Blogg

Bästa iPhone 6 och 6 Plus Bluetooth-headset 2020

Alla tunga användare av iPhone kommer troligen att behöva ett Bluetooth-headset. Det finns många Bluetooth-headset ute i butikerna, men vilka faktorer avgör och skiljer det bästa från resten? Headsetets trohet definierar främst dess effektivitet. Andra faktorer som blir viktiga när du använder ett Bluetooth-headset är ljudkvaliteten i kombination med skarp brusreducering och skarp signalmottagning. Om dessa aspekter är tillräckligt bra i ett headset, är den biten säkert en av de bästa av partiet.

Naturligtvis, förutom dessa kritiska punkter, finns det andra faktorer som design, medföljande funktioner och pris, men alla är subjektiva för individer. I slutändan måste personen i andra änden av ditt samtal höra dig tydligt i alla omgivningar. Även om det finns gott om smuts-billiga Bluetooth-headset för iPhone finns runt, fall inte för det. Om du vill utnyttja din senaste iPhones Bluetooth-funktion optimalt väljer du ett headset från följande lista över de bästa iPhone Bluetooth-headseten.

Bästa iPhone 6/6 Plus Bluetooth-headset 2020

# 1. TREBLAB XR100

TREBLAB XR100-hörlurar har högupplöst ljud med skarp diskant och djup bas. Den ergonomiska designen hjälper hörlurarna att passa tätt i öronen och hålla sig ordentligt på plats. Med IPX4 svettbeständig ser hörlurarna till att svett inte kommer i vägen för din njutning.

Brusreduceringstekniken håller bort bakgrundsbrus så att du får tydligt ljud. Du kommer att kunna svara på samtal, spela, pausa, framåt / bakåt med lätthet. Med upp till 9 timmars lång speltid låter du dig njuta av musik efter eget hjärta.

Slutligen kommer TREBLAB XR100-hörlurar i fyra snygga färgvarianter som svart, lila, rosa och vitt.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

# 2. SoundPEATS

SoundPEATS kan gå head-to-head mot de bästa i branschen på flera fronter. Headsetet utmärker sig i att leverera högkvalitativ stereoljudkvalitet tack vare aptx codec och CSR8645 Bluetooth-chipset.

Det mjuka silikonmaterialet i kombination med öronkroksdesignen ger maximal komfort samtidigt som öronsnäckorna förblir på plats. Du kan använda de lyhörda knapparna för att justera volymen och till och med svara på samtal.

Upp till sju timmars samtalstid gör det till en säker satsning för en lång biltur. Dessutom väljer du detta snygga headset i fem snygga färger som svart, blått, rosa, rött och vitt.

USP: Aptx codec och CSR8645 Bluetooth-chipset

Kolla in på Amazon

# 3. Osten Design

Osten Design Osten Design är ett absolut odjur när det gäller ljudkvalitet. Den väger bara 1,3 oz och ger dig den väsentliga komforten att bära hörlurarna länge. Silikonhalsbandet påstås vara 50% lättare än andra konkurrenskraftiga produkter.

Det omgivande bullerreduceringssystemet låter inte bakgrundsljud störa din fredliga samtalstid. Tretton timmars musik och samtalstid gör det till ett måste för de människor som gillar att lyssna på musik oändligt. Med de inbyggda knapparna kan du bekvämt styra din musik.

USP: Ambient noise reduction technology

Kolla in på Amazon

# 4. LEGATO

Legato Bluetooth-headset är ett av de bästa i den här listan. Med ett område på 70 fot kan du alltid njuta av oavbruten musik i dina hörlurar. Hörlurarna är så lätta att du kanske glömmer att bära den. Den stöder tre utjämnare som passar dina önskemål: diskant, mellanbas eller hög bas. Legato Arc har en inbyggd vibrator som meddelar bäraren vid samtal.

Du kan ansluta detta headset till två enheter samtidigt och kan styra Siri med inbyggd AI Voice-kommandoteknik. Det finns inga tillgängliga färgval, men funktioner är värda vartenda öre.

USP: AI-röstkommandostöd

Kolla in på Amazon

# 5. SHINETAO

SHINETAO förinställer det snyggaste Bluetooth-headsetet för din iPhone. Dess bekväma design och snabb installation gör att du kan använda detta headset även när du kör fordon.

Det är en ergonomisk design som gör att du kan rotera bommikrofonen 200 grader. Du kan använda detta headset i vänster eller höger öra med hjälp av tre storlekar av öronsnäckor som finns i lådan.

USP: Brusreducering med dubbla mikrofoner

Kolla in på Amazon

# 6. AMORNO

Bluetooth-headseten från Amorno är lätta och vikbara, vilket gör den perfekt att antingen bära den på nacken eller i ryggsäcken. Med Bluetooth 4.1 kommer du aldrig att klaga på anslutningen till din iPhone. Hörlurarna har infällbar tråd; vilket innebär att du aldrig trasslar även om du placerar dina hörlurar i ryggsäcken.

Den har ett stort batteri för att stödja 10 timmars musik och upp till 12 timmars samtalstid efter full laddning. Inbyggd mikrofon ger snabb åtkomst till samtal, medan de brusreducerande öronsnäckorna ser till att du hör allt kristallklart. Slutligen finns det två färgalternativ tillgängliga: svart och grå.

