Blogg

Bästa flipperspel för iPhone och iPad 2021

Pinball är ett klassiskt arkadspel som aldrig förlorar sin charm. Det är en rolig passtid för alla åldersgrupper, och det är bekvämt att spela på din mobila enhet. Målet är att jonglera bollen och slå den runt med ett par simfötter. Även om det kan verka för lätt till en början är det utmanande att bemästra och blir ännu roligare med flera bollar och mål att träffa. Prova det med dessa bästa flipperspel för iPhone och iPad.

 1. Williams flipperspel
 2. Pinball HD Collection
 3. Flipper Flipper Classic Arcade
 4. Bläck
 5. Zen Pinball
 6. StarWars Pinball 7
 7. Aliens vs Pinball
 8. Pinball Deluxe Reloaded
 9. Pinball Crystal Caliburn II
 10. Fotboll flipper Pro
 11. Pinball King
 12. Snowball Game Club

1. Williams flipperspel

Williams Pinball förenar fans av spelet från hela världen med funktioner för flera spelare. Du kan uppleva en spännande samling av flipperspel och gå mot andra spelare för riktiga pengar och priser.

Du kan spela varje bord i sin ursprungliga form eller välja en remastered version som innehåller nya 3D-interaktiva karaktärer väggkonst och andra roliga element. Fler bord läggs till ofta, och det finns dagliga utmaningar och tävlingar för att hålla dig engagerad.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

2. Pinball HD Collection

Detta flipperspel för iOS har tio vackert utformade bord som kan tilltala alla typer av spelare. Det finns också flera minispel som blockbrytare, oändlig rymdrulle, bilracing, missilförsvar och mer så att det roliga aldrig slutar.

Det ger dig en realistisk känsla tack vare den fantastiska 3D-grafiken. Och det är inte allt, det matchande ljudspåret med atmosfärisk musik och ljudeffekter verkar komplettera ditt spel. Slutligen stöder den både liggande och stående orientering.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Flipper Flipper Classic Arcade

Detta spel sticker ut med sin exakta grafik. Det finns elva flippbord och 33 prestationer att låsa upp, så du kommer säkert att hålla fast. När du spelar kan du ändra bollens hastighet och paddlarnas kraft.

Ljud, grafik, lampor etc. är otroligt realistiska och kommer att ge tillbaka nostalgi att spela detta spel under barndomen. Dessutom är det lätt att kontrollera med anpassningsbara alternativ och inte för många annonser för att distrahera dig.

Pris: Gratis (Pinball Flipper Pro - $ 11,99)

Ladda ner

4. Bläck

INKS är unikt i sig. Genom att krossa bollen runt duken kan du skapa otroliga konstverk. Och med mer än 100 bord att spela kommer du att njuta av att gå på det här spelet. Den smidiga beröringskontrollen säkerställer att du enkelt kommer på toppen av allt.

Inom några minuter in i spelet kommer du att känna att du helt har bemästrat det här flipperspelets arkadspel. Skapa strategier för att göra maximalt och utnyttja power-ups på bästa sätt för att hålla dig före dina rivaler. Du kan dela dina höga poäng så att alla vet hur bra du gungar i det här spelet.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

5. Zen Pinball

Denna flipperspelform "Zen Studios" är kul att spela. Och det som gör det till en het affär är en fantastisk samling hit-tabeller baserade på några av de välkända underhållningsfranchisen. Oavsett om det är Marvel Comics, Star Wars, ALIEN, The Walking Dead eller South Park, har Zen Pinball massor av spännande bord för att krydda spelet.

Den imponerande bollfysiken, tillsammans med det intensiva flerspelarläget, gör den väldigt beroendeframkallande. Eftersom det finns massor av tabellprestationer, gör ditt bästa för att minska utmaningarna och gå vidare till toppen.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

6. StarWars flipper 7

Dags att återuppväcka din romantik med Star Wars-universum! Lägg till lite filmkänsla i ditt flipperspel genom att gå med i kampen om balansens styrka. Kanalisera din heroiska sida för att leda imperiet till seger.

