Blogg

Bästa iPad-fodral för 2018 [2021 Edition]

Apple har överraskat sina användare i början av 2018 genom att lansera en iPad Pro 9,7-tums i mars. Sedan i oktober släppte Apple två iPads - iPad Pro 11-tums och 12,9-tums iPad Pro. Medan iPad Pro 9,7-tums uttryckligen utformades för studenter, är de andra två gjorda för att locka pro-användare. Om du redan har enheten eller planerar att köpa en, tänk på dess skydd. Premium-enheten behöver fullständigt skydd, och du kan lita på vår lista över de bästa iPad-fodral 2018.

Vi har valt fall baserat på flera aspekter så att dina behov kan matchas. Till exempel har vi valt solida omslag med tanke på den oöverträffade skyddet mot fall och gå efter snygga och skraj design för att låta dig utforma din iPad. Nog skvaller, låt oss gå över för att ta en titt på toppfodral för den nya iPad 2018!

 • Bästa iPad Pro 12,9-tums fodral 2018
 • Bästa 11-tums iPad Pro-fodral
 • Bästa 9,7-tums iPad Pro-fodral

Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018-fodral [2020-utgåvan]

Snabb åtkomst:

 • ZUGU-FALL
 • ESR
 • Ztotop
 • Spigen
 • Poetisk
 • Maxboost
 • WWW
 • ProCase
 • Fintie
 • Bear Motion

# 1. ZUGU-FALL

ZUGU CASE ger extrem komfort och bekvämlighet för alla iPad Pro-användare. Detta fodral är ergonomiskt utformat och därför kan du använda det var som helst, när som helst. Oavsett om du befinner dig i ditt sovrum eller kök kan du använda din iPad Pro för att titta på filmer och recept. Du kan använda dess flera vinklar för att justera skärmen enligt dina behov.

Dess magnetiska stativ gör att du kan fästa din iPad Pro i ditt kylskåp och fortsätta titta på videor eller filmer medan du lagar dina favoriträtter. På baksidan tillhandahåller ZUGU CASE en dedikerad kortplats för att fixa Apple Pencil.

USP: Multi-justerbara vinklar

Kolla in på Amazon

# 2. ESR

ESR har blivit ett ledande namn i världen av iPad-tillbehör. För din 12,9-tums iPad Pro (2018) ger ESR ett lätt stativfodral som har automatisk sömn / vakna-funktion. Eftersom ESR-fodralet har den här funktionen av automatisk viloläge / väckning sparar det din iPads batteri. En annan anmärkningsvärd funktion är mikrofiberfoder och inbyggd omslag; båda funktionerna skyddar din enhet från skador.

ESR ger dig ett fodral med ett tätt förseglat frontskydd som skyddar din enhet från repor. Den automatiska sömn / vakna-funktionen fungerar länge eftersom det finns starkare magneter installerade i locket.

USP: Tätt förseglad frontlucka

Kolla in på Amazon

# 3. Ztotop

Ztotop ger ett minimalistiskt smart fodral som har en extremt tunn profil. Den starka magneten stängs snabbt och öppnar locket; dessutom har fodralet automatisk viloläge / väckning för att spara batteritid på din iPad Pro. Det slitstarka materialet behåller det klassiska och professionella utseendet på din iPad Pro, som skyddas av PU-lädersidan och mjukt mikrofiberfoder i detta fodral.

Detta fodral täcker inte din iPad Pro helt, men det finns en välsignelse i förklädnad. Du kan fästa din Apple Pencil på sidan av enheten och ladda den trådlöst. Med det trefaldiga stativet kan du titta på filmer, bläddra bland foton och läsa e-böcker på din enhet. Sist men absolut inte minst är det en stor komfort för dig att använda ett tangentbord på din iPad.

