Blogg

Bästa BMX-spel för iPhone och iPad 2021

iPhone tar fram de bästa BMX-spelen för cykelälskare för roliga cykelturer. Galen stunts, fantastiska cyklar, coola tricks på din BMX-cykel gör spel av detta slag väldigt underhållande. Dessutom har BMX-appar för iPhone några coola, realistiska fysiksimuleringar, fantastisk grafik och massor av nya utmaningar och poängsystem. Det är definitivt timmar av kul och underhållning. Mer om du älskar BMX.

1. Stick Stunt Biker

Tio miljoner beroendeframkallande spelare garanterar Stick Stunt Biker-spel för iPhone. Med varje uppdatering lägger detta spel till fler spår. Det finns redan 30 fantastiska spår och 16 valfria spår tillgängliga i detta BMX-spel. På din iPhone kan du använda Bluetooth, Wi-Fi eller Game Center för att utmana dina vänner och njuta av head-to-head racing.

Förutom din iPhone kan du spela det här spelet på din iPad eller iPod touch. Detta universella spel ger dig realistisk cykelfysik och chocker. När du behärskar det här spelet går du från lätt till benbrytande svårigheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Pumpad BMX 2

Utan tvivel är "Pumped BMX 2" en av de finaste i branschen. Lashed med ett antal vilda nivåer och fantastiska tricks, det tar inte mycket tid för att få dig hooked på en lång roll. Med förstklassig 3D-grafik ser det verkligen tilltalande ut för ögonen.

Det finns över 500 utmaningar så att du aldrig blir uttråkad. Så åk dig igenom extremt utmanande nivåer och lägg din bästa fot framåt för att få fram fantastiska trickkombinationer. Dessutom kan du välja mellan 6 snygga ryttarstilar och 10 unika cykelfärger.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

# 3. Mad Skills BMX 2

Här kommer ytterligare ett spännande och beroendeframkallande spel från Mad Skills. Med dussintals handgjorda spår och nya som läggs till ofta låter appen aldrig tristess krypa in i spelet. Med flera alternativ för ryttaranpassning kan du också designa dina egna spår.

Den har 7 olika cyklar, som du perfekt kan uppgradera och anpassa. Du kommer att tävla med dina vänner eller låsa horn med spelare från hela världen. Visa upp din skicklighet för att låsa upp många häftiga föremål och gör allt för att slå de onda cheferna!

Pris:  Gratis

Ladda ner

4. King of Dirt BMX

Skäm bort dig med BMX-action från första person på King of Dirt BMX-spelet på din iPhone eller iPad. Känn adrenalinhastigheten varje ögonblick när du kommer ner och blir smutsig på de spännande smutsstigarna. Du kan cykla sex legendariska cyklar och en skoter för att designa din egen BMX- eller MTB-cykel.

Om du kan bevisa dig själv som den bästa BMX-spelaren kan du göra anspråk på speciella bonusar. Det är ett av dina extremsportspel du kan spela som ett proffs.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Stickman BMX

Detta är ett enkelt men underhållande BMX-spel som gör dig galen med sina spännande funktioner.

Stickman BMX är laddad med snabba rullningsnivåer, vilket är enormt spännande att spela. De vackra platserna med interaktiva hinder och invånare gör att du tycker om att spela spelet oändligt.

Du kommer att utforska dolda vägar och rutter på alla nivåer. Med hundratals spännande knep ombord förblir ditt spel underbart hela tiden.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. BMX Freestyle Extreme 3D

"BMX Freestyle Extreme 3D" kräver att du är som allra bäst. Med fantastisk skridskoåkning gata, stora ramper och stora halvrör, spelet har mycket att vinna dig över.

Du kan göra manualer, diabilder, vända knep, grepp och perfekt ställa in dem. Det låter dig åka skridskor i nio underbara förskolor. Bara om du inte är nöjd med de tillgängliga alternativen kan du också skapa din egen anpassade park med mer än 40 olika ramper, skenor och roliga lådor.

Dessutom tjänar du skicklighetspoäng för att höja din karaktärs färdigheter som hopphöjd, snurrhastighet etc. Vill du få din karaktär att se annorlunda ut? Du har också möjlighet att anpassa dina karaktärskläder.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Touchgrind BMX från Illusion Labs

Apple valde Touchgrind BMS som ett av de bästa tre iPhone-spelen 2011. Det utnämndes till det bästa sportspelet vid International Mobile Gaming Awards 2012. Touchgrind BMX levereras med fantastisk grafik, äkta fysik, fantastiskt spel med många fler funktioner.

Med den fantastiska 3D-grafiken, den fantastiska fysiken och det coola ljudet tar appen inte mycket tid att koppla upp dig. Tävla på underbara platser runt om i världen så får du låsa upp många nya cyklar och utmaningar.

Samla så många medaljer som möjligt och kompletta utmaningar låser upp många cyklar och platser. Dessutom kan du också titta på repriser och dela dem med dina vänner på Facebook.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

8. BMX Backflip King

Detta spel är lätt att spela, men för att uppnå excellens måste du arbeta hårt. Barnet, som cyklar, älskar att backa. Tyvärr är han inte bra på det, därför måste du hjälpa honom att landa sina backflips genom att knacka på skärmen för att rotera.

Bland de anmärkningsvärda funktionerna i detta spel är spel med en knapptryckning, beroendeframkallande spel, leaderboard för spelcenter, animerade klistermärken att dela med vänner och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Mountain Bike Simulator

"Mountain Bike Simulator" är ett av de bästa roliga BMX-spelen för iOS. Med det här spelet kommer du att starta det stora äventyret och ta din cykel genom farliga kuperade vägar och okända terräng. Du måste möta ett antal hinder på vägen och visa tålamod när du hanterar dem.

Varje nivå av Offroad Bike Racing är full av utmaningar och kommer att testa din skicklighet. Du måste ta hand om inte bara de ojämna vägarna utan även den mörka natten och det åskande regnet.

Appen har fyra fantastiska platser och många tricks för att hålla dig kvar på tenterhaken!

Pris: Gratis

Ladda ner

10. King Of BMX

Om du är redo att möta de adrenalindrivna utmaningarna, ta på dig “King Of BMX”. Spelet består av flera nivåer och var och en har fyllt testhinder som kan driva dig mot väggen och du måste ge dina 110% för att slå ner dem!

Den erbjuder sex cyklar och skotrar som du kan anpassa efter dina behov bättre. Det finns 10 smutsstigar för att få ut det bästa av dig. Så gör din mest prisvärda prestation och samla in många bonusar för att styra striden.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

Det är det för nu.

Vilken har du laddat ner på din iDevice? Dela din feedback med oss ​​i kommentaren.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found