Blogg

Bästa föräldrakontrollappar för iPhone och iPad 2021

Oavsett om det gäller kommunikation, underhållning, spel, studier eller online-klasser, har de flesta barn idag mobiltelefoner eller surfplattor. Denna enkla åtkomst och ökade skärmtid sätter väktarna under mer tryck. Nu måste de se till att de unga skyddas från de negativa effekterna av teknik. Och medan Apple har några inbyggda funktioner för övervakning av föräldrar, ger dessa bästa föräldrakontrollappar för iPhone och iPad dig många fler verktyg för att övervaka och skydda dina barn. Låt oss kolla upp det.

 1. Google Family Link för föräldrar
 2. OurPact - Föräldrakontrollapp
 3. Norton Family for Parents
 4. Kidslox
 5. Kaspersky Safe Kids
 6. Spyic
 7. Verizon Smart Family
 8. FamiSafe
 9. mSpy Tracker Hitta familjetelefon
 10. Mobicip
 11. Qustodio Föräldrakontroll App
 12. Bark - Föräldrakontroll

1. Google Family Link för föräldrar

Googles lösning på föräldrakontrollverktyget liknar Apples skärmtid. Du kan se till att ditt barn bara får åtkomst till lämpligt innehåll. Och övervaka deras skärmtid på djupet.

Se vilka appar som används och hur länge. Även om det inte utgör några avancerade funktioner, ger det ett bra gratis alternativ om föräldrarna använder en Android-enhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. OurPact - Föräldrakontroll-appen

OurPact har en mängd föräldraövervakningsfunktioner, från barnspårare, GPS-sökare till text, app och webbplatsblockerare. Och även om det är lite komplicerat att börja med, så kan du enkelt hantera din familjs skärmtid och plats när du har hängt.

Andra viktiga funktioner är geofencing, nya appvarningar, x-rating innehållsblockerare, Hitta min familj och schemaläggning av skärmtid.

Pris: Gratis (OurPact Plus - $ 1,99 och Premium - $ 6,99)

Ladda ner

3. Norton Family for Parents

Du kanske känner till det här varumärket för att producera fantastiskt antivirusprogram. Norton Family Premier-programmet är lika bra för att begränsa och övervaka ett barns onlinebeteende.

Den har omfattande och strikt webbövervakning. Vad är snyggt, om du inte vill blockera en webbplats helt kommer Norton att varna, så att barnet vet att de måste vara försiktiga.

Pris: Gratis (årsplan - 49,99 USD)

Ladda ner

4. Kidslox

Rekommenderas av flera föräldraexperter, Kidslox erbjuder plattformstäckning. Du kan fjärrövervaka barnet över iPhone-, iPad- eller Android-mobiler, upp till tio enheter samtidigt.

Det bästa är att du kan växla mellan ett obegränsat "föräldraläge", ett anpassat "barnläge" och ett helt begränsat "låsningsläge" med en knapptryckning.

Pris: Gratis (Premium börjar på $ 1,99)

Ladda ner

5. Kaspersky Safe Kids

Kasperskys barnapp innehåller en mängd övervakningsfunktioner, särskilt utformade för föräldrarnas hjälp. Det har verktyg för att hantera och övervaka skärmtid, geofencing och blockera olämpligt innehåll.

Dessutom får du realtidsvarningar och detaljerade rapporter om ditt barns aktiviteter. Så att du kan hålla dem skadade varje gång.

Pris: Gratis (årligt abonnemang börjar vid $ 10,99)

Ladda ner

6. Spyic

Det kan vara lite mer smygande än andra på vår lista eftersom det kan övervaka och spåra barnet utan deras meddelande. Det stämmer, Spyic kan gömma sig i en enhet och skicka vårdnadshavaren den information de behöver veta.

Spyic har en ganska omfattande funktionslista; det kan hjälpa dig att övervaka samtal, iMessage, sociala medier, appar, webbläsarhistorik, Plats och geo-stängsel och kontakter på enheten.