USP: Klassisk och professionell design

Kolla in på Amazon

# 4. Spigen

Spigen är ett namn att räkna med bland stora märken av iPhone- och iPad-tillbehör. Detta fodral för 12,9-tums iPad Pro 2108 är utan tvekan det bästa du kan täcka din enhet med. Spigen har utformat detta fodral exakt så att du snabbt kan komma åt portar och kontroller på din iPad. Dess portföljdesign gör att du kan bära dina dagliga väsentligheter och Apple Pencil.

Du kan använda locket som ett stativ för att visa innehållet i handsfree-läge. Sekretess och full täckning är två anmärkningsvärda funktioner som kommer med säker magnetisk förslutning.

USP: Sekretess och fullständig täckning

Kolla in på Amazon

# 5. Poetisk

Poetics TurtleSkin-serie presenterar ett fodral som ger mindre poäng på stil men ger utmärkt prestanda på styrka. Om du vill ha ett robust fodral för din iPad Pro är Poetics TurtleSkin-fodral det bästa svaret. Detta fodral har två anmärkningsvärda funktioner: hörnskydd och skyddande silikon.

Silikonfodralet är mjukt och bekvämt att hålla med sin rundade kantdesign. Fodralet passar tätt på din iPad Pro; däckmönstret erbjuder ett halksäkert grepp på båda sidor.

USP: Giftfritt silikon

Kolla in på Amazon

# 6. Maxboost

Maxboosts iPad Pro-fodral har PU-läderfront med magneter för att stänga och öppna locket effektivt. Dessutom har detta fodral automatisk viloläge / väckningsfunktion för att spara batteritid på din iPad Pro. Det genomskinliga matt hybridhöljet visar den verkliga skönheten och färgen på din premiumenhet.

Den smala profilen i detta fall gör det möjligt för användare att röra sig snabbt och utföra sina rutinuppgifter utan ansträngningar. Fodralets utsida är gjord av PU-läder och interiören är av mikrofiber; båda skyddar din iPads Liquid Retina-skärm.

USP: Flexibel stötfångare

# 7. WWW av Homelove

Homelove ger ett iPad Pro-fodral med lyxigt laserblommönster. Varumärket har använt förstklassigt PU-läder för att skydda din enhet från potentiella skador. Förutom sin styrka har Homelove uppmärksammat stilen i detta fall. Du kan välja vilken färg som helst i ett intervall av sju nyanser, som inkluderar svart, guld, marinblått, lila, magenta, mintgrönt och rosaguld.

Den magnetiska förslutningen gör det inte bara enkelt att slå på / av utan säkrar också din iPad Pro. Med ett elastiskt band kan du hålla din enhet bekvämt även när du går genom trånga platser.

USP: Elastiskt band

Kolla in på Amazon

# 8. ProCase

ProCase är ett av de kända namnen i iPad-tillbehör. Eftersom varumärket har några utmärkelser i sin kattunge kan du lita på denna färska bit från sin fabrik. Detta iPad Pro-fodral från ProCase är ett vintage fodral folioskydd som skyddar din enhet och stöder Apple Pencil-laddning. Denna eleganta folio har högkvalitativt läder exteriör och mjukt interiör.

Din iPad Pro skyddas mot daglig användning. Det finns flera platser för att vila din enhet mot horisontella vinklar. Få full tillgång till alla portar, kontroller och knappar. Det finns dock en brist på detta fall; det stöder inte Smart Keyboard.

USP: Skydd mot daglig användning

Kolla in på Amazon

# 9. Fintie

Finties iPad Pro-fodral stöder andra generationens Apple Pencil; det betyder att du kan ladda din penna när du är på resan.

Detta fodral är uteslutande utformat för iPad Pro 12,9-tums tredje generationen, och därför bör du inte prova det på någon annan iPad Pro med samma storlek. Detta SlimShell-fodral erbjuder enkel applicering på klämman; när du har installerat fodralet väcker eller släcker din iPad Pro automatiskt din enhet när du stänger locket.

Tri-fold front cover kan förvandla ditt fodral till ett visningsställ och tangentbordstativ. För att hålla din Apple Pencil säker har Fintie fäst en stretchbar elastisk ficka. Detta tunna, lätta och slitstarka fodral är tillverkat av PU-läder av högsta kvalitet för att skydda din enhet mot repor.