Allt beror dock på dig eftersom du kan välja att erbjuda ditt stöd till Galactic Empire eller Rebel Alliance. Det bästa med detta spel är interaktionen med de ikoniska karaktärerna. Och med spännande flipperspel kommer du att älska att spela det i timmar.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

7. Utlänningar mot flipperspel

Den här är inspirerad av ALIEN-serien och erbjuder dig många alternativ för att visa upp din mod. För att komma igång, gå i hand med Ellen Ripley och hjälp henne att eliminera LV-426: s främmande angrepp. Vägen till seger är full av dödliga utmaningar, såsom de dödliga salarna på Sevastopol Station.

För att besegra dina listiga fiender, samarbeta med spelare och bilda en strategi som kan hjälpa dig att eliminera dina fiender. Kom ihåg att det är hur du utför dina drag som kommer att påverka resultatet. Och åh, var noga med att undvika den farliga Xenomorph eftersom den helt kan kasta dig ur spelet.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

8. Pinball Deluxe Reloaded

Om du föredrar att ha anpassningsbara bord är chansen stor att du kommer att älska att spela "Pinball Deluxe." Med sex olika bord och mer än 50 nivåer har den tillräckligt med eldkraft för att hålla dig uppslukad för mer.

Du kan samla lägen för att anpassa ditt bord. Dessutom finns det också en chans att låsa upp många engagerande minispel. Dessutom är vissa coola guidelägen för lockande att spela. Grafiken är förstklassig och det finns också ett online multiplayer-läge.

Pris: Gratis (startpaket - $ 0,99)

Ladda ner

9. Pinball Crystal Caliburn II

Kolla in det bästa betalda iPad-simuleringsspelet i Japan! Den har utformats i stil med flerbollsmaskiner som kännetecknas av snabba kulor och tredimensionella ramper. Bygg och testa dina färdigheter när bollarna rör sig enligt fysikens lagar. Maskinerna har också starka flipper för att förstärka åtgärden.

Ramperna är realistiska och återskapar känslan av det gamla skolans arkadspel. Du kan spela med upp till tre bollar samtidigt när du behärskar dina tekniker och blir proffs.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

10. Soccer Pinball Pro

Skäm bort dig med en spännande blandning av fotboll och flipperspel med detta unika spel. Det finns olika lägen som Exhibition eller Season, för att testa och visa upp dina bollbesparande färdigheter. I utställningsläget är ditt mål att behålla den längsta sträckan och komma upp på topplistan.

Men säsongsläget är det ultimata testet eftersom spelet blir mer utmanande när du gör det. Längs vägen låser du upp många ikoniska fotbollar. Så gör dig redo att stöta, knuffa och luta dig framåt. Det är också ett bra spel för barn.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Pinball King

Detta är ett flipperspel med rymdtema för iPhone och iPad som har den mest exakta och realistiska fysiken för en trevlig upplevelse. När du rensar varje steg kan du skjuta ner fiendens rymdskepp och samla unika.

Det bästa är jackpotgränden, där du måste jonglera fem bollar samtidigt. Du kan spela mot datorn eller ta emot spelare från hela världen i flerspelarläget. Den stöder 18 språk och du kan till och med spela den offline.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

12. Snöboll !! - GameClub

Bli omslagen av en lavin av äventyr i detta vackert designade spel. Den har en snöig sluttning längs vilken du måste driva en snöboll från ett mål till ett annat. Det finns många speciella tillägg som fjädrar, plattformar och hinder längs vägen.

Dessa bidrar bara till det roliga och gör det annorlunda än de traditionella flipperspel. Grafiken är attraktiv och kontrollerna är lätta att bemästra. Visa upp dina färdigheter och låt snöbollarna rulla genom att använda olika stötfångare, flipper och andra föremål.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

Summering

Så, vilka av dessa flipperspel kommer du att njuta av på din iPhone eller iPad? Dela med oss ​​i kommentarerna nedan. För ännu mer spänning kan du också kolla in de bästa actionspel.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa Trivia-spel för iPhone och iPad
 • Bästa Escape Spel för iPhone och iPad
 • Toppskateboardspel för iPhone
 • Bästa Tower Defense-spel för iPhone och iPad