Blogg

Bästa USB-C-nätadaptrar för iPhone 12 Pro och 12 Pro Max 2021

Den fantastiska nya iPhone 12 Pro och 12 Pro Max är packade med otroliga funktioner som ger ditt liv mervärde. Men samtidigt har Apple meddelat att iPhones inte längre kommer att levereras med nätadaptrar i lådan. Företaget har anfört hållbarhet och miljövänlighet som resonemanget bakom detta eftersom många användare kanske redan äger en lämplig adapter. Men om du inte gör det, är vi här för att hjälpa dig. Välj bland dessa bästa USB-C-nätadaptrar för iPhone 12 Pro och 12 Pro Max.

 1. Apple 18W USB-C nätadapter
 2. RAVPower 30W 2-portadapter
 3. Belkin 68W USB-C strömförsörjning
 4. Anker 20W PIQ 3.0 kompakt adapter
 5. AUKEY Omnia 20W USB C-adapter
 6. UGREEN 18W PD-laddningsadapter
 7. PowerArc 20W GaN-laddningsadapter
 8. DiHines 20W nätadapter
 9. WEMISS 2-pack laddningsadapter
 10. JSAUX PD typ C-adapter

1. Apple 18W USB-C nätadapter

För den ultimata tillförlitliga upplevelsen bör du gå till Apples ursprungliga 18W USB C-nätadapter för snabb, effektiv laddning hemma, på kontoret eller på språng. Den är kompakt och lätt att bära med sig.

Detta gör det till ett måste för att hålla din iPhone 12 Pro eller 12 Pro Max igång och redo att användas när som helst, var som helst. Dessutom fungerar det också med dina andra enheter som iPad.

Pris: $ 29,00

Kolla in på Amazon

2. RAVPower 30W 2-portströmadapter

Njut av 3 gånger snabbare laddningshastighet med denna adapter som är utrustad med en USB-C-port för strömförsörjning och laddad med 18 W uteffekt. Det kan ta dina senaste iPhones från 0 till 50% på bara 30 minuter.

Vidare har den också en 12W USB-A-port så att du kan ladda två av dina enheter samtidigt. Multiladdningsskydd skyddar din enhet från överspänning och kortslutning.

Pris: $ 15,99

Kolla in på Amazon

3. Belkin 68W USB-C strömförsörjning

Här är en nätadapter med nästa generations Gallium Nitride (GaN) -teknik som ger högpresterande laddning i en lätt, kompakt design. Detta gör det till ett utmärkt val oavsett din livsstil och dina behov.

Det kan snabbt ladda din iPhone upp till 50% på 30 minuter. Samtidigt känner den intelligenta kraftdelningstekniken av och levererar säkert den mest effektiva laddningen till varje enhet.

Pris: $ 54,99

Kolla in på Amazon

4. Anker 20W PIQ 3.0 kompakt adapter

Denna nätadapter för iPhone 12 Pro och Pro Max erbjuder upp till 3 × snabbare laddning än en original 5W-laddare. Den levereras också med 18 månaders garanti.

Dessutom är den också 50% mindre än en vanlig 18W iPhone-laddare, så den är perfekt för resor och ger mer ström samtidigt som du sparar utrymme i väskan eller när du är ansluten till ett vägguttag.

Pris: $ 34,39

Kolla in på Amazon

5. AUKEY Omnia Mini 20W USB C-laddare

Kolla in den ultraportabla, kompakta och resevänliga designen på denna nätadapter. Den är perfekt för att ta med dig vart du än går och hjälper dig att ladda din iPhone enkelt och effektivt.

Det är UL-certifierat med inbyggda skydd för att skydda dina enheter mot överdriven ström, överhettning och överladdning. Detta gör det till ett effektivt och bekvämt val.

Pris: $ 14,99

Kolla in på Amazon

6. UGREEN 18W PD-laddningsadapter

Här är en adapter som har ett intelligent chip som automatiskt matchar enhetens energibehov. Det ger 18 W-uteffekt och en 2,5 gånger snabbare laddningsupplevelse.

Dessutom förblir din enhet skyddad mot överström, överspänning och kortslutning för att garantera säkerhet, även under laddning över natten. Den lätta och kompakta designen säkerställer också maximal bärbarhet.

Pris: 12,99 USD

Kolla in på Amazon

7. PowerArc 20W GaN-laddningsadapter

Denna iPhone 12 Pro-nätadapter har GaN-teknik som ersätter silikonchipset med galliumnitrid. Detta gör att ArcStation Pro kan arbeta med högre effektivitet och generera mindre värme än din vanliga väggladdare.

Dessutom har den vikbara tappar som viks upp för att bli en av de minsta 20W-laddarna på marknaden! Den är perfekt för både resor och vardag. Det har också IntelligentSafety-standarden som garanterar användarens säkerhet.

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

8. DiHines 20W nätadapter

Här är en annan lätt och kompakt nätadapter som är mycket bekväm att använda när du reser, på jobbet eller hemma. Ingången till denna USB C-nätadapter är perfekt för användning över hela världen.

Med ett intelligent chip inuti matchar USB C-väggladdaren den ström som din enhet behöver medan den skyddar mot överström, överspänning och kortslutning, även under laddning över natten.

Pris: $ 11,99

Kolla in på Amazon

9. WEMISS 2-pack miniladdare

Denna lilla men kraftfulla väggladdare erbjuder dig en snabb, effektiv och bekväm laddningsupplevelse. Den har en uppsättning skyddsåtgärder för att skydda din enhet också. Du får också ett par två laddare så varför inte placera dem på olika ställen.

Dessutom stöder Power Delivery 3.0 flera laddningsprotokoll för att säkerställa perfekt kompatibilitet och optimerad maximal laddningshastighet för dina premiumenheter.

Pris: 21,99 USD

Kolla in på Amazon

10. JSAUX Mini PD Type C Snabbladdare

Med den senaste staplingstekniken har denna väggladdare liten storlek men samtidigt ökar värmeavledningen med tre gånger. Den levererar 20 W ström och övervakar uteffekten enligt din iPhones behov.

PI smart kontrollchip skyddar också mot att din enhet blir överladdad. Den ultralilla designen passar enkelt i valfri påse, väska eller ficka för vardagens bekvämlighet.

Pris: $ 16,99

Kolla in på Amazon

Summering 

Så har du hittat den perfekta strömadaptern för din iPhone 12 Pro eller Pro Max än? Dela ditt val med oss ​​i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bumperfodral för iPhone 12 och 12 Pro
 • Plånboksfodral till iPhone 12 Pro Max
 • Rensa fodral för iPhone 12 och 12 Pro
 • Bästa bältesfodral för iPhone 12 och 12 Pro
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found