USP: Elastisk elastisk ficka

Kolla in på Amazon

# 10. Bear Motion

Bear Motion har gjort ett flexibelt iPad Pro-fodral. Även om detta fall är flexibelt är det inte alls bräckligt eller svagt. Bear Motion har gjort ett stötsäkert silikonfodral för att skydda din dyra bit, dvs. iPad Pro. Tillverkat av 100% silikonmaterial av högsta kvalitet och skyddar din iPad från alla möjliga skador.

En nackdel med detta fodral är att du kan fästa din Apple Pencil magnetiskt på din iPad Pro eftersom din enhet kommer att täckas från alla sidor.

USP: 100% premium silikonmaterial

Kolla in på Amazon

Bästa 11-tums iPad Pro-fodral

Snabb åtkomst:

 • FYY
 • Bear Motion
 • DTTO
 • Hocase
 • Spigen
 • Infiland
 • Poetisk
 • TiMOVO
 • Maxboost
 • Sonmer

# 1. FYY

FYY har tillverkat detta fodral av äkta läder av hög kvalitet och en mjuk trasa; för externt skydd har märket använt läder och för intern säkerhet finns det en mjuk trasa. Båda materialen erbjuder fast grepp och hållbarhet för din iPad Pro. De som älskar att titta på filmer och videochattar på iPad ger FYY justerbart stativ med flera betraktningsvinklar.

Mode är alltid kopplat till FYY-produkter, och detta lätta fodral är inget undantag. Det ultratunna fodralet ger dig snabb åtkomst till portar och kontroller på din iPad. Detta fodral finns i tre livfulla färger: svart, vinrött och brunt.

USP: Fashionabla design

Kolla in på Amazon

# 2. Bear Motion

Bear Motion har betonat styrka och inte stil. Men om du vill ha stil kan du kontrollera att ett annat fodral i blå färg. Detta svarta iPad Pro-fodral har inget mode; den är gjord av 100% silikonmaterial av hög kvalitet för att skydda baksidan och sidorna på din iPad. Missa inte de upphöjda ramarna för att skydda kameralinserna på din iPad.

Bear Motion har skapat en stötsäker design som skyddar din iPad från oavsiktliga fall och stötar. Silikonmaterialet ger ett stadigt grepp när du håller din iPad med en hand.

USP: 100% silikonmaterial

Kolla in på Amazon

# 3. DTTO

DTTO har gjort ett iPad Pro-fodral som stöder parning och laddning av Apple Pencil. Du kan fästa din Apple-penna magnetiskt och den kommer att anpassas exakt med alla 102 magneter - beröm till otäckt kantdesign. Detta fodral är tillverkat av premiumsyntetiskt läder, vilket ger ett utmärkt skydd för din dyrbara enhet.

För FaceTime och videosamtal kan du använda trefaldigt stativläge, vilket också gör att du kan skriva långt innehåll bekvämt. Du kan skapa dokument eller projekt på din iPad Pro med ett Apple-tangentbord, eller så kan du använda valfritt tangentbord från tredje part till din iPad.

USP: Slitstarkt material

Kolla in på Amazon

# 4. Hocase

Hocase ger vinröda blommor och mandala blommor - båda designerna kommer att locka kvinnor av substans. Detta smarta fodral är tillverkat av PU-läder och hårt plastskydd. Medan läder garanterar elegans skyddar den hårda plastbaksidan din iPad Pro från potentiella skador som repor och allt annat.

Blommönstret i detta fodral är också perfekt för tjejer som äger en iPad Pro 11-tums. Lyssna på din favoritmusik på Apple Music genom att använda handsfree och upplev bekväm skrivning med trefaldigt frontomslag.

