Blogg

Bästa iPhone 8 läderfodral 2021

iPhone 8 kanske inte stoltserar med en helt ny design, men smarttelefonen har fortfarande tillräckligt för att vara ett premiumval för många. Med kraftigt A11-chipet har det hastigheten och effektiviteten för att ge sitt dyra syskon långvarigt - iPhone X. Om du har köpt 4,7-tums iPhone och letar efter ett lämpligt skydd berikat med estetisk tilltalande har vi dig helt täckt. Titta igenom denna framstående lista över de bästa iPhone 8 läderfodral och handplocka den mest passande kostym för din smartphone!

 1. Bella Fino från Pad & Quill
 2. Kulor
 3. CIVPOWER
 4. Äpple
 5. Dockem
 6. Nomad
 7. Ringke SIGNATURE
 8. ProCase
 9. Moshi
 10. Incipio
 11. Dreem Fibonacci Luxury Series
 12. FYY
 13. Belemay
 14. Zvedeng
 15. Shieldon
 16. Jisoncase
 17. Fashioneey

1. Bella Fino från Pad & Quill

När högkvalitativt läder och förstklassigt hantverk samlas får du ett imponerande läderfodral som Bella Fino. Fullkornigt amerikansk läder ger både klassen och livslängden till detta omslag.

Och med UV-motståndet håller fodralet sin berömda känsla intakt länge. Dessutom säkerställer den rika patina täckningarna i stil.

Plånboksfodralet i läder gör att du kan lagra upp till 5-7 kort och det kommer också med en separat ficka för kontanter. Bortsett från trådlöst laddningsstöd, finns Bella Fino i flera märkbara färgvarianter som djuphavsblå, whisky, skiffergrå och galloper svart.

USP: Hantverk av högsta kvalitet

Kolla in på Pad & Quill

2. Kulor

Nästan alla läderfodral är enkla i utseende, men så är inte fallet med Kulor. Företaget erbjuder ett brett utbud av ljusa färger som inte bara är vackra men också iögonfallande. Inte bara det, men du kan också anpassa det genom att skriva ut monogram, namn eller initialer som du vill ha på baksidan av fodralet.

På insidan kan du begära ett speciellt meddelande för att få det lasergraverat om du ger ett fall till någon speciell. Väskan är handgjord med toppkornigt läder och det är en stilikon för alla kön och åldersgrupper.

USP: Högkornigt läder

Kolla in på KulorCases

3. CIVPOWER

Lyx ligger i enkelhet. CIVPOWER har bevisat detta maximalt genom att designa ett unikt läderfodral för din iPhone 8. Utan att ge glitter och glamour har CIVPOWER skapat ett lyxigt fodral av högkvalitativt PU-läder, vilket är utmärkt för män, kvinnor, pojkar och flickor.

Snap-on-installationen gör det enkelt att använda för dig och dina vuxna barn också. Detta 360-graders hela skal skyddar din iPhone mot damm, smuts och repor.

USP: Helt enkelt lyxigt

Kolla in på Amazon

4. Apple

Här är något från ett varumärke som har tillverkat iPhone 8. Apples sadelbruna läderfodral har bearbetade aluminiumknappar som kompletterar finishen på ditt läderfodral. Kontrollera mikrofiberfodret som skyddar din iPhone.

Detta fodral stöder trådlös laddning. Därför kan du behålla den på din iPhone när du laddar din iPhone 8 på en trådlös laddningsplatta. Bortsett från sadelbrun finns fodralet även i svart, (produkt) rött, midnattblått, rosa fuchsia och taupe.

USP: Bearbetade aluminiumknappar

Kolla in på Amazon

5. Dockem

Dockem är känt för sina läderfodral med en vintage karisma. Detta konstläderfodral ser elegant och professionellt ut i styrelserummet. För din bekvämlighet erbjuder Dockem två kortplatser på baksidan av fodralet; denna design tar uppenbarligen bulk bort från fodralet.

I kortplatserna kan du lagra dina kredit- / betalkort samt ID och kontanter. För skydd och stöttålighet har Dockem använt DuraFlex inre skal. Du kan snabbt installera fodralet på din iPhone och få tillgång till alla portar och knappar enkelt med exakta utskärningar.

