Blogg

Bästa iPhone 11-fodral från Spigen 2021

Spigen är ett av de första märkena som kommer med förstklassiga fodral för iPhones. Inom några dagar efter tillkännagivandet av iPhones översvämmar Spigen marknaden med skyddande fodral. Detta snabba svar väcker enormt applåder från kunder som planerar att köpa de senaste iPhonerna. Efter sin långa tradition har Spigen lanserat några av de bästa iPhone 11-fodralen.

1. Spigen Neo Hybrid

Neo hybrid från Spigen är en kombination av modern design och skydd. Strukturerat geometriskt mönster motstår fingeravtryck, och samma mönster gör detta fodral snyggt. Det är ett perfekt material för att locka unga iPhone-användare som gillar att prata med sin nya iPhone 11. Din enhet har ett djup på 0,3 ″ och fodralet ger bara 0,16 ″.

Detta tunna och lätta fodral har taktila knappar som ger solid feedback och ett enkelt tryck. Du kan snabbt styra volym och strömbrytare; ringsignalbrytaren är också tillgänglig när du vill sätta din iPhone i tyst läge.

USP: Geometriskt mönster

Kolla in på Amazon

2. Spigen Ultra Hybrid med kickstand

En kickstand gör hela skillnaden i detta Spigen Ultra Hybrid-fodral för iPhone. Spigen vet att en billig enhet som denna kan vara oerhört populär bland studenter och unga användare, som vill spara utbildningsmaterial och underhållningsinnehåll. För att läsa texter och titta på videor kan de använda denna kickstand, som kan justeras i olika vinklar.

Spigen har använt hybridteknik, som är tillverkad av en TPU-stötfångare med en hållbar PC-baksida. Metallstödet kan öppnas och stängas med magnetiskt snäpp för enkel användning. Uppskatta den kristallklara transparensen, som visar din iPhones ursprungliga design och färger.

USP: Metall kickstand

Kolla in på Amazon

# 3. Spigen Slim Armor

Den smala rustningen från Spigen sticker ut i denna lista med sin smalare än plånbok-design. I själva verket är det ditt kortinnehavarfall, som kan lagra två kredit- / betalkort och sociala ID. På baksidan av detta fall kan du trycka på en skjutreglage för att hitta ett plånboksfodral.

För att skydda din iPhone har Spigen använt dubbla lager och luftkuddteknik. Inuti finns en stötdämpande TPU och utanför hittar du polykarbonat. Trots att det är ett plånboksfodral har Spigen bibehållit en minimal design som ser snygg ut.

USP: Minimal design

Kolla in på Amazon

4. Spigen Ultra Hybrid

Kristallklar transparens är ett kännetecken för Spigen. Du kan visa upp din iPhones design och originalfärger för dina vänner och kollegor. För hybridförsvar har Spigen sömlöst blandat TPU-stötfångare med en hållbar PC-baksida.

Kameralinser och pekskärm är de mest känsliga organen på din iPhone, och för att skydda båda har Spigen upphöjda ramar som skyddar kameran och skärmen på plana ytor.

USP: Höjda ramar

Kolla in på Amazon

5. Spigen plånbok

Spigen har inte begränsat sitt hantverk till stötfångarhöljen; varumärket har också vågat sig in i plånboksfodralet, som alltid är mycket efterfrågat. Detta plånboksfodral är tillverkat av premiumsyntetiskt läder med ett inbäddat TPU-hölje. Du kan lagra tre kredit- / betalkort och lite kontanter i fickan.

Du kan också konvertera detta plånboksfodral till ett kickstand. Vik frontluckan i rät vinkel för att förvandla det här fodralet till en kickstand för att titta på videor, filmer och TV-program i handsfree-läge. Missa inte det magnetiska remmen, som skyddar din telefon och plastpengar som finns lagrade inuti.