USP: Blommönster

Kolla in på Amazon

# 5. Spigen

Spigen är ett av de ledande varumärkena inom iPhone- och iPad-tillbehör. Den här smarta vikningen är exklusivt utformad för iPad Pro 11-tums 2018 för full integritet och täckning med säker magnetisk förslutning. För bekväm visning kan du använda locket som fungerar som ett stativ.

Eftersom fodralet har automatisk viloläge / väckningsfunktion kan du spara iPad Pro: s batteri när fodralet slås på och stängs av automatiskt.

USP: Full integritet och täckning

Kolla in på Amazon

# 6. Infiland

Infiland presenterar ett iPad Pro 11-tums skalfodral 2018 med ett genomskinligt ryggskydd. Detta fodral stöder andra generationens Apple Pencil trådlös laddning och automatisk väckning / sömnfunktion. Väskan är så exakt utformad av Infiland att du enkelt kan komma åt alla portar och knappar på din iPad Pro.

Det här fodralet behåller den snygga profilen på din iPad, eftersom den inte gör något för din smarta enhet. Dessutom kan du enkelt fälla framkåpan när du vill rita eller skissa något på din iPad. Vill du laga din favoriträtt? Använd ett stabilt stativ och utforska några läckra recept på YouTube.

USP: Exakt utformad

Kolla in på Amazon

# 7. TurtleSkin från Poetic

Som namnet antyder är detta fall lika starkt som sköldpaddans hårda hud. Hämtad från Poetics TurtleSkin-serie av iPad Pro-fodral, den här ger maximalt skydd till din enhet. En uppenbar funktion i detta fall är dess giftfria silikon, vilket gör produkten barnsäker. Dessutom har Poetic installerat taktilt sidogrepp och unik sköldpaddsskal bak för utmärkt grepp.

För hörnskydd är detta fodral utrustat med extremt tjock silikonomgivande och perforerad stötdämpande design. Din iPad Pro skyddas mot extrema stötar och stötar.

USP: Giftfritt silikon

Kolla in på Amazon

# 8. TiMOVO

Ta en Apple-penna vart du än tar din iPad Pro 11-tums med TiMOVOs smarta fodral. Fodralet har ett säkert magnetfäste som håller din Apple-penna och laddar pennan trådlöst. Den smala och lätta profilen gör stor skillnad för användare som alltid är på språng. Du kan enkelt röra dig medan du håller din iPad Pro i dina händer eftersom fodralet ger utmärkt grepp.

Detta tunna fodral skyddar din iPad Pro från alla sidor och hörn; dess magnetiska lucka stänger säkert din iPad för säker och bekväm användning.

USP: Smal och lätt

Kolla in på Amazon

# 9. Maxboost

Maxboost är ett framstående varumärke som handlar om iPhone- och iPad-tillbehör. Det här magnetiska smarta PU-läderfodralet visar genomskinlig matt frostat hybridbaksida. Din iPad Pro kommer att se lysande ut i det här fallet, vilket skyddar din enhet mot flera skador.

Det vikbara fodralet kan omvandlas till ett kickstand för att titta på filmer, videor och läsa e-böcker och spela spel. Om du är konstnär kan du använda det inbyggda kickstanden för att använda din enhet i två stående positioner: i visnings- eller skrivposition.

USP: Flexibel stötfångare

Kolla in på Amazon

# 10. Sonmer

Sonmer presenterar ett imponerande utbud av färgglada fodral för 11-tums iPad Pro. Efter att ha tittat på de fall som listas här verkar det som om Sonmer vill rikta sig mot barn och kvinnor. Det finns färger, blommor, monument och mer designade i vackra fall. Detta fodral är tillverkat av mjukt PU-läder som håller det lätt men ändå starkt och hållbart.

Eftersom Sonmer har använt material av hög kvalitet luktar fodralet inte otäckt, och det är bra för dina barn. Detta fodral stöder sömlöst andra generationens Apple Pencil för trådlös laddning. För att titta på videor och skriva innehåll på din iPad Pro, vänd bara fodralet i trippel.