USP: Vintage karisma

Kolla in på Amazon

6. Nomad

Om du beundrar klassen av äkta läderfodral, är chansen stor att Nomad skulle bli en omedelbar hit med dig vid första anblicken. Snyggt tillverkat av skinn mellan läder och har estetisk design.

Det bästa med detta läderfodral är att det aldrig verkar bli gammalt. Det utvecklar patina med tiden; vilket gör det ännu mer märkbart.

Med de perfekta utskärningarna ger den snabb åtkomst till alla funktioner på din smartphone. Dessutom kan den hållbara konstruktionen tåla stötar och hålla skrapan på rätt avstånd. Den kommer bara i rustik brun färg.

USP: Horween läder

Kolla in på Amazon

7. Ringke SIGNATURE

Om handgjord design charmar dig, skulle Ringke SIGNATURE vara värt att överväga. Plånboksfodralet är tillverkat i äkta läder och har en sofistikerad design. Tre kortinnehavare och pengarficka bör ta hänsyn till dina grundläggande behov under resan. Det finns en inbyggd kamerafunktion så att du enkelt kan komma åt kameran.

Det ger extra skydd för alla fyra hörnen och tillåter inte att skärmen berör ytan med den upphöjda ramen. Plånboksfodralet i läder finns i tre färger: svart, brun och marinblå.

USP: Inbyggd kamerabild

Kolla in på Amazon

8. ProCase

Höjdpunkten i detta fodral är förstklassigt vintage läder. Dess inre är förstärkt med det hårda skalet för att säkra din enhet från normala fall och stötar. När det gäller att skydda din smartphone bör den helst klara uppgiften utan några frågor.

Läderfodralet har tre fack för förvaring av kort och ett fack för kontanter. Upphöjd TPU-stötfångare fungerar som en extra sköld för pekskärmen. Perfekta utskärningar gör att alla funktioner lätt kan nås. Du kan välja det här läderfodralet i tre färgalternativ.

USP: Premium vintage läder

Kolla in på Amazon

9. Moshi

Moshis fall uppvisar rikt hantverk; sportar en vintage design. Den är huggen ur det finaste veganska lädret som ger ett väsentligt skydd för din iPhone från fall. Den mjuka interiören tar hand om den känsliga profilen på din enhet. PC-hölje stärker dess konstruktion ytterligare.

Läderfodralet har tre kortplatser och en pengarmuff, vilket är tillräckligt för rutinmässig användning. Med den magnetiska förslutningen kan du stänga fodralet säkert. Stand-funktionen säkerställer att du får en härlig medieupplevelse.

USP: Läder av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

10. Incipio

Om du är ute efter ett plånboksfodral med den minimalistiska profilen bör du hålla Incipio i åtanke. Den är gjord av högkvalitativt vegansk läder. Med det snygga utförandet ser väskan tilltalande ut för ögonen.

Mjuk texturerad yta ger ett säkert grepp, vilket gör det bekvämare att hålla smarttelefonen i handen. Du kan också lagra minst ett par kort i kortplatsen. Med den förstärkta strukturen kan den motstå repor och även absorbera stötar.

Dessutom finns det här moderna plånboksfodralet i tre färger: svart, brunt och rosa.

USP: Snyggt utförande

Kolla in på Amazon

11. Dreem Fibonacci Luxury Series

Presentera din iPhone med ett premium läderfodral! Beredd med det högkvalitativa veganska lädret är Dreem ett mycket skyddande plånboksfodral. Stärkt av bedårande hantverk, det ger din smartphone ett professionellt utseende.

Fodralet är fullt kapabelt att skydda din iPhone mot oavsiktliga fall och repor. Den har tre kortplatser och ett stort fack så att du kan ta lite pengar. Det passar obefläckat på iPhone; möjliggör problemfri åtkomst till knappar, port, kamera och sensorer. Dessutom finns det i flera färgalternativ.

