Blogg

Bästa pekskärmshandskar 2021

Pekskärmshandskar är inte nya. De specialdesignade handskarna gör att du enkelt kan använda din iPhone, iPad och andra enheter utan att tappa fingrarna. Det finns ett brett utbud tillgängligt på webben, och det kan bli svårt att hitta "precis rätt". Med tanke på detta bestämde jag mig för att skapa den här listan och delade några av de bästa pekskärmshandskarna med funktioner som vindtäta, vattentäta och dammtäta. Låt oss ta en titt.

 1. Mujjo
 2. Unigear
 3. VBG VBIGER
 4. Genic
 5. Älskar
 6. Koxly
 7. SIMARI
 8. Bymore

1. Mujjo pekskärmshandskar: Bästa halkskydd på telefonen

Den här från Mujjo-huset är inte din vanliga stickade vinterhandske. De fungerar sömlöst med din pekskärm på din smartphone och låter dig besvara samtal och få tillgång till din enhet utan problem. Handskarna ser snygga ut och håller handleden varm.

Att lägga till sin användbarhet, medan tillgängligheten på pekskärmen inte är begränsad till två fingrar på ena sidan, å andra sidan, bidrar det säkra halkskyddet ytterligare till den optimerade skrivupplevelsen.

Pris : $ 34,95

Kolla in på Amazon

2. Unigear löphandskar: Bästa lätta handskar

Unigear löparhandskar erbjuder optimalt termiskt skydd och är smarttelefonvänliga. De tillverkas med fibermaterial som är 10% tyngre än andra tyger. Du kan komma åt pekskärmen med tummen och pekfingret.

Tipsen på dessa på båda händerna är gjorda med slitstarkt ledande tyg. Dessutom används stretchbart material för att ge det perfekta greppet på din handflata.

Pris : $ 16,99

Kolla in på Amazon

3. VBG VBIGER beröringshandskar: Bäst för utomhusbruk

Din perfekta kompis för vandring, cykling och löpning, pekskärmshandskarna är designade med spandex, lycra, PU-ledande tyg och silikon. De erbjuder en reflekterande reseficka för att hålla lite pengar alltid till hands.

Den har en elastisk manschett för handleden och halkskyddande silikon på handflatan för att säkerställa bättre grepp. Dessutom kan du komma åt din pekskärmsmartphone endast från tumme och pekfinger.

Pris : Från $ 10,99

Kolla in på Amazon

4. Geniska termiska handskar: Bäst för cykling

De termiska löphandskarna har en mocka fleece yta och 3M isolering bomullsfoder som tillsammans kan skydda dig från temperaturer under noll grader. Detta är dock inte den enda bästa delen. Handskarna har fem fingertoppar som stöder pekskärmen.

Dessutom har den en halkskyddad design som ger dig perfekt grepp under dina utomhusaktiviteter som cykling eller skidåkning. De geniska termiska handskarna är vattentäta och vindtåliga och ger ditt skydd runt om.

Pris : Från $ 12,97

Kolla in på Amazon

5. Agloves unisexhandskar: tunnaste val

De smarta handskarna på smarttelefonen har en tät design för att hålla vingen från fingrarna och hålla dem varma. De är gjorda av andningsbart och tvättbart material med en ergonomisk design för att ge det unisex tilltalande.

De fleecefodrade pekskärmshandskarna är konstruerade med äkta silver för extra värme och hög konduktivitet. De har också strategiska grippunkter på handflatorna för ett mer fast grepp.

Pris : $ 19,99

Kolla in på Amazon

6. Koxly-pekskärmshandskar: Lämplig för daglig användning

Koxly vattentäta handskar är tillverkade med polyuretan och ull. De är utsmyckade med varmt flufffoder och högkvalitativa vindtäta vindtäta material. De har en vattentät dragkedja som gör dem bekvämare att bära och ta bort dem.

Fingertopparna är gjorda av avancerad ledande korrugerad PU som gör att du enkelt kan komma åt din smartphone och passar bäst för den dagliga användningen.

Pris : $ 16,99

Kolla in på Amazon

7. SIMARI unisexhandskar: Feminina och stilrena

Unisex pekskärmshandskar har trendig, varm och halksäker designestetik. Den oöverträffade kombinationen av 95% polyester och 5% elastan åtföljs av varmt flanellfoder och elastisk manschett för att ge extra värme.

Den hudvänliga handsken stöder endast pekskärm för ett finger, vilket kan stängas av jämfört med andra produkter. Det tjänar dock ett syfte.

Pris : $ 16,98

Kolla in på Amazon

8. Bymore pekskärmshandskar: Warm 'n' wooly:

De tre skiktade vinterhandskarna har en luddfri yta och en varm inre yta av fleeceull som ligger i det andningsbara tyget. Dessutom har den elastiska manschetter för att ge ett bättre och fast grepp på din handflata och handled.

Medan endast ett finger stöder pekskärm, är den tillverkad med 102Ω Aeronautic Conductive Garn, vilket gör det 50% effektivare än andra.

Pris : Från $ 9,99

Kolla in på Amazon

Pekskärmshandskar: Vanliga frågor

F. Vad är en pekskärmshandske?

Dessa är vanliga vinterhandskar designade med unikt tyg och material. Detta låter dig så småningom använda din iPhone, iPad och andra pekskärmsenheter utan att utsätta fingrarna för den hårda förkylningen.

F. Kan du tvätta pekskärmshandskar?

Detta beror till stor del på det material som används för att göra handsken. Låt oss säga, till exempel, i den här listan är Koxly en vattentät handske. Den är tillverkad med polyuretan och ull. Innan du slutför ditt köp rekommenderas därför att gå igenom produktbeskrivningen för att kontrollera om den är vattentät eller inte.

F: Fungerar pekskärmshandskar?

Ja det gör de. Det vore dock bäst om du krysscheckade vilka fingrar den stöder. Med tanke på att detta kräver en blandning av extra och utsökt material, delar tillverkare av pekskärmshandskar pekskärmsstödjande fingrar.

F. Varför fungerar inte vanliga handskar på pekskärmar?

Eftersom handskmaterialet inte är ledande som din hud behöver du en specialdesignad handske för att använda funktionen. För att säkerställa att sensorer på pekskärmsenheter får dina handlingar och känner din beröring är det viktigt att endast använda pekskärmsstödjande handskar.

Topp 8 pekskärmshandskar för iPhone och iPad uppradade för dig!

Dessa var några av de bästa tillgängliga på marknaden. Jag har använt den av Mujjo, och de är helt enkelt perfekta i sitt jobb. Vilken gillade du mest? Eller har du ett namn att ta med i den här listan? Missa inte delningen i kommentarsektionen.

Läs mer:

 • Bästa kraftbanker för iPhone och iPad
 • Hur man kontrollerar vad Facebook vet om dig
 • Topp 10 Steve Jobs citat om liv och arbete
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found