Blogg

De mest nedladdade iPhone-apparna 2020

Om jag frågade "Vilka är de mest nedladdade iOS-apparna", skulle de flesta av erna nämna de som inte skulle ge några överraskningar. Att förstöra festen med några av de största namnen i branschen, det finns en hel del jokertecken som har skakat App Store under första kvartalet i år - vad gäller siffror.

Med tanke på den fantastiska framgången med några av de inte så kända apparna har vi tvingats att lista ut de mest nedladdade iPhone-apparna i år. Kolla om några av dina favoritappar har hittat platsen i elitliga eller missat. Ditto, kanske har du ännu inte stött på några av de appar som har överträffat kända namn!

1. Tik Tok

Jag vet att många av er kanske inte har hört talas om "Tik Tok" än mindre att tro att det har tagit det första kvartalet 2018 av stormen i Kina. Även känd som Douyin, det är en spännande musikvideo och app för sociala medier.

Det låter dig skjuta och redigera korta klipp med flera imponerande verktyg. Du kan också lägga till musik och specialeffekter för att pryda dina videor. Enligt rapporterna hämtades Tik Tok 45,8 miljoner gånger under första kvartalet 2018.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. YouTube

Jag tror inte att de flesta av er skulle bli förvånade över att se YouTube i den eftertraktade listan. Förtjänst rankad som nummer ett i foto- och videokategorin och uppnådde fyra och en halv stjärnor av 50,5 000 betyg, underhållningen har enligt uppgift laddats ner 35,3 miljoner gånger under första kvartalet i år.

För de som inte känner till kan du använda den för att titta på filmer, roliga videor, tekniska recensioner och mer. Det låter dig streama musik och också komma ikapp med levande nyheter samt vad som gör rubriker. Dessutom kan du också skapa en speciell spellista och till och med dela dina favoritvideor med dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. WhatsApp Messenger

"WhatsApp Messenger" behöver inte någon introduktion, eller hur? Rankad som den främsta appen i sociala nätverkskategorier och fick fyra och en halv stjärnor av 64,6 000 betyg, är meddelandeprogrammet här med mer än 1 500 miljoner aktiva användare. Enligt rapporten har den laddats ner över 33,8 miljoner gånger under de första tre månaderna i år.

Den Facebook-ägda meddelandeprogrammet har nyligen lagt till flera helt nya funktioner. Och de som får mycket uppmärksamhet är WhatsApp Payment (för närvarande endast tillgängligt i Indien) och gruppvideosamtal.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Messenger

Om du använder Facebook skulle det vara svårt för dig att hålla dig borta från Messenger. När det gäller popularitet är det precis bakom WhatsApp.

Från att låta dig uppgradera meddelanden med massor av roliga GIF-filer för att spela spel med din vän utan att lämna chatten, det har nästan allt du vill uttrycka alla dina känslor. Appen har samlat 31,3 miljoner nedladdningar under första kvartalet i år.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Instagram

Med cirka 800 miljoner användare gör Instagram att dela foton och videor helt kul. Appen har några imponerande redigeringsverktyg som låter dig dekorera dina bilder elegant. Utan tvekan blir det snabbt ett måste för alla som gillar att vara omgivna av trendiga klipp. När vi pratar om siffrorna är det precis bakom Messenger med hela 31 miljoner nedladdningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Facebook

Trots datorraden fortsätter Facebook att styra diagrammet. Belastad med många attraktiva funktioner, har den sociala nätverksappen mycket att låta dig uttrycka dig och hålla kontakten med vänner och följare. När det gäller siffror placeras den bekvämt på nummer sex med 29,4 miljoner nedladdningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. WeChat

WeChat är den mest älskade meddelandeprogrammet i Kina. Därför förväntar jag mig alltid att det är bland de mest nedladdade apparna. Även om appen rankas på 24: e plats i kategorin sociala nätverk, är den fylld med alla fyrverkerier som du vill tända dina meddelanden! Med 28,9 miljoner nedladdningar ligger det inte långt efter Facebook när det gäller antal.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. QQ

Trots att den rankades på 191-position i kategorin sociala nätverk har QQ laddats ner 22,6 miljoner gånger. Med appen kan du inte bara chatta med dina vänner utan också spela onlinespel. Dessutom kan du använda den för att handla heta föremål och till och med utforska musik.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. iQiYi

Här kommer ännu en app som visat sig vara sensationell, särskilt i Kina med 22,6 miljoner nedladdningar under de första tre månaderna i år. Appen för videostreaming är ganska kul att använda. Du kan finjustera din video med lättanvända redigeringsverktyg och dela den med dina vänner. Enligt företaget har appen stöd från 481 miljoner användare.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Google Maps

Google Maps är överlägset den mest populära navigationsappen både för iOS och Android. Med uppskattningsvis 22,4 miljoner nedladdningar placeras den bekvämt på nummer 10.

Det finns mycket att prata om den här appen. Bland flera märkbara funktioner är de som jag alltid älskar trafikuppdateringar i realtid, platsdelning och att skapa en lista över favoritplatser etc. Dessutom kan du också använda den offline för att fortsätta navigera utan avbrott.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Säg vad du tycker:

Förutom några överraskningar är listan fylld med vanliga misstänkta. Några stora namn som Twitter och Gmail har missat. Har du någon feedback om listan ovan? Skjut in det i kommentarerna.

Du vill också läsa dessa inlägg:

  • Bästa appar för sociala nätverk för iPhone och iPad
  • Facebook alternativa appar för iPhone och iPad
  • Bästa WhatsApp-alternativ för iPhone