USP: RFID-skydd

Kolla in på Amazon

12. FYY

Om du gillar den urbana designen är chansen att FYY skulle stjäla ditt hjärta i den allra första interaktionen. Plånboksfodralet är snyggt tillverkat med äkta läder. Den har två kortplatser och en ficka för att bära lite pengar. Detta plånboksfodral erbjuder RFID-skydd på dina kort. Det kan man helt lita på att skydda din smartphone mot stötar. Den släta ytan känns varm vid beröring; ger förbättrat grepp.

Det låter dig också sätta din enhet i upprätt läge för en bättre handsfree-upplevelse. Handleden gör att du bekvämt kan bära din enhet. Framför allt har du flera färgalternativ att välja mellan.

USP: Kickstand-funktion

Kolla in på Amazon

13. Belemay

Om det är dags för kärnan är Belemay väl värt priset. Detta läderfodral är konstruerat med äkta kohudläder och fullt utrustat för att skydda din smartphone mot skador.

Med den magnetiska förslutningen kan du enkelt fästa fodralet. Det finns tre kortplatser som låter dig lagra kort. Den snäpps felfritt på iPhone och erbjuder nödvändig skydd mot droppar. Dessutom kommer fodralet i flera färger.

USP: Hållbar konstruktion

Kolla in på Amazon

14. Zvedeng

Zvedeng visar upp den ultratunna designen och matchar din smartphone bättre. Med äkta läder har detta läder en tålig konstruktion. Med de exakta utskärningarna passar den obefläckat på enheten; ger bekväm åtkomst till alla funktioner.

Den har en kortplats på baksidan där du kan lagra ett par kort. För alla som är så lätta och tunna kan det tåla slag. Bortsett från detta kommer detta minimalistiska plånboksfodral i sex färger inklusive svart, brunt och grönt.

USP: Slagfast TPU-skal

Kolla in på Amazon

15. Shieldon

Shieldon kommer med en formell profil som parar sig oklanderligt med iPhone. Skuren i äkta kohudläder, detta läderfodral har en hållbar uppbyggnad. Den handgjorda designen ser snygg ut på den. Bild-perfekta utskärningar för kamera, högtalare, port säkerställer att du har önskad bekvämlighet samtidigt som du får tillgång till alla funktioner på din enhet.

På grund av den släta ytan passar den i alla handflatans konturer; därigenom förhindra fall. Den mjuka inredningen gör att den kan förhindra repor. Den har också tre kortinnehavare och en ficka för en del av dina kontanter. Förbi funktionerna kommer detta tunna läderfodral i sju imponerande färgvarianter.

USP: Executive Look

Kolla in på Amazon

16. Jisoncase

Hur kan du hålla ögonen borta från ett läderfodral som är så snyggt utformat som "Jisoncase". Den förstklassiga kornläderkonstruktionen ger den ett klassiskt utseende. På grund av den släta konsistensen känns din handflata bekväm när du håller iPhone 8.

Alla utskärningar är ganska på plats så att du inte har några problem med att komma åt kamera, högtalare och blixtporten. Uttalade knappar känns lyhörda medan du klickar. När det gäller färger, gör Jisoncase dig inte heller besviken med flera snygga varianter.

USP: Kornläder av högsta kvalitet

Kolla in på Amazon

17. Mode

Jag är säker på att du inte vill missa "Fashioneey", om du uppskattar ett smalt plånboksfodral. Med det mjuka syntetiska lädret får du ett halksäkert grepp. Den har ett par fack på baksidan så att du säkert kan bära dina kort.

På grund av de exakta utskärningarna har du problemfri tillgång till knappar och port. Även om det inte kan motstå otäcka påverkan, kan det bekämpa skrapan.

Du får fem vackra färger att välja. Dessutom kommer Fashioneey med livstidsgaranti.

USP: Halkfritt grepp

Kolla in på Amazon

Vad är din favorit?

Av dessa toppläderfodral, vilken är den lyckligaste charmen för din smartphone. Jag antar att det är den som står upp för alla aspekter. Har du något emot att meddela oss ditt favoritval?

Du kanske också vill kolla in:

 • Bästa plånboksfodral för iPhone 8
 • iPhone 8 Bumper Fodral
 • Bästa iPhone 8 batterifodral
 • Bästa iPhone 8 skärmskydd
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found