Blogg

Bästa iPad Air 2 Folio-fodral från 2021

Foliofodral för iPad Air 2 har utrustat sig med några kvalitetsfunktioner för att hålla sig i nivå med den nya iPad. Även om de flesta av dem ännu inte lanseras kan du förbeställa dem nu. Det finns en mängd olika foliofall tillgängliga; från mest prisvärda till dyra, de har modellerat sig för att passa alla dina önskemål. Det finns många foliofodral som kan lägga till en klassisk profil på din iPad trots att du har lågt pris till mycket för dig. Dessutom lovar de att vara en värdig utmanare att tävla med alla foliofall av hög kvalitet. Vi kommer att gå igenom deras funktioner med våra till punkten recensioner. Låt oss utforska dem!

# 1. ProCase

ProCase är ett framstående varumärke som tillverkar fodral och tillbehör av hög kvalitet till iOS-enheter. Folio-fodralet är tillverkat för iPad Air 2. Kontrollera dess läder exteriör och mjuka interiör för att ge ett starkt skydd mot dagligt slitage.

Du kommer att bli imponerad av dess klassiska och professionella design och solida konstruktion. Du behöver inte trycka på strömbrytaren varje gång eftersom fodralet stöder automatisk viloläge / väckning. Den magnetiska förslutningen stänger foliofodralet tätt för att skydda din enhet helt.

USP: Klassisk och professionell design

Kolla in på Amazon

# 2. ESR

ESR presenterar ett lätt och ventilerat foliofodral till din iPad Air 2. För att göra detta har ESR använt en polykarbonatplatta som också håller fodralet lätt. Väskan är gjord av PU-läder; dess yttre har skyddande slät hölje och interiören är utrustad med mjuk mikrofiber.

Du kan använda de två halkspåren för stående vinklar. För fullständigt skydd av iPad Air 2 använder ESR 1 mm bredare än den inre bakplattan.

USP: Två halkspår

Kolla in på Amazon

# 3. Fintie

Fintie har ett fantastiskt urval av premiumfoliofodral av läder för din iPad Air 2. Detta veganska folioställskydd har nyanser av blått och det ser oerhört vackert ut på din enhet. Det högkvalitativa syntetiska lädret kombineras med mjuk mikrofiber för att hålla fodralet lätt och skyddande.

Du kan använda dess vändfunktion för att konvertera fodralet till ett visningsställ. Dessutom kan du också justera fodralet för att förvandla det till ett skrivställ.

USP: Inbyggd magnetremsa

Kolla in på Amazon

# 4. OtterBox

OtterBox är känt för att tillverka robusta fodral för iPhones och iPads. Den här är hämtad från OtterBox Profile-serien; den är relativt tunn och ömtålig i jämförelse med andra kraftigare fall från OtterBox. Dess elastiska skal skyddar din enhet från droppar, stötar och dungar.

En av de bästa funktionerna i detta profilfall är att den är kameraklar. När du vill ta en bild av ett föremål eller en person, viker du helt enkelt bort folion för att snabbt komma åt kameran.

USP: Kamerafärdig folio

Kolla in på Amazon

# 5. Devicewear

Om du letar efter ett tunt fodral till din iPad Air 2, gå till Devicewears veganläderfodral. Den här är det tunna läderfodralet som skyddar din enhet med ytterhöljet, starkt yttre och mjukt mikrofiberinredning.

Den automatiska sömn / vakna-funktionen gör att du kan slå på och stänga av enheten automatiskt utan att använda den fysiska knappen. Använd remmen för att hålla ditt fodral stängt. Du kan enkelt installera fodralet och det stöder också flera betraktningsvinklar.

USP: Slim Vegan läderfodral

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Ditt val???

Folio-fodral är de mest passande tillbehören för din iPad Air 2. Förutom att skydda din enhet skapar ett folio-fodral en verkställande personlighet när du håller iPad i dina händer.

Relaterade inlägg:

  • Bästa iPad Air 2-fodral
  • iPad Air 2 tangentbordsfodral
  • Bästa iPad Air 2 läderfodral

Vilket foliofall ska du köpa till din iPad Air 2? Dela din feedback med oss ​​på Facebook, Twitter och Instagram.

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found