Blogg

Bästa iPhone 7 Plus vattentäta fodral 2021

Med IP67-certifiering är iPhone 7 Plus stänk-, damm- och vattentålig. Du kan sänka din iPhone i vatten i upp till 30 minuter på 1 meters djup. Det kan vara tillräckligt bra för genomsnittliga användare, men hur är det med dem som älskar att mäta havsdjupet? Om du inte vill begränsa dig medan du gör det bästa av din simning och vill att iPhone ska bevittna alla dina rörelser och glädje, måste du gå till ett särskilt vattentätt fodral. För att säkerställa att du kan få inget mindre än det allra bästa, har vi valt tio av många värdiga tävlande där ute. Dessutom är de tillräckligt kraftfulla för att krossa stötar från jämna stötar. Låt oss dyka framåt för att simma över listan ...!

1. OTBBA

Om du älskar att njuta av vattensporter som dykning och snorkling är det här vattentäta OTBBA-fodralet det bästa skyddet för din iPhone 7 Plus. Fodralet har IP68-vattentät standard, så att du kan dyka 10 meter under vattnet i två timmar.

Skalet är exakt anpassat för din iPhone 7 Plus så att du enkelt kan komma åt alla funktioner, portar, kontroller och knappar på din telefon. Skyddet med flera skydd tål droppar från 6,5 fot.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

2. ORDTBY

ORDTBY ger en IP68-nivå vattentät hjälp för att skydda din iPhone mot vatten. Förutom vatten kan detta fodral också skydda din enhet från snö, stötar och damm. Det här väskan väger bara 1,7 uns och lägger därför inte till någon vikt eller vikt på din iPhone.

Även om din iPhone är täckt av fodralet kan du använda finger-ID-funktion, högtalare, knappar, sensorer och kameror. Ditt iPhone-skydd har ingen börda. Missa inte det inbyggda skärmskyddet.

USP: Inbyggt skärmskydd

Kolla in på Amazon

3. JOTO

En påse ger ditt iPhone 7 Plus fullständigt skydd. Joto har designat ett universellt vattentätt fodral som enkelt rymmer din iPhone och ger ett skydd runt vattnet. Titta på den snodd för att hantera din telefon med ett fast grepp medan du är under vattnet.

Förutom att det är vattentätt, är det här fodralet också snötätt och dammtätt. Du kan enkelt komma åt telefonens pekskärm, eftersom fodralet är beröringsvänligt. Detta innebär att du kan skicka text och e-post och utföra andra pekskärmsfunktioner.

USP: Touch-vänlig

Kolla in på Amazon

4. Punkcase StudStar-serien

Detta vattentäta fodral har ett elegant utseende. Efter att ha blivit IP68-certifierad kan du njuta av att simma utan att vara orolig för din iPhones säkerhet.

Den robusta utsidan gör den otroligt kraftfull, vilket hjälper den att absorbera stötar och otäcka fall. Smal design ser ganska cool ut på phablet. Inbyggt skärmskydd ger HD-klarhet. Dessutom är StudStar vattentätt fodral tillgängligt i sju vackra färger inklusive svart, ljusblå, rosa etc.

USP: Hållbar konstruktion

Kolla in på Amazon

5. Lycase

Det rosa skalet är speciellt utformat för kvinnliga konsumenter på iPhone 7 Plus. Väskan uppfyller vattentäta standarder för IP68-klassning. Detta avancerade fodral med dubbla lager ger 360-graders skydd när det uppfyller MIL-STD-810G-standarden.

Skydda din iPhone 7 Plus från det dagliga slitage eftersom fodralet ger 100% tätning. Den känsliga pekskärmen och fodralets alla sidoknappar gör det enkelt att använda.

USP: 360 graders skydd

Kolla in på Amazon

6. Fansteck

Vattentäta fodral är normalt tjockare än andra fall. Fansteck har dock gjort innovation här och tillverkat nästan 50% tunnare fodral än andra vattentäta fodral. Detta betyder inte att Fansteck har kompromissat med säkerhet; detta fodral har IP68 vattentäta standarder.

Varumärket har genomfört cirka 1000 tester för att säkerställa inget läckage eller vattenskador under två timmar 6,6 fot under vattnet. Du kan ta högkvalitativa HD-foton och -videor under vattnet, eftersom fodralet har ett transparent kameralinsskydd fram och bak.

USP: 50% tunnare än andra fall

Kolla in på Amazon

7. LifeProof

LifeProof är ett ledande varumärke som tillverkar vattentäta fodral av hög kvalitet för iPhones. Detta vattentäta fodral är hämtat från FRE-serien av LifeProof. Detta 100% äkta fodral ger dig full tillgång till knappar och kontroller så att du kan ladda och synkronisera via USB-porten.

Kontrollera det inbyggda repskyddet, vilket är praktiskt taget osynligt för dina ögon och beröring. Du kan sänka din iPhone 7 Plus två meter under vattnet i en timme för att kontrollera kapaciteten i detta fodral. LifeProof ger dig ett års begränsad garanti.

USP: IP68 inträngningsskyddsklassificering

Kolla in på Amazon

8. OUNNE

Om du är ute efter ett vattentätt fodral av högsta kvalitet till ett relativt lågt pris, bör du ge OUNNE ett seriöst utseende. Väskan har en extremt hållbar struktur som enkelt kan bekämpa stötar från otäcka stötar. Skyddande yttre skal ger också bättre grepp, så att du känner dig bekväm när du håller iPhone i handflatan.

Skärmskydd ger kristallklarhet och skyddar även skärmen mot repor. Bortsett från transparens är skärmskyddet mycket smidigt att ta på. Därför har du inga problem med att använda 3D Touch på din smartphone. När det gäller knappar är de lätta att använda.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

9. NexCase

Det som fångar mina ögonbollar i det här vattentäta fodralet är den robusta profilen. Tillverkad av polykarbonat av hög kvalitet och TPU-material, det är exceptionellt hållbart.

Det dubbla konstruktionsskiktet är tillräckligt robust för att absorbera stötar och hålla bort repor. Lägg till det IP68 vattentäta standarden, och du har ett ganska bra fodral som kan slåss mot alla möjliga hinder som kommer. Dessutom finns NexCase i fyra snygga färgvarianter som svart, blå, vit och ständigt underbar rosa.

USP: Robust profil

Kolla in på Amazon

10. Effun

Detta vattentäta fodral från Effun har täckt dig helt. Den är helt förseglad och IP68-certifierad. Därför har du lite mer frihet att få ut det mesta av simningen.

Kombinationen av hårt plast och silikonmaterial har stärkt sin konstruktion för att överleva oavsiktliga droppar. Med den responsiva pekskärmen kan du använda enheten utan problem.

Dessutom finns Effun i fyra färgvarianter som rosa, vit och vattenblå. Dessutom stöds den av en begränsad livstidsgaranti.

USP: Helt tät struktur

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Jag antar att du har hittat en perfekt följeslagare för din iPhone. Vilken är den och vilka är de egenskaper som du har hittat bedårande i den?

Missa inte dessa inlägg också:

  • Bästa iPhone 7 Plus plånboksfodral
  • Bästa iPhone 7 Plus läderfodral
  • iPhone 7 Plus Kickstand Fodral
  • Bästa smala fodral till iPhone 7 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found