Blogg

Bästa shoppingappar för iPhone 2021

Välkommen till SmartShopping 2.0, dvs mobilshopping. Ett antal shoppingappar erbjuder många erbjudanden och rabatter innan du gör en beställning. Men har du jämfört priset på produkter? Vi har listat några av de bästa shoppingapparna för iPhone och iPad för att jämföra priser. Så sluta vända på flikarna på din smartphone och börja jämföra priser!

1. eBay

eBay erbjuder dig absolut frihet att köpa och sälja nästan vad som helst. De exklusiva erbjudandena på nya artiklar hjälper dig att spara mycket pengar. Du kan bläddra bland de bästa erbjudandena på miljontals artiklar och enkelt få tillgång till det mest lönsamma alternativet för dig.

Enligt din shoppinghistorik ger den dig också personliga rekommendationer. Du kan enkelt hålla koll på den senaste statusen för dina paket. Ställ in de anpassade varningarna för dina favoritartiklar så att du aldrig går miste om någon stor affär.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Walmart

Walmart har gått omvänd väg. Appen ger dig en chans att jämföra priser när du köper en produkt från Walmart. Skanna ditt kvitto och jämför priser på produkter mot priserna hos konkurrenter som regelbundet annonserar sina erbjudanden. Om konkurrenterna säljer samma produkter till lägre priser än vad Walmart erbjuder, får du skillnaden. Du får tillbaka skillnaden på ett Walmart Rewards eGift-kort.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Wish-Shopping gjorde kul

Wish påstås vara det främsta köpcentret i Europa och Nordamerika. Du kan bläddra bland det enorma urvalet av det senaste mode, tillbehör, elektronik och mer. Tack vare blixtrabatterna kan du spara upp till 80%.

Med miljontals senaste tillgängliga föremål har du mycket att utforska. Genom de personliga flödena kan du hålla en flik över de saker som lockar dig. Med användbara recensioner och foton kan du köpa det bästa för ditt val.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Zappos

Zappos är grundat på att vara ett toppmål för skohopping. Dessutom har den ett stort urval av herr- och kvinnokläder, smycken, accessoarer och mer.

Du kan spara dina sökningar för att hänvisa dem senare. Det låter dig också hålla koll på din beställning. Gratis frakt och 365 dagars returpolicy gör det mycket användbart. Det ger också 24/7 kundsupport.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Groupon

Ladda ner Groupon och få oslagbara erbjudanden på upp till 50% till 70%. Det är en av de mest populära erbjudandena i mer än 500 städer. Hela Groupons webbplats är packad i den här enkla att använda appen för din iPhone och iPad. Få de bästa erbjudandena för lokala restauranger, spa, produkter, semesterresor och mer. Groupon kan vara din sista utväg för alla produkter och tjänster.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Forever 21

Med Forever 21 bara ett tryck bort är den heta kläderna du vill köpa så desperat alltid bara en blick bort! Du kan söka igenom olika artiklar och även läsa recensioner innan du bestämmer dig för en viss produkt.

Appen har en smart butikslokaliserare så att du direkt kan hitta närliggande butiker. Vill du ha mer inspiration för att utforma ditt utseende? Missa inte att titta på trendiga videor till noll på outfit som skulle se fantastisk ut för dig!

Pris: Gratis

Ladda ner

7. ROMWE - Modebutik

Romwe är ditt bästa modedestination för att upptäcka trendiga saker. Med mer än 200 dagliga ankomster av de senaste föremålen kommer du att upptäcka de utställningsstopparna du kan blända i varje fest. Det ger 60% rabatt på din första beställning.

Du kan spara favoritprodukter i din önskelista för att köpa senare. Genom meddelanden håller den dig uppdaterad om din beställningsstatus och specialkampanjer. Följ kända bloggare för att se till att du håller dig i takt med trenden.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. SHEIN Shopping

SHEIN Shopping är den perfekta plattformen, inte bara för att köpa de hetaste föremålen utan också för att utforska den fantastiska modevärlden. Du kan gå med i det världsomspännande samhället med mer än 3 000 000 modälskare för att utbyta idéer och upptäcka många nya saker om mode.

