Blogg

Bästa iPhone 8 träfodral 2021

Det är trevligt att prova något ur lådan. Det är därför vi har ställt upp de bästa iPhone 8-fodralet så att du kan köpa ett snyggt skal till din smartphone för att ge det ett estetiskt utseende. De egenskaper som gör dessa träöverdrag ganska imponerande är estetisk design och stark uppbyggnad. Alla har gjorts av naturligt trä och passar snyggt med iPhone.

 1. YFWOOD
 2. Woodline från Pad & Quill
 3. iATO
 4. Max-kung
 5. Szwisechip
 6. iProducts USA
 7. CaseYard Wood-serien
 8. Ta igen sig
 9. TENDLIN
 10. NeVisdom

1. YFWOOD

Förstärkt av estetiskt mönster ser YFWOOD ganska imponerande ut. Den är gjord av naturligt trä och har TPU-hölje. Handgjord design förbättrar dess utseende.

Tack vare den mjuka inredningen kan fodralet enkelt motstå stötar. Med den släta ytan erbjuder den förbättrad grepp som förhindrar att enheten glider ur dina händer. Dessutom finns YFWOOD i 14 olika mönster.

USP: Flera mönster

Kolla in på Amazon

2. Woodline från Pad & Quill

Till skillnad från syskonet "Luxury Pocket Book" har Woodline en enkel och polerad design. Kombinationen av FSC-certifierat lövträ och Aramid-polymerkärna har gett den styrka som krävs för att överleva chocken.

Det reptåliga polerade träet tillåter inte att smarttelefonen glider ut ur din handflata. Med de exakta utskärningarna ger locket snabb åtkomst till alla portar. Det är inte allt, Woodline fungerar också sömlöst med trådlös laddning.

USP: FSC-certifierat lövträ

Kolla in på Pad & Quill

3. iATO

iATO presenterar ett unikt träfodral till din iPhone 8. Fodralet är tillverkat av äkta rosenträ och äkta svart Saffiano läder knäpp på ryggen. Detta styliserar din iPhone 8. Designerskyddet passar subtilt och skapar en ren & elegant effekt.

Det hållbara fodralet är lätt och behåller sin smala profil för att ge din smartphone ett perfekt utseende. Den stötsäkra stötfångaren är konstruerad för att skydda och ge dig bekväm tillgång till alla viktiga portar och knappar på din iPhone 8.

USP: äkta rosenträ

Kolla in på Amazon

4. Max-king

Max-king tar väl hand om användarnas hälsa, och därför har varumärket tillverkat ett fodral av hälsosamt giftfritt trä- och TPU-material. Detta fodral är tillverkat av naturlig ebenholts och exakt integrerat med TPU-material.

En av de bästa funktionerna i detta fodral är naturligt trä, vilket gör ditt fodral riktigt äkta. Du kommer inte hitta något annat fall som ditt.

USP: Giftfritt trä

Kolla in på Amazon

5. Szwisechip

Szwisechip har den vintagedesign som gör en prisvärd match med smarttelefonen. Den riktiga bambukonstruktionen ger den erforderliga hållbarheten för att motstå stötar. Med PC-hölje har den fått ytterligare sköld för att motverka chock.

Höjd ram ger ett pålitligt försvar för både kamera och skärm. Utskärningarna är exakta medan knapparna är mycket lyhörda. Dessutom finns Szwisechip-träväska i mer än tio fängslande varianter.

USP: Verklig bambu

Kolla in på Amazon

6. iProducts USA

iProductsUS erbjuder en repertoar med olika bilder huggna på träväskan. Du kan plocka upp vilken bild du vill och visa upp en unik stil av din personlighet. Det finns en osynlig metallplatta integrerad i fodralet, och detta gör den kompatibel biltelefonhållare.

För din sinnesfrid har iProductsUS falltestat det här fodralet från höjden av åtta fot. Det solida TPU-gummit skyddar din iPhone från repor och repor.

USP: Magnetiskt iPhone-fodral

Kolla in på Amazon

7. CaseYard Wood-serien

Den verkliga skönheten i CaseYard Wood Series-fodral ligger i rikt hantverk. Den är klar med naturligt trä och har ett fint mönster. PC-hölje förstärker dess konstruktion; gör det enkelt att överleva stötar.

Hybriddesignen passar perfekt med iPhone. Den upphöjda stötfångaren ser till att skärmen har fullständig skydd mot skrapning. Dessutom finns Wood Series-fodral i tre färger: Blackwood, körsbärsträ och vitt trä.

USP: Rikt utförande

Kolla in på Amazon

8. Återställ

Polykarbonatkärna och gummerad stötfångare i detta fodral skyddar din iPhone 8. Normalt köper användare träfodral för att lägga lite stil till sina iPhones. Detta fodral garanterar stil och styrka; så att du kan lita på den starka karaktären hos det tunna fodralet.

Dess mjuka silikonstötfångare skyddar din iPhone från fall, stötar och repor. Kontrollera den lågprofilerade snäppfäste som gör detta till det tunnaste fodralet på marknaden. Du kan använda telefonens alla knappar, högtalare och portar utan att ta bort fodralet.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

9. TENDLIN

Tendlin har syntetiserat två material för att producera detta högkvalitativa träfodral till din iPhone 8. Det finns naturligt träkorn på baksidan och ett stötdämpande TPU-gummi inuti. Det naturliga träet säkerställer att din telefon inte får repor och TPU-gummit skyddar enheten från stötar och stötar.

För att undvika bulk har Tendlin behållit en tunn profil av fodralet, som bara fungerar för att skydda ditt fodral. Fallet kan få låga estetiska element.

USP: Flexibelt fodral i ett stycke

Kolla in på Amazon

10. Nyhet

NeWisdom visar en välbyggd design och gör ett formanpassat utseende på iPhone. Den är huggen ur naturligt sandelträ. Med TPU-höljet erbjuder den ytterligare skydd för smarttelefonen.

Den gummerade interiören låter inte skrapa skada utseendet på din smartphone. Perfekta utskärningar för port, kamera, högtalare låter dig använda din enhet med önskad bekvämlighet. Uttalade knappar är mycket känsliga för pressen. På grund av den flexibla strukturen kan du enkelt installera och ta bort den.

USP: Gummierad interiör

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Jag är säker på att du gillat att utforska dessa imponerande trälådor. Vilka egenskaper har du gillat i dem? Har du valt någon av dem till din iPhone? Det skulle vara kul att veta namnet.

Du kanske också vill komma ikapp med dessa inlägg:

 • Bästa plånboksfodral för iPhone 8
 • Bästa iPhone 8-fodral
 • iPhone 8 Bältesklämfodral
 • Bästa iPhone 8 batterifodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found