USP: Ingen lukt

Kolla in på Amazon

Bästa 9,7-tums iPad 2018-fodral

Snabb åtkomst:

 • ZUGU
 • CaseMade
 • DTTO
 • JETech
 • YOUMAKER
 • Nytt Trent
 • Favoriter
 • ProCase
 • Fintie
 • ESR
 • Deck

# 1. ZUGU

Vad jag har funnit beundransvärt i ZUGU är den ultra-skyddande designen som fungerar som en pålitlig sköld för iPad. Det extremt robusta yttre skalet kan motstå stötar, medan den mjuka TPU-stötfångaren gör att fodralet tål droppar upp till 5 fot. Halkfritt exteriör ger bättre grepp så att du kan hålla iPad bekvämt.

På grund av det magnetiska kickstanden har du fantastiska betraktningsvinklar. Därför kommer du att älska att titta på filmer och chatta med vänner. Dessutom finns ZUGU i två färger: svart och marinblått.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

# 2. CaseMade

Case Mades foliofodral är en synonym med överlägsen kvalitet. Den smala profilen uppvisar verkställande design som snäpps runt iPad obefläckat. Prisvärt utförande har förskönat konstläder i skinn. Och med läderstrukturen som erbjuds, känner du dig bekväm att hålla locket i dina händer.

Inkluderingen av polykarbonatform förstärker konstruktionen, vilket gör att locket tål droppar. Horisontellt stativ förstärker din mediatid med bekvämare betraktningsvinkel. Med den automatiska sömn / vakna-funktionen spelar locket en viktig roll för att förlänga batteriets livslängd på din iPad. Läs hela recensionen.

USP: Executive design

Kolla in på Amazon [USA]

Kolla in på Amazon [UK]

# 3. DTTO

DTTO foliofall pryder en sofistikerad profil. Skalet är tillverkat av syntetiskt läder och har en mjuk texturerad yta som ger en fin känsla. TPU mjukt interiör garanterar önskat skydd mot skrapning samtidigt som det hjälper väskan att uthärda små stötar.

Magnetstängning stöder automatisk viloläge / väckning för att förlänga batteriets livslängd. Med stativfunktionen har du flera betraktningsvinklar för att liva upp videotiden. Utöver tittarupplevelsen finns DTTO i fyra attraktiva färger som svart, blå, brun och röd.

USP: Mjukt innerfoder i mikrofiber

Kolla in på Amazon

# 4. JETech

Om du letar efter ett mycket prisvärt 9,7-tums iPad-fodral som på ett fantastiskt sätt kan leva upp till dina grundläggande behov, gå till JETech! Kombinationen av högkvalitativ PC och mjuk TPU har gett den tillräckligt med energi för att erbjuda den väsentliga skärmen till din surfplatta för att motstå oavsiktliga fall. Tack vare den mjuka inredningen har din iPad extra skydd mot repor.

Tri-fold front cover erbjuder flera betraktningsvinklar så att du bekvämt kan titta på videor och även skriva e-post. Med de exakta utskärningarna har du smärtfri tillgång till alla funktioner på din iPad. Slutligen kan du välja JETech i fyra charmiga färger: svart, blå, lila och röd.

USP: Det tredubbla frontluckan

Kolla in på Amazon

# 5. YOUMAKER

Om du skulle tänka dig att tillhandahålla ett helt stötsäkert fodral till din iPad så att den förblir skyddad i alla faror, skulle YOUMAKER vara ett snyggt val. Väskan har gjorts av hård PC och extremt mjuk TPU. Med tillstånd av gummerad stötfångare och robust yttre skal; det kan sprida påverkan.

Det finns också en upphöjd kant som ger ett extra försvar mot pekskärmen mot repor. Med det inbyggda kickstanden ombord får du mer förbättrad handsfree-upplevelse. Dessutom finns YOUMAKER i sex färgalternativ som svart, svart / guld, rött etc.

USP: Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

# 6. Nytt Trent

New Trent har en muskulös profil och är utformad för att vara ett mycket hållbart fodral för 9,7-tums iPad. Konstruktionen med två lager är tillräckligt stark för att överleva även otäcka stötar. Det finns också mjukt interiör för att hålla repen på ett rättvist avstånd.

