Blogg

Bästa Partition Manager för Mac 2021

Att ha extra utrymme i din Mac är som en välsignelse. Du kan enkelt lagra dina nedladdningar och andra filer utan att oroa dig för utrymme. Om du någonsin ville skapa extra utrymme, kolla in den bästa partitionshanteringsprogramvaran för Mac som nämns nedan. Dessa partitionshanterare för Mac låter dig redigera, ta bort eller slå samman extra utrymmen på ett smart sätt. Du kan styra uppdelningen och ha planerat partitioner på din Mac för att ge dig en ordnad hårddisk.

1. Diskverktyg

Diskverktyg är det perfekta valet för att skapa en partition på din Macs hårddisk. Det är en inbyggd app på alla Mac-datorer och enkel att använda. När du gör en partition får du ett lättförståeligt cirkeldiagram över ditt hårddiskutrymme. Visuellt visar det ett vänligt grafiskt gränssnitt som även icke-tekniker kan förstå.

Denna partitionshanterare har användbara funktioner som möjligheten att lägga till, ta bort och ändra storlek på hårddiskpartitioner utan att först radera hårddisken. Appen har också alternativ som Första hjälpen, Radera, Återställ och Avmontera.

Med hjälp av detta har jag skapat partitioner på min MacBook mycket snabbt och enkelt. Du kan se de enkla stegen tillsammans med skärmdumpar här.

Pris: Gratis (inbyggd)

2. Stellar Mac Partition Manager

Stellar Partition Manager är säker och pålitlig programvara som gör att du kan skapa partitioner på din Mac. Med formateringsalternativet kan du antingen gå med i två mellanslag eller redigera tidigare utrymme för att skapa ett nytt.

Med denna programvara kan du skapa, ta bort, ändra storlek och dölja partitioner. Du måste köra programvaran och sedan kan du göra ovanstående kommandon. Den bästa funktionen är att du kan dölja de partitioner du inte vill att någon annan ska se.

Pris: $ 39

Operativsystem: macOS Sierra 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7 & 10.6

Ladda ner Stellar Partition Manager

3. iPartition för Mac

Med iPartition för Mac kan du skapa dina partitioner på ett intelligent sätt. Programvaran ger ett grafiskt format för att markera, redigera och ta bort dina partitioner. Du måste helt enkelt använda storleksverktyget för ändringar. iPartition-mjukvarans flexibilitet gör att användarna kan köa sina uppgifter, redigera flaggor i partitionstabellen, redigera typen av partition och ändra storlek på dem direkt.

Pris: Gratis

Operativsystem: Mac OS X 10.4 till macOS 10.13

Ladda ner iPartition för Mac

4. Partition Magic Mac

Partition Magic Mac har alla senaste tekniker som håller din enhet säker och säker. Programvaran låter dig skapa, ändra storlek eller blanda befintliga partitioner. Du kan skapa distinkt lagringsutrymme, ordna data, tillåta multitasking av operativsystem, ändra partitioner, förhandsgranska, ta bort eller välja automatisk partitioneringsalternativ.

Programvaran är tillräckligt pålitlig att om du har ett strömavbrott mitt i partitioneringen kommer det att spara ditt arbete och partitionerna blir som du ställer in dem innan strömavbrottet. Den har ett riktigt användarvänligt gränssnitt.

Pris: Gratis (Trial)

Operativsystem: macOS Sierra 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7 & 10.6

Ladda ner Partition Magic Mac

5. Paragon Hard Disk Manager

Paragon presenterar en avancerad partitioneringshanterare för din Mac. Denna programvara är utrustad med en ny funktion för säkerhetskopiering och återställning för att säkra dina värdefulla data. Boot camp-hanteringsfunktionen omfördelar ledigt utrymme mellan macOS och Windows OS-volymer.

Denna programvara stöder de senaste fem operativsystemen, nämligen. Yosemite, El Capitan, Sierra, High Sierra och Mojave. När du planerar att sälja ut din gamla Mac kan du skapa en klon av din gamla disk.

Pris: Gratis (10 dagars provperiod) $ 39,95

Operativsystem: macOS 10.14 Mojave

Ladda ner Paragon Hard Disk Manager

Det är allt folk!

Summering…

Genom att skapa diskpartition på Mac kan du använda ett separat operativsystem; därmed får du det bästa från båda världarna. Apples inbyggda diskverktygsfunktion gör det möjligt för en vanlig användare att dela hårddisken i två eller flera delar.

Missa inte:

  • Bästa Mac Data Recovery Software
  • Bästa Mac Cleaner-appar och programvara
  • macXvideo - Gratis videoredigeringsprogramvara för Mac

Har du en annan programvara att dela eller uppleva om de nämnda? Lägg gärna till det i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found