Eftersom mer än 200 nya artiklar kommer varje dag kommer du aldrig att ta slut på alternativ. Dessutom finns det också ett alternativ att skapa outfit genom att blanda och matcha. Om du gillar någon produkt, spara den för att få åtkomst till den senare. Genom push-meddelanden håller det dig uppdaterad om din orderstatus och försäljning.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Amazon

Amazon-appen behöver ingen introduktion. Ladda bara ner den här appen på din iPhone och iPad och utforska miljontals produkter, neutrala recensioner och bästa priser. Skanna en streckkod, ta en bild eller sök i din produkt för att jämföra priser och kontrollera tillgänglighet på Amazon. Om du använder Apple Watch, röstsökar du produkter, handlar med ett enda klick och skapar en inköpslista på klockan.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Wanelo

Om du går efter de roliga recensionerna från Waleno-användare kommer du att bli arg. Men Wanelo erbjuder coola funktioner som kan göra dig galen. Du handlar efter ditt behov, behov och kärlek, och därmed är Wanelo din perfekta shoppingassistent. Appen uppdaterar sitt lager varje dag; från din vanliga användning lär Wanelo känna dina val och gillar av produkter. Denna intelligenta app läser dig ofta från ditt urval av produkter.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Söt- Skönhetsshopping

Cute är en av de mest älskade skönhetsshoppapparna för iOS i Europa och Nordamerika. Med den kan du få upp till 50-90% rabatt på de senaste smink- och skönhetsprodukterna. Flash-erbjudanden och rabatter på toppprodukter hjälper dig att spara mycket pengar.

Med det personliga flödet kan du snabbt komma åt och bläddra igenom sminkartiklar som charmar dig. Sök- och filteralternativen gör att du kan hitta valfritt objekt direkt.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. ShopSavvy

Smart shopping börjar med ShopSavvy; mata bara den här appen med det du letar efter, så kommer appen att berätta när produkten är tillgänglig till mycket rabatterat pris. Få fullständig information om försäljning i större butiker. ShopSavvy skannar också produktstreckkoder, QR-koder och datamatris; du kan snabbt hitta produkter till de lägsta priserna.

Pris: Gratis

Ladda ner

13. ScanLife

ScanLife är en av de bästa shoppingapparna för mat eftersom den ger dig information om ingredienser från livsmedelsprodukter (endast USA). För iPhone-användare kan de spara sina skanningsaktiviteter i historiken på flera enheter. Användare kan också dela sina favoritprodukter och varumärken med sina vänner och familj på Facebook. Genom att skanna QR-koder och streckkoder kan du tjäna mPoint-belöningar; lösa in poäng för presentkort senare.

Pris: Gratis

Ladda ner

14. BuyVia

Du är i en butik och vill bekräfta det lägsta priset på den produkt du tittar på; oroa dig inte, jämför produkten omedelbart på BuyVia-appen på din iPhone. Appen samlar alla dina favoritavtalssidor på ett ställe; det gör det enkelt för dig att jämföra priserna på produkter. Dessutom, med digital plånbokintegration, kan du automatiskt ange butiksinloggningar med bara ett lösenord. Nöjd med erbjudandena? Dela det på Facebook, Twitter, e-post och text.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Nu, få ut det mesta av dessa topp shoppingappar för att bara köpa attraktiva föremål, spara mycket pengar men också utforska mode som aldrig förr. Glöm inte att ställa in anpassade varningar för att få in bonusen i tid.

Jag skulle vilja rekommendera dig att läsa några inlägg:

  • Sändningsspårningsappar för iPhone och iPad
  • Bästa kupongappar för iPhone och iPad
  • Bästa modeappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found