USP: Premium syntetiskt läder

Kolla in på Amazon

6. Spigen Gauntlet

Gauntlet-upplagan av Spigen är speciellt utformad för äventyrsälskare. Den här robusta profilen i det här fallet kan hantera alla extremiteter du möter under dina äventyr. För att uthärda stötar har Spigen använt extremt slagskum i denna extra skyddade stötfångarram i fodralet.

För fallskydd har Spigen lagt till extra dynor i hörnen; dessa dynor kan effektivt hantera stötar orsakade av plötsliga droppar eller stötar. Med uttalade knappar kan du styra volym och strömbrytare på din iPhone.

USP: Uttalade knappar

Kolla in på Amazon

7. Silikonfodral

Ett silikonfodral ser extremt elegant ut på din iPhone. Kanske av den anledningen är sådana fall kända bland pro-iPhone-användare och högsta chefer i gigantiska företag. Detta silikonfodral från Spigen kramar din iPhone tätt och ger dig en mjuk känsla i dina händer. Det ger dock ett förbättrat grepp och pålitligt hörn- och ryggskydd.

Du kan snabbt trycka på volym- och strömbrytare eftersom fodralet har taktila knappar, vilket ger solid feedback. Använd den trådlösa laddningsmattan för att starta din iPhone eftersom det här fallet har kompatibilitet med trådlös laddning.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

8. Tuff rustning

Livet ger många utmaningar, vilket kan sätta dig i olika situationer. Medan vissa situationer testar din mentala balans kan andra få dig att visa din fysiska skicklighet. För det senare måste du skydda din iPhone mot fysiska skador. Spigens tuffa rustning är gjord för att uthärda sådana extrema förhållanden; skydda din enhet mot fall och repor med ett fodral av TPU och polykarbonat.

Förutom robusta material, tillhandahåller Spigen förstärkt kickstand med upphöjda läppar för att skydda din telefons kamera och pekskärm. Spigen har använt luftkuddteknik för att säkra din telefon mot stötar.

USP: Luftdämpningsteknik

Kolla in på Amazon

9. Robust rustning

Liksom tuff rustning är robusta pansarfodral från Spigen kända för sin förmåga att skydda dina iPhones under olika förhållanden. Detta matt svarta fodral har fjädrande stötdämpning och kolfiberdesign. Spindelnätmönster är en av de unika funktionerna i detta fall, som också har flexibel TPU. Dessutom skyddar telefonens pekskärm upphöjda läppar i fodralet.

Spigen har också använt sin luftkuddteknologi i detta robusta pansarfodral; detta skyddar enheten mot stötar. Fodralet är kompatibelt med trådlös laddning och håller din iPhone tunn. Det tidlösa utseendet på detta fall går aldrig ur mode!

USP: Kolfiberdesign

Kolla in på Amazon

10. Spigen Classic

Sist men inte minst, Spigens klassiskt designade iPhone-fodral för dig. En anmärkningsvärd egenskap i detta fall är att den har QNMP-kompatibel kortplats; detta fall stöder magnetiska bilfästen. Fodralet är sömlöst klippt ut och har lyhörda knappar. För mer komfort och bekvämlighet har Spigen använt mjuk SF-beläggning för att ge dig bättre grepp. Det klassiska fodralet är kompatibelt med trådlös laddning.

USP: QNMP-kompatibel kortplats

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner!

Loggar ut…

Spigen är ett namn att räkna med högkvalitativa fodral som skyddar dina enheter. Du kan lita på det här märket eftersom det har vunnit otaliga lagrar tidigare. Men varumärket har alltid utvecklats då och då. Spigen tillfredsställer sina konsumenter genom att utforma snygga och robusta fodral för iPhones.

Relaterade inlägg:

  • Bästa trådlösa hörlurar för iPhone
  • Billaddare för iPhone
  • Bästa glasskärmskydd för iPhone
  • Bästa ringhållare fodral för iPhone

Vilka av Spigen iPhone 11-fodral vill du köpa från listan? Lämna dina kommentarer nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found