USP: Längre batteritid

Kolla in på Amazon

# 7. LBell SX991

LBell SX991 är snyggt utformad för att göra lyssnande musik till en ganska bekväm affär. Headsetet är utrustat med Hi-Fi-stereoljud som ger din musik liv. Den fortsätter i 16 timmar lång musik när den är fulladdad.

Supermjuka öronproppar känns mysiga i öronen. Med den vikbara designen kan du bära headsetet utan problem. Mycket lyhörda knappar gör att du kan ha önskad kontroll över din musik.

Ännu bättre, SX991 finns i fem snygga färger som svart, jet svart, röd, blå och vit.

USP: Snygg design i halsbandet

Kolla in på Amazon

# 8. Esonstyle

De här Bluetooth-hörlurarna från Esonstyle är utrustade med A2DP-stereoteknologi som ger högkvalitativt stereoljud. Det stöder inte bara Bluetooth, men det har också stöd för FM- och SD-kort för att leverera musik när som helst. Öronkuddar i läder fyllda med mjukt skum gör den extremt bekväm att bära under lång tid.

Om alla dessa funktioner inte räcker, här är en till. Hörlurarna har också stöd för 3,5 mm-uttag. Det finns också ett brett utbud av färgalternativ som passar alla åldersgrupper och kön.

USP: FM- och SD-kortstöd

Kolla in på Amazon

# 9. Mpow Flame

Mpow är ett välkänt varumärke som tillverkar Bluetooth-headset och hörlurar av hög kvalitet för iPhones. Detta Bluetooth-headset är perfekt för dina dagliga träningspass. Eftersom Mpow har använt nano-beläggning skyddar det ditt headset effektivt från svett.

IPX7-vattentålig standard garanterar en längre livslängd för dina headset. För mer komfort erbjuder Mpow förbättrade öronkrokar som sitter ordentligt över öronen. Headsetna skakar inte ens när du tränar hårt i gymmet eller utomhus.

USP: IPX7 vattenbeständig nano-beläggning

Kolla in på Amazon

# 10. Cootree Jogger Sports

Cootree från Smatree har en elegant design och helt grundad för att glädja din musiktid, den största höjdpunkten med dessa hörlurar är möjligheten att erbjuda 16 timmars speltid. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att ladda dem upprepade gånger. Dessutom kan du också finjustera din musik utan krångel.

Den inbyggda mikrofonen gör att du enkelt kan svara på samtal. Dessutom med omgivande brusreducerare ombord kommer du att ha en fredlig konversation var som helst. Det är inte allt; hörlurarna är helt svettbeständiga så att du kommer att förbli bekymmersfri över deras skydd även under din stränga träning.

USP: Svettbeständig design

Kolla in på Amazon

# 11. COWIN

För det mesta har alla hörlurar med passiv passiv brusreduceringsfunktion. Den här från Cowin har aktiv brusreducering som effektivt minskar störningar från den omgivande miljön. Den har kristallklar, hög och djup baseffekt tillsammans med otroligt bekväma öronkuddar att bära den under lång tid.

När det gäller uppspelningstid har den en massiv batteritid på 30 timmar; perfekt när du reser. Slutligen finns det några färgval som passar din iPhone.

USP: Aktiv brusreducering

Kolla in på Amazon

# 12. Acadia Premium-produkter

Med det högkvalitativa stereoljudet ”Acadia Premium Products” hörlurar livar upp din musikupplevelse. Bluetooth-anslutningsområdet på 50 fot ger dig mer frihet att njuta av musik i ditt hjärta. 7 timmars speltid räcker precis för att stå upp till märket för normal användning.

Öronstyckena finns i tre storlekar så att de passar perfekt i örat. Överlägsen brusreduceringssystem filtrerar bakgrundsljud; och därmed erbjuder tydligt ljud. Det ger problemfri tillgång till volymkontroller och en mikrofon.

USP: High-fidelity stereoljud

Kolla in på Amazon

# 13. Mpow Jaws V4.1

Det är verkligen svårt att vända blicken från headsetet som är ett av de mest populära på Amazon. Med imponerande fyra stjärnor av fem från över 13 500 kundrecensioner har Mpow Jaws V4.1 fått kvaliteten att vara din favoritval.

Med nacken bakom designen får du en bekvämare knappkontroll. Headsetet levererar ganska bra ljud och levereras med överlägsen brusreducerande teknik. Därför kommer ditt handsfree-samtal att förbli lugnt även på en trångt plats.

De 13 timmars batteritid är mer än tillräckligt bra för att räcka för din långa körning. Dessutom ser Mpow Jaws bra ut både i svart och lila färgvarianter.

USP: Hals bakom designen

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Sammanfatta

Vilken är den kvalitet du gillar mest i alla dessa trådlösa hörlurar i toppklass för iPhone 6 och 6 Plus? För mig är det den lysande brusreduceringstekniken och det höga stereoljudet som gör dessa hörlurar ganska speciella. Dessutom är de väldigt snygga och har ergonomisk design. Vilka hörlurar har du valt från den här listan?

Du vill också titta på:

  • Bästa iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone 6 / 6s Plus Bluetooth-högtalare
  • iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-hörlurar
  • Bästa Apple Watch Bluetooth-hörlurar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found