Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s trådlösa laddningsfodral 2021

Det trådlösa laddningsfodralet kan vara ett modeuttalande för unga användare av iPhone 6 och iPhone 6s. Ändå är trådlös laddning avgörande för alla yrkesverksamma eller affärsmän som måste resa mycket. Kommunikationsenheter som iPhones behöver starkt batterisupport, särskilt när användare inte är hemma eller på kontoret. En kraftbank är ett bra alternativ, men bankens bulk kräver lite utrymme i användarens resväskor. Därför är ett trådlöst laddningsfodral ett bättre alternativ eftersom det inte lägger till bulk i telefonen.

Dessutom behöver användarna inget separat utrymme för att lagra det trådlösa laddningsfodralet. Vi har listat här några av de bästa trådlösa laddningsfodral för iPhone 6 för dig.

 1. Gorilla-prylar
 2. Nillkin
 3. NÅGON
 4. ANGELIOX
 5. iOttie
 6. MobilePal
 7. Hanende
 8. Antye
 9. Fonesalesman
 10. ZENS
 11. STAPLAD
 12. YTech

1. Gorilla-prylar

Som namnet antyder ger Gorilla Gadgets ett robust trådlöst laddningsfodral till din iPhone. Med sina tio års tillