Blogg

Hur man tar bort sänglarm på iPhone och iPad

När du har ställt in sänglarmet för första gången kommer det att visas permanent i avsnittet Alarm i Clock-appen. Visst, du kan stänga av den, men ändå kommer den inte att försvinna. Den enda lösningen för att bli av med din iOS-enhet är att återställa alla inställningar. Låt mig visa dig hur.

Innan du börjar:

  • Återställ alla inställningar tar inte bort personliga data som foton, musik, videor, appar, appdata, iCloud-konto
  • Saker som Wi-Fi-lösenord, Bluetooth-enheter, VPN-konfigurationer, Tangentbordsordbok, appar på startskärmen, Platsinställningar, Sekretessinställningar, Bakgrundsinställningar, Meddelandeinställningar, Anpassningar i Kontrollcenter, visningsinställningar, Apple Pay-kort etc. växla tillbaka till fabriksinställningarna
  • Kort sagt, alla inställningar som du har ändrat enligt dina önskemål kommer att tas bort eller rullas tillbaka till out-of-the-box-tillståndet.
  • UPPDATERING : Stegen nedan ger inte tillfredsställande resultat om du använder iOS 14. Se detta.

Hur tar jag bort sänglarm på iPhone

  1. Öppna appen Inställningar .
  2. Tryck på Allmänt .
  3. Tryck på Återställ .
  4. Tryck på Återställ alla inställningar .
  5. Ange enhetens lösenord.
  6. Tryck på Återställ alla inställningar .

När processen är klar liknar alla inställningar på din iPhone eller iPad en ny enhet. Öppna avsnittet Alarm inuti klockappen. Du kommer inte längre att se avsnittet läggdags överst.

Relaterat : Hur man tar bort klockor och larm på iPhone

Om att radera sänglarm i iOS 14

I iOS 14, om du följer stegen ovan och återställer alla inställningar, kommer Sleep Schema att inaktiveras. Men inuti Clock- appen → Alarm , kommer du fortfarande att se att den övre delen av skärmen är upptagen av en liten stapel som ber dig att STÄLLA in sömnschemat. När du trycker på den kommer du till Health-appen för att konfigurera den igen ( se bilderna nedan ). Således kan vi dra slutsatsen att detta inte är lika effektivt som i iOS 13.

Det är allt, kompis!

Jag hoppas att den här korta snabbguiden hjälpte dig att åtgärda dina problem för sänglarm. Eftersom Apples standarderbjudande är oroande för dig, varför tar du inte en stund att titta på vår lista över de bästa sömnspårningsapparna för iPhone och Apple Watch!

Äntligen, om du på något sätt bestämmer dig för att hålla fast vid läggdags, så här kan du ändra larmljudet eller ställa in Apple Music-låten som ett iPhone-larm.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found