Pris: Gratis (prenumerationen börjar på $ 49,99 / månad)

Ladda ner

7. Verizon Smart Family

Smart Family-appen ger dig full kontroll över ditt barns mobil, från att spåra deras plats, blockera appar och webbplatser, övervaka texter och samtalshistorik till tillfälligt pausa Internet.

Du kan också schemalägga varningar för deras enhetsplats, dvs. få varningar när de når eller lämnar en viss plats som hem, skola eller träning.

Pris: Gratis (prenumeration - 4,99 USD / månad)

Ladda ner

8. FamiSafe

Belastad med funktioner som platsspårning, geofencing, appövervakning, webbinnehållsfiltrering och fjärrkontroll för skärmtid, gör FamiSafe att föräldrar kan hålla koll på sina barn.

En intressant funktion i appen är att du kan använda skärmtid och appkontroll i kombination med geofencing. Så ditt barns enhet eller vissa appar kan blockeras enligt zoner, till exempel skola, lekplats eller övning.

Pris: Gratis (medlemskap börjar - $ 9,99 till $ 59,99)

Ladda ner

9. mSpy Tracker Hitta familjetelefon

Om du inte föredrar föräldraskap i helikopterstil och bara behöver säkerställa ditt barns säkerhet kan mSpy vara appen för dig. Det kan spåra upp till tio enheter åt gången, så inte bara dina barn; den här appen kan hålla koll på hela din familj.

Appen har en GPS-tracker i realtid i mobiltelefon, en platshistorik på upp till 3 månader, obegränsade varningar om geofencing och till och med en panik-knapp för nödsituationer. Kolla in vår fördjupade granskning av mSpy iOS-appen för mer information.

Pris: Gratis (medlemskap börjar från 9,99 USD)

Testa

10. Mobicip

Det som gör Mobicip speciellt är dess prisbelönta internetfilter. Appen använder ett åldersbaserat filter som kan ställas in på en strikt, måttlig eller mogen nivå.

Och inte bara enskilda webbplatser eller appar; det låter dig blockera innehåll enligt kategorier. Om ditt barn försöker komma åt något begränsat innehåll skickas en varning omedelbart till din enhet.

Pris: Gratis (medlemskap börjar på 4,99 USD)

Ladda ner

11. Qustodio Föräldrakontroll App

Från dess layout till dess funktion är Qustodio en enkel men ändå effektiv föräldrakontrollapp. Den använder en säker VPN-teknik för att övervaka webbplatser och blockerar olämpliga webbplatser.

Vidare skickar den dagliga webbsurfningsdata från ditt barns iOS-enhet till din inkorg. Du kan också styra skärmtiden och ställa in ett schema eller en kvot på ditt barns enheter.

Pris: Gratis (kostar $ 54,99 / år för upp till 5 enheter)

Ladda ner

12. Bark - Föräldrakontroll

Bark erbjuder ett omfattande förhållningssätt till föräldrakontroll. Det gör att du kan övervaka och hantera innehåll, skärmtid och filtrera webbplatser.

Appen övervakar barnets texter, e-post, YouTube, sociala medieplattformar och 30+ appar för cybermobbning och innehåll för vuxna. Föräldrar får bara varningar när det uppstår ett problem.

Så, vårdnadshavarna har inte full tillgång till allt, bara potenta saker de kan behöva veta om.

Pris: Gratis (prenumerationen börjar från 5,99 USD)

Ladda ner

Föräldrakontrollappar som hjälper dig att hålla dina barn säkra online!

Föräldrakontrollappar är ett utmärkt sätt att övervaka ditt barns enhetsanvändning och att ställa in några digitala grundregler. Men tillsammans med sådana appar rekommenderar vi också att du pratar med dina barn, särskilt tonåringar, och får dem att förstå de negativa effekterna av Internet.

Visa dem rättigheterna och orättigheterna så att de också vet hur de ska skydda sig själva. Hoppas att vår lista kan hjälpa. Dela dina åsikter, recensioner och förslag med oss ​​i kommentarfältet nedan.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Säkerhetsappar för iPhone och iPad
 • Barnappar för iPhone och iPad
 • Kodningsappar för iPhone och iPad för barn
 • Dr.Fone - Virtuell plats: falsk GPS-plats på iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found