Blogg

Bästa smala fodral till iPhone 8 Plus 2021

Tunna fall är alltid efterfrågade av ett par huvudskäl. För det första matchar de en utmärkt match med en smartphone. För det andra erbjuder de tillräckligt med frihet för enheten för att göra sin närvaro känd. Dessutom kan några av de smala fodralet också motstå repor. Att veta hur viktigt det är att tillhandahålla den väsentliga skölden till en enhet, har tillbehörstillverkare i dessa dagar gjort en bra balans mellan tunnhet och skydd. Därför kan även ett snyggt fodral fungera som en pålitlig kostym för din iPhone. Vill du ha ett snyggt omslag till din helt nya phablet? Hoppa över för att ta en snabb titt på de bästa smala fodralet för iPhone 8 Plus.

1. Caseology våglängdsserie

Det här tunna fodralet från Caseology Wavelength Series är en lysande blandning av skydd och stil. De dubbla höljeslagren passar som en handske på iPhone, medan den linjära 3D-designen känns bekväm i handflatan.

Den robusta PC: n och extremt mjuk TPU har pansar konstruktionen för att enkelt överleva stötar. Alla hörn har härdats för att absorbera stötar. Uttalade knappar har den naturliga känslan. Framför allt har du så många som sex färger att välja mellan.

USP: 3D linjär design

Kolla in på Amazon

2. totallee

Med bara 0,02 tum tjocklek pryder totallee en otroligt tunn profil. Det högkvalitativa polypropenmaterialet är mycket mjukt och erbjuder förbättrat grepp så att du kan hålla din smartphone med den komfort du behöver.

Den släta ytan ger mer charm till den, medan den upphöjda läppen håller kameran skyddad mot skrapning. Trots att den är så snygg kan den hålla bort repor.

Framför allt kommer detta eleganta fodral med två års garanti och finns i nio färger som vitt, grått, djupt grönt och mer.

USP: Ultratunn

Kolla in på Amazon

3. AnsTOP tunn exakt passform

AnsTOP är inte bara ultratunn utan också avundsvärt elegant. Det tunna fodralet är bara 1 mm tunt och ser elegant ut på din iPhone. Matt finish pryder ytterligare sitt utseende och erbjuder också förbättrat grepp vilket minskar risken för uppslipning.

Trots att det har en så tunn hölje kan den skydda din smartphone från nötning. Med de exakta utskärningarna passar den fläckfritt. Förmågan att förhindra fingeravtryck och olja hjälper den att behålla sin glöd länge. Detta fodral kommer med ett års garanti och finns i fyra snygga färger som rött, guld, svart och rosaguld.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

4. TORRAS låsserie

Välj TORRAS Lock Series för att presentera en flamboyant kostym till din iPhone! Den är förberedd med högkvalitativt PC-material som tål repor. Elektroplåtramar av metallstruktur ger en mer tilltalande design.

Den matt texturerade ytan gör att den ser ännu mer tilltalande ut. Den har en speciell utskärning för Apple-logotypen för att säkerställa att klassen på din smartphone fortsätter att lysa.

Dessutom finns det här attraktiva tunna fodralet i två färgvarianter: svart och rött.

USP: Glitter Shiny Finish

Kolla in på Amazon

5. JETech Slim-Fit

JETech Slim-Fit kanske inte är lika tunn som några av sina konkurrenter, men det är mer skyddande och funktionellt än många av dem. Den är skapad med hård PC och mjukt TPU-material. Den robusta konstruktionen klarar fall.

Luftdämpade hörn ger mer kraft till strukturen, så att den enkelt kan överleva stötar. Den mjuka interiören ger den nödvändiga skölden till iPhone mot repor. Den har också en logotyputskärning på baksidan. Det finns ett inbyggt kickstand som låter dig titta på videor i din favoritvinkel. Dessutom kommer Slim-Fit bara i två färger som svart och rosa.

