Blogg

Hur man sparar Snapchat-videor och foton på iPhone

Jag har en gammal förkärlek för att skapa en speciell samling av videor. När jag verkar vara lite under vädret gillar jag att titta på roliga klipp och dela dem med mina vänner. En av de främsta hemligheterna varför mitt bibliotek aldrig blir kallt är att jag inte sparar spännande Snapchat-videor och foton på iPhone eller iPad.

Snapchat låter dig enkelt spara dina minnen. Tyvärr finns det inget officiellt sätt att ladda ner snaps som delas av andra användare. Men det finns alltid en lösning för att skjuta ut hindret.

Hur man sparar Snapchat-foton och videor till iPhone-kamerarulle

Steg 1. Starta Sanpchat på din iPhone.

Steg 2. Klicka nu på ditt lilla foto precis under avtryckaren.

Steg 3. Navigera till den video / snap du vill spara. Tryck sedan på de tre punkterna längst upp till höger.

Steg 4. Klicka sedan på Exportera Snap.

Steg 5. Nästa steg, tryck på Spara video / foto.

Det är klart! Du har sparat dina snaps framgångsrikt till din iPhone-kamerarulle. Nu är det bara att gå över till appen Foton för att se den. Vad händer om du vill spara andra användare? Jag skulle rekommendera dig att ta skärmdumpen av bilden och sedan använda redigeringsverktygen för att finjustera den smart.

Ladda ner videor från Snapchat till iPhone eller iPad med hjälp av den inbyggda skärminspelaren

Vad händer om du vill spara andra användare? Jag skulle rekommendera dig att ta skärmdumpen av bilden och sedan använda redigeringsverktygen för att finjustera den smart. Det beror på bristen på hållbara alternativ.

Det fanns appar som SnapSave som gjorde att du kunde spara bilder från denna sociala nätverksapp, men många av dem fungerar inte längre. Du kan dock prenumerera på SanpSave via dess  officiella webbplats  ($ 5 per månad) för att enkelt ladda ner snaps.

Med iPhone kan du enkelt spela in din iPhone-skärm tack vare en inbyggd skärminspelare. Så medan du tittar på en video, spelar du in enhetens skärm. Använd sedan redigeringsverktyget för att försköna klippet efter dina önskemål. Överens, det kanske inte är upp till märket och innebär en viss lösning, men det är värt att titta.

Över till dig

Så det är så du kan spara några av de minnesvärda snaps till din enhet för att komma ikapp med dem i din egen takt.

Missa inte dessa lika anmärkningsvärda inlägg:

  • Hur man laddar ner Instagram-videor på iPhone och iPad
  • GAVI - Night Vision Video Chat iPhone App
  • Hur man laddar ner Facebook-videor på iPhone och iPad
  • Så här lägger du till musik i dina Snapchat-berättelser på iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found