Inbyggt kickstand gör att du kan förvandla fodralet till ett praktiskt horisontellt stativ för bekväm mediebevakning. Och ja, läderremmen gör att du kan bära din surfplatta bekvämt.

USP: Hölje med dubbla lager

Kolla in på Amazon

# 7. Favoriter

Vad sägs om att välja ett förstklassigt tangentbord för din iPad? Med den ultrakompakta designen och exceptionellt taktila tangenter är Favormates ett av de finaste tangentbordshöljena.

130 graders roterande clamshell-lock erbjuder flera betraktningsvinklar för att säkerställa att både dina tittande media och skrivbehov är perfekt uppfyllda. Den har sju bakgrundsbelysningsfärger och tre ljusstyrkainställningar, vilket hjälper dig att använda tangentbordet bekvämt på nätterna.

När det gäller skydd kan du förvänta dig att det aldrig kommer att göra din surfplatta besviken. När det gäller skydd kan du förvänta dig att det aldrig kommer att göra din surfplatta besviken. Dessutom kan du välja Favormates i fyra attraktiva färger: silver, svart, guld och ros.

USP: 130 graders roterande mussla

Kolla in på Amazon

# 8. ProCase

Enkelt uttryckt är ProCase ett av de mest bedårande foliofall på marknaden. Det är vackert utformat med högkvalitativt syntetiskt läder. Med den släta inredningen låter fodralet inte skrapa din iPad.

Stand-funktionen gör ett bra jobb med att låta dig få ut det mesta av roliga videor i en mer bekväm vinkel. Det finns också en pennahållare som gör att du säkert kan förvara din Apple Pencil. Slutligen kommer ProCase i sju charmiga färgvarianter inklusive rött, kricka, svart, grått och mer.

USP: Flera betraktningsvinklar

Kolla in på Amazon

# 9. Fintie

Fintie är ett snyggt foliofall som passar en fascinerande match med iPad. För mig är den största höjdpunkten i detta fall tillgången på flera livfulla färger. Det betyder att du har ett antal alternativ att experimentera och bestämma vilken som ser het ut på iPad.

En annan anmärkningsvärd funktion är 360 graders roterande stativskydd som erbjuder både vertikala och horisontella betraktningsvinklar. Det har också stöd för automatisk viloläge / vakna funktion för att förhindra onödig batteriförbrukning.

USP: 360 graders roterande stativ

Kolla in på Amazon

# 10. ESR

Om du har en enorm förkärlek för färgglada profiler är ESR redo att vara en strålande match för din iPad. Skuren av polyuretan, fodralet har en ganska fin design. Mjukt mikrofiberfoder håller repen i schack.

Tri-fold front cover ger både skriv- och betraktningsvinklar. Dessutom kan du välja ESR foliofodral i ett antal attraktiva färger. Därför har du inga problem med att välja ett fantastiskt par till din surfplatta.

USP: Högkvalitativ polyuretan

Kolla in på Amazon

# 11. Deck

Hur cool Dteck ser ut! Dteck har den fascinerande profilen för att vinna dig vid första anblicken. Väskan är huggen i finaste PU-läder. TPU-interiören har förstärkt strukturen, vilket ger den den styrka som krävs för att motstå nötning. Magnetband gör att du säkert kan stänga fodralet. Ännu bättre, du har mer än 30 iögonfallande färger med olika mönster att välja mellan.

USP: Olika färgalternativ

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Vilket av ovanstående fall kommer att kopplas ihop med din iPad? Är det den som ser funky ut eller den som har en suave design? Det skulle vara fantastiskt att veta namnet.

Missa inte:

 • Bästa 9,7-tums iPad Pro Folio-fodral
 • Topp 10,5-tums iPad Pro Folio-fodral
 • Bästa 10,5-tums iPad Pro-tangentbordsväskor

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found