USP: Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

6. RANVOO

Vad händer när du kopplar ihop din fina iPhone med ett elegant fodral? Tja, din smartphone blir centrum för uppmärksamhet.

RANVOO visar en genomskinlig rygg och gör att din smartphone kan fortsätta titta på sin mördare bäst. Främst på grund av det mjuka silikonmaterialet lindas locket sömlöst runt iPhone.

Slät texturerad exteriör ger ett säkert grepp samtidigt som fingeravtryck hålls i avstånd. Utöver allt kommer RANVOO i fyra färger.

USP: Otroligt smal och transparent

Kolla in på Amazon

7. Danbey

Danbey har en suave design som gör ett trevligt par med smarttelefonen. Byggd med högkvalitativ TPU och har en mjuk texturerad yta. Den gummerade utsidan ger ett säkert grepp, medan den främre läppen inte låter repa skada pekskärmen.

Det finns också en upphöjd ram för att kameran ska hålla den upphöjd när den placeras på ytan. De täckta knapparna har bättre klick. Bäst av allt, det här tunna fodralet från Danbey finns i nio attraktiva färger.

USP: Det gummerade yttre

Kolla in på Amazon

8. TOZO

Den här är en riktig affär för människor som har en enorm förkärlek för snygg design. Den smala dräkten är halvtransparent vilket gör att din iPhone kan lysa igenom. Den matta optiska strukturen tillåter inte fett eller smuts att byggas upp.

Den upphöjda kanten ser till att pekskärmen förblir upphöjd när den placeras platt på ytan. Täckta knappar är mycket släta. Därför kommer du bekvämt att trycka på dem. Detta extremt smala fodral från TOZO finns i tio förtrollande färger inklusive jet svart och rosaguld.

USP: Matt konsistens

Kolla in på Amazon

9. Spigen Liquid Air Armor

Vill du inte gå för ett typiskt smalt fodral? Du måste välja Spigen Liquid Air Armor för att din smartphone ska se snygg ut utan att kompromissa med skyddet. Konstruerad med mjukt TPU-material, kan det avvärja stötar och också hindra repor.

Matt yta tillåter inte smuts att byggas upp och skada dess glans. Knapparna är gjorda för att vara lyhörda och erbjuder taktil feedback. Liquid Air Armor finns bara i två färger: svart och midnattblått.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

10. Spigen tunn passform

Det enda ordet som perfekt kan definiera Spigen Thin Fit är "elegant". Med den tunna designen gör det en fantastisk matchning med din smartphone. Att vara så mager, det ligger perfekt på din smartphone.

Snap-on design gör det lättare att installera och ta bort fodralet. Den hårda datorn pryder matt texturerad yta som ger bättre grepp. Den har en plats för kvantneodymmagnetisk platta som gör den kompatibel för att arbeta med det magnetiska bilfästet. Det finns sju fascinerande färgalternativ som satinsilver, jet svart, roséguld etc. att välja mellan.

USP: Magnetplatta

Kolla in på Amazon

Bonus

HUMIXX

Sist men inte minst, HUMIXX har alla ingredienser för att vara ett bedårande smalt fodral. Den tunna designen med den snyggt strukturerade ytan förstärker dess utseende. Exakta utskärningar och taktila knappar säkerställer att du har problemfri användning av din enhet.

Du kan lita på att den håller nötning borta från att skada din enhet. Och de upphöjda läpparna låter inte repor skada pekskärmen. Dessutom finns HUMIXX i tre avundsvärda färger som svart, mörkblått och rosaguld.

USP: Reptålig

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare. Detta sammanfattar vår lista.

Din favorit?

Så vilket smalt fodral har du valt att pryda din smartphone? Vill du låta mig veta namnet och de egenskaper du har funnit speciella i det?

Du kanske också vill kolla in dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 8 Plus träfodral
  • iPhone 8 Plus batterifodral
  • Bästa iPhone 8 Plus-fodral
  • Bästa iPhone 8 Plus armband
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found