Blogg

Bästa Personal Finance-appar för iPhone och iPad 2021

Ekonomisk förvaltning kräver din smarthet, hålla ett öga på var pengarna kommer ifrån och vart de ska, och fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt. Vissa personer kan tjäna pengar, men de lyckas inte hantera pengar. Och detta orsakar problem i deras liv. Att hantera pengar är lika viktigt, och därför tar vi en lista över finansappar som du kan ladda ner på din iPhone.

1. Mynta

"Mint" är en av de mest populära apparna för personlig ekonomi för iOS. Den här appen har alla viktiga verktyg för att hålla koll på dina utgifter och erbjuder också smarta tips för att spara mer pengar genom att minska onödiga utgifter.

För att komma igång, skapa din budget och se till att hålla dig till den. Appen skickar varningar i rätt tid när du är nära din budgetgräns så att du inte spenderar för mycket.

Få en realtidsöversikt över alla dina finanser från bankkonton och kreditkort till studielån. Dessutom presenterar Mint Personal Finance-appen information i enkla grafer och diagram så att du enkelt kan ta reda på om du spenderar dina pengar klokt eller inte och de områden där du behöver vara mer fokuserad.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Ekollon

“Ekollonar” är vad du behöver för att börja investera dina pengar klokt. Det låter dig investera dina pengar i den diversifierade smarta portföljen och låter dig lägga till så lågt som $ 5 / dag, vecka eller månad.

Anslut dina kreditkort med Acorns, så kommer appen att hålla koll på varje transaktion och investera pengarna i ditt val av portfölj. Du kan använda den här appen för att tjäna upp till 10% från utvalda lokala restauranger och företag. Och när du handlar, investerar mer än 300 toppmärken i dig.

Dessutom kan du läsa nyheter, insikter och intervjuer för att öka din kunskap och bli en smart investerare.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Stärka penninghantering

Att vara Time Magazine 2017 "The Best Apps of the Year" och Forbes "Best Tech Apps for Finance" och har presenterats av Apple som 2017: s "New Apps We Love", Empower har uppskattats som en fantastisk personlig ekonomi-app.

Det låter dig övervaka din ekonomi på ett ställe. Kontrollera snabbt dina kontosaldon och spåra utgifter över bankkonton, kredit- och bankkort.

Med hjälp av de centrala tipsen kan du bygga upp rikedom och squashskuld.

Med tillstånd av den avancerade maskininlärningstekniken kategoriseras dina utgifter exakt. Med de anpassade rapporterna kan du enkelt granska dina utgifter.

(För närvarande ger appen $ 15 när du hänvisar till 3 vänner och de aktiverar deras konton. Och du kommer att få $ 5 för varje vän efter, upp till $ 60.)

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Kreditkarma

Om du vill spåra dina kreditpoäng med lätthet kan du prova "Credit Karma." Appen håller koll på din profil och erbjuder också personliga rekommendationer. Därför håller du dig i ögonen med allt som betyder något för dig.

Du kan använda den här appen för att lämna in dina statliga och federala skattedeklarationer och få maximal återbetalning. Få ut det mesta av din kredit för att kvalificera dig för lägre räntor och även betala in kreditkortsbelöningen. En anmärkningsvärd funktion i den här appen är att den lätt kan ta reda på potentiell ID-stöld.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Bra budget

Bra budget ger den beprövade metoden för kuvertsystem; där användare kan skapa separata kuvert på sina iPhones för att fördela budget till olika utgifter. Användare kan till exempel fördela belopp till sina månatliga utgifter som dagligvaror, transport, shopping, gas, el etc.

När de väl har ställt in kuvert kan användarna enkelt registrera och spåra hur mycket de har spenderat från varje kuvert i slutet av månaden. Detta är ett ganska enkelt sätt att upprätthålla disciplin i att spendera pengar.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Wally Next

”Wally Next” gör ekonomiförvaltningen stressfri. Du kan använda den här appen för att ta alla dina konton på ett ställe så att övervakning av besparingar, lån, kreditkort och mer är problemfri.

Baserat på ditt mål kommer du att kunna ställa in mål varje vecka, månad eller anpassning och göra ditt bästa för att uppnå dem. Skanna igenom olika diagram för att ta reda på om du spenderar dina pengar eller går perfekt som planerat.

Påminnelserna i rätt tid säkerställer att du kan göra betalningar i tid. Och med de centrala tipsen kan du planera din väg framåt på ett skickligt sätt och också förbättra din inkomst över tiden.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. PocketGuard

För att fatta bättre ekonomiska beslut och spara mer pengar kan du inte gå fel med PocketGuard.

Använd den här appen för att hålla alla dina finansiella konton på ett ställe och övervaka dem utan krångel. Lär dig hur mycket du kan spendera efter att räkningar och besparingar har planerats.

När du har skapat din budget, försök ditt bästa att hålla dig till regeln och nå ditt sparmål. Kolla in dina transaktioner och utgiftsvanor för att räkna ut kryphålen. Utnyttja också tipsen för att dubbla besparingar genom att bli av med onödiga utgifter.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Personligt kapital

När du vill hantera din ekonomi direkt från fingertopparna är det som betyder mycket att du kan hålla koll på allt med bara en blick. Och “Personal Capital” låter dig göra exakt det.

Du kan använda den här appen för personlig ekonomi för att hålla alla dina konton på ett ställe och enkelt spåra dem. Med bara en blick kommer du att kunna ta reda på hur mycket du har sparat eller spenderat.

Appen fungerar också smart för att hjälpa dig att analysera din portfölj. Dessutom kan du kolla hur bra dina investeringar fungerar och få personlig ekonomisk rådgivning för att stärka dem.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Kuvert

Vad som gör "Mvelopes" till ett bra alternativ är en enkelhet som det ger ekonomihantering. Som ett resultat kan du ta kontroll över dina utgifter och också upptäcka sätt att stärka besparingar utan ansträngning.

Appen använder kuvertbudgetteringsmetoden så att du perfekt kan planera och spåra din budget. Och med den värdefulla feedbacken säkerställer du att du håller dig synkroniserad med ditt mål.

Den har en allt-i-ett-kontoskärm som hjälper dig att enkelt ta en titt på dina spar- och kreditkortsaldon. Dessutom kommer du att läsa de praktiska tipsen för att spara pengar och titta på videorna för att få bättre insikt.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. HomeBudget

Letar du efter en smart utgiftsspårare? HomeBudget kan vara ett av de bättre alternativen.

Med den här appen kommer du att kunna övervaka alla dina utgifter, inkomster, fakturor och kontosaldon. Visa dina kostnadsposter per månad, efter kategori, datum och mer.

Med hjälp av diagram och grafer kan du analysera hur du spenderar dina pengar och också upptäcka de områden som måste ges mer fokus. Slutligen stöder denna personliga finansieringsapp också flera valutor och automatisk växelkursomvandling.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

Och det är allt, folkens! Förutsatt att du har hittat en smart ekonomiapp.

Över till dig…

Det är riktigt bra att hålla koll på din ekonomi direkt från fingertopparna, eller hur? Med många kapabla appar som erbjuds blir uppgiften mycket enkel. Så, inte mer hoppa från pelare till post för att ta kontroll över dina surt förvärvade pengar eller investeringar!

Titta också på dessa appuppsättningar:

  • Bästa ERP-appar för iPhone
  • Bästa Task Manager-appar för iPhone och iPad
  • Personliga kalenderappar för iPhone och iPad
  • Bästa hälsoappar för iPhone och iPad

Så vilken är din favoritfinansieringsapp för iOS? Låt oss veta om det i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found