara ett automatiskt val för din smartphone. Oavsett om det är skydd eller bedårande design, står den högt i alla aspekter.

Den stötdämpande strukturen i kombination med de luftdämpade hörnen kan bekämpa stötar från droppar med aplomb. Det hårda polykarbonatet har stärkt både struktur och hållbarhet.

Den har ett bältesklämhölster så att du inte bara kan bära din enhet bekvämare. Höljet fungerar dessutom också som ett praktiskt kickstand för att öka din medievisningsupplevelse.

USP: Bältesklämhölster

Kolla in på Amazon

Ditt val?

Alla dessa ärenden kanske inte är för dyra, men de har inte bara kvaliteten för att passa din smartphone utan erbjuder också det skydd som behövs. Så vilken har du valt för din iPhone? Låt oss veta namnet i kommentarerna nedan.

Kom också ihåg dessa inlägg:

  • iPhone 5 / 5s / SE-fodral
  • Bästa iPhone 5 / 5s / SE plånboksfodral
  • iPhone 5 / 5s armband 2020
  • Bästa iPhone 5s bältesklämma och hölsterfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found