Blogg

Bästa Sanskrit Learning Apps för iPhone och iPad 2021

Sanskrit är kanske det äldsta språket i världen, och det har fött majoriteten av alla språk som talas i Indien idag. Människor över hela världen har alltid tyckt om att lära sig sanskrit, men det finns väldigt färre litteraturvetare kvar nu. Tack och lov har vissa iOS-utvecklare utvecklat appar för att lära sig sanskritspråket direkt från dina iPhones. Efter att ha granskat mycket äntligen räknade vi ut några av de bästa iPhone- och iPad-apparna för att lära sig sanskrit.

# 1. Liberation Philology Sanskrit

Om du tar en kurs om sanskrit men ändå behöver hjälp med att lära dig språket, är det här en enda destination för dig. Eftersom sanskrit är ett mycket komplext språk, skulle du behöva allt möjligt hjälp du kan få, och den här appen ger dig just det.

Vart och när du har lite ledig tid och har din iPhone med dig kan du skjuta upp den här appen och ta upp flervalsfrågor. Att ta upp dessa tester hjälper dig att memorera all information som är relaterad till språket.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

# 2. Lär dig sanskrit via videor

Om du funderar på att bara använda en av dessa iOS-appar för att lära sig sanskrit, skulle jag rekommendera dig att prova den här appen. Precis som namnet antyder lär den här appen dig sanskrit med hjälp av videor och en AI-coach.

Appen har en integrerad funktion i AI-coach för effektivare och mer interaktivt lärande av sanskrit. För att vi alla ska vara ärliga här, vi tycker inte alla om de envägs konversationerna. Vi blir snabbt uttråkade av dem, detsamma gäller när vi lär oss något. Så enligt min mening är detta den bästa iOS-appen för att lära sig sanskrit.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Letter2Sound (sanskrit)

Du kan lära dig att prata ett språk, men det är också viktigt att känna till och lära sig språkens uttal och ljud. Du borde veta hur 'A' ska uttalas på sanskrit, och det är så den här appen kommer att vara till hjälp.

Lär dig uttal och tonalitet för varje enskild ordbokstav med den här appen. Lär dig att skapa en koppling mellan det som skrivs och hur låter det eftersom det är ett viktigt steg mot att lära sig ett språk.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

# 4. Language Curry - Prata indiska

Om du är någon som är mycket fascinerad och road av indisk kultur och dess språk, borde du inte ge Language Curry en miss. Language Curry är gratis att ladda ner iOS-appen som hjälper dig att lära dig olika indiska språk som sanskrit, hindi, etc.

Tillsammans med språken lär appen dig också mycket om indisk kultur. Du kommer att lära dig sanskrit med enkla och praktiska flashcards, som kan hjälpa dig att starta konversationer på sanskrit från dag ett. Du kan också interagera med andra elever och diskutera dina framsteg och din resa med den här appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Sanskrit ordbok

Oavsett din kunskapsnivå för ett språk behöver du alltid en ordbok. Sanskrit Dictionary är en premium-ordboksprogram som låter dig översätta från sanskrit till engelska. Om du har blivit proffs på sanskrit, skulle du gärna vilja flagga runt dina vänner med de perfekta sanskrittexterna till dina Instagram-inlägg.

Undvik att göra några misstag med hjälp av den här appen och använd de exakta orden som du försöker säga genom att söka efter deras synonymer eller andra variationer med denna Sanskrit Dictionary-app. Kom bara ihåg att du måste installera en Devanagari-tangentbordsapp för att använda den här appen optimalt.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

# 6. Chimky Spår sanskrit alfabet

Om du har lärt dig grunderna i sanskrit, måste du gå vidare till att lära dig att skriva språket. Även om appen är för barn är det till hjälp även för vuxna som börjar lära sig språket.

Appen guidar dig och hjälper dig att skriva på sanskrit. Du måste spåra tillsammans med varje alfabet på sanskrit språk i denna sanskrit inlärningsapp för iPhones. Anledningen till att det får dig att spåra varje alfabet är att du kommer att bekanta dig med alfabetets form och kurvor för att hjälpa dig att skriva bättre.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Sanskrit Aide

Denna app erbjuder ett bekvämt och enkelt sätt att studera sanskrit språket. Det är otroligt användbart för studenter, yogalärare eller någon som är intresserad av att känna till det här forntida språkets vanligaste ord.

Det finns en kort och enkel förklaring för varje ämne och en stor frågebank som säkerställer att dina frågesporter och tester aldrig blir repetitiva. Det har också ett unikt övningsverktyg som erbjuder tusentals kombinationer att träna.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Öka sanskritordlistan

Att öka ordförrådet är en av de viktigaste aspekterna av att lära sig ett språk. Du kan utmärka dig grunderna, men om din ordförråd inte är upp till markeringen, kommer du inte att kunna tala, läsa eller skriva språket bra.

Så om du redan har lärt dig grunderna i sanskrit språk, är det dags att gå vidare till nästa steg med denna gratis iOS-app för att lära dig sanskrit. Med ett enkelt och användarvänligt gränssnitt lär den här appen dig hur du bygger ditt Sanskrit-ordförråd snabbt.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Sanskrit MAL

Lär dig sanskritspråket på ett roligt sätt med den här appen. Sanskrit MAL är ett enkelt och effektivt sätt att lära sig språket enkelt. Denna gratis iOS-app låter dig lära dig sanskrit i din egen takt och din komfort.

Spela roliga spel, frågesporter eller lär dig sanskrit med lättanvända Flash-kort online. Ta test och utvärdera dig själv med den här appen. Och få flytande grepp om detta språk.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut…

Jag hoppas att du kanske tycker att den här applistan är till hjälp om du ser fram emot att lära dig ett av världens äldsta språk, sanskrit. Flagga din sanskrit genom att säga bra saker om i kommentarerna nedan.

Du kanske tycker om att läsa:

  • Bästa iPhone- och iPad-appar för att lära dig tyska, franska och spanska
  • Japanska inlärningsappar för iPhone och iPad
  • Bästa iPhone-appar du kan använda för att lära dig ett främmande språk
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found