Blogg

Bästa iPhone- och iPad-kodningsappar för barn 2021

Söker ditt lilla barn bli nästa generations apputvecklare, eller vill du att din älskling ska fortsätta med kodning tidigt? Vi har täckt dig med de bästa kodningsapparna för iPhone och iPad för barn. Dessa toppkodningsappar för iOS gör lärande otroligt enkelt. De är laddade med en gazillion av pussel, glänsande animation och mer betydligt rikt utformade koncept som dina barn skulle älska att bli hooked. Åh ja, de erbjuder också massor av belöningar för att hålla dem pumpade upp för mer! Så varför hoppar du inte på en trevlig för att starta joyriden för din snabbväxande mästare?

1. codeSpark Academy

codeSpark Academy erbjuder ett oerhört användbart kodningsprogram för barn 4-9. Läroplanen har utarbetats baserat på samarbete med och forskning från MIT, Princeton och Carnegie Mellon.

För mig är den största flampunkten i denna app det mycket intressanta gränssnittet "inga ord" som lär ut grunderna för datorprogrammering med hjälp av några interaktiva inlärningsaktiviteter som pussel, spel, steg-för-steg-kreativa projekt, speldesign och mer.

Enligt ditt barns framsteg tillhandahåller appen också personliga dagliga aktiviteter för att hålla intresset intakt. Dessutom kan du också hålla reda på hur barn lär sig. När testperioden löper ut måste du uppgradera appen (7,99 USD / månad) för att fortsätta.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Lightbot: Programmering av pussel

Presenterad av Apple i mer än 100 länder, är Lightbot utformad för att vara ett spännande programmeringspusselspel. Spelet har 50 nivåer och 20 utmaningsstjärnor att samla in. Varje nivå har skapats smart för att inte bara undervisa utan också underhålla barn.

För att knäcka problem måste de använda programmeringslogik. Dessutom kan de spela Lightbot på flera språk inklusive engelska, franska, ryska, brasilianska portugisiska, spanska, traditionell kinesiska, förenklad kinesiska, norska, slovenska, rumänska, indonesiska, tyska, polska, danska, kroatiska, nederländska, slovakiska, tjeckiska, Grekiska, italienska, japanska, koreanska, malaysiska, thailändska, hindi, svenska, finska och ungerska.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

3. SpriteBox-kodning

SpriteBox är ett fantastiskt äventyrsspel som är grundat på att lära sig kodning på ett roligt sätt. Appen erbjuder ett snyggt strukturerat program som börjar med ikonkodning och gradvis går till riktig Swift-syntax. Barn kan utforska olika världar, låsa upp nya kläder och också träffa nya karaktärer.

Det finns 70 spännande pussel att lösa. Dessutom har de 500 stjärnor att samla in. Med fantastisk grafik och imponerande animering tar SpriteBox inte mycket tid att vinna barnens hjärta!

Pris: $ 4,99

Ladda ner

4. Kodriket: skatt

Varje barn (6 till 11) vill ha kodriket för att lära sig grundläggande programmering. Barn får interagera med roliga karaktärer som utvecklar ett stort intresse för programmering hos dem. De lär sig begreppen rumslig fantasi, logiska operationer och algoritmiska färdigheter.

Utmanande spelscenarier där barnen måste använda programmeringskunskap för att lösa pussel. Med hundratals nivåer som erbjuds kommer de att spela spel samtidigt som de lär sig.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Kodkartor - Förkodningslogik

Vad som gör Code Karts till en så lysande kodinlärningsapp är den väl genomtänkta läroplanen. Det lär eleverna genom ett flertal uppmärksammande pussel som presenteras i form av en raceway.

Det finns mer än 70 nivåer, som är grundade för att testa barnens färdigheter. Det har två lägen för klassik och konkurrens som syftar till att utveckla sekvensering, problemlösning och logik. Ännu bättre stöder Code Karts 21 språk för att säkerställa att du kan lära dig att koda på ditt favoritspråk.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Think & Learn Code-a-pelare

Jag tycker att den här appen är mycket underhållande. Appen lär förskolebarn planer i flera steg för att uppnå ett mål. Dessutom erbjuder det också roliga belöningar, ljudeffekter och animationer för att göra spelet till en underbar upplevelse.

Barn får kunskap om siffror och hur de bildar en sekvens. De kan också lära sig att hitta en lösning på ett problem. Slutligen stöder Code-a-pelaren fyra språk som engelska, franska, portugisiska och spanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Dinosaurien Daisy

Den största höjdpunkten i Daisy the Dinosaur är förmågan att lära ut kodning på ett ganska enkelt sätt. Tack vare dra-och-släpp-gränssnittet gör det att lära sig en enkel uppgift. Barnen kommer att älska att animera Daisy och få henne att dansa på sin skärm.

Barnen kommer att förstå grunderna i objekt, sekvensering, loopar och händelser som tar utmaningar i ansiktet. Det rena användargränssnittet och coola animationer spelar en avgörande roll för att vinna barnens hjärta.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Flytta Turtle Programming For Kids

Efter att ha varit vinnaren av ett föräldraval Gold Award och hyllats av olika populära tekniska webbplatser är Move The Turtle ett snitt över resten när det gäller att lära ut grundläggande programmering för barn (5+).

En steg-för-steg guide till färgglada miljöer gör lärande till en tilltalande affär. Genom att följa enkla exempel kan ditt barn gå vidare med att lära sig smidigt.

Längs inlärningen erbjuder appen några utmaningar för att testa barnets känsla. Och ja, det finns många belöningar att få. Bortsett från det är Move The Turtle kompatibel med tre språk inklusive engelska, polska och spanska.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

9. Coda Game - Gör dina egna spel

Coda Game ger barnen absolut frihet att spela spelet precis som de vill. De kan dra och släppa de visuella kodningsblocken för att skapa underbara spel som airhockey, flappy bird och plattformsspel. De kan också dela sitt mästerverk med vänner och nära och kära.

Med 37 utlösare ombord kan barn bilda sin egen regel att följa. Det har ett enormt bibliotek med över 70 grafiska tillgångar för att låta dem pryda sina spel. Dessutom finns det åtta ljudeffekter för att krydda saker på ett stort sätt!

Pris: $ 2,99

Ladda ner

10. GoldieBlox: Adventures in Coding

Vad sägs om att njuta av några käftande äventyr medan du lär dig att koda? Tja, GoldieBlox är vad du bör välja för dina barn för att hjälpa dem att lära känna alla grundläggande nyanser av kodning.

Aktiviteter som att leverera muffins till festgästerna ger mycket glädje åt spelet. Äventyrsläget med mer än 20 nivåer av kodpussel är imponerande. Ännu bättre kan barn också koda sin egen spelkarta genom att lära sig att justera variabler. Sa jag, det finns också flera minispel som underhåller dem?

Pris: $ 2,99

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Jag antar att du har hittat en bra kodningsapp för ditt barn, eller hur? Det skulle vara ett nöje att känna till dess namn och de funktioner du har gillat i det.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa Scrabble-appar för iPhone / iPad
  • Bästa utbildningsspel för iPhone och iPad
  • Antal spel för iPhone och iPad
  • Bästa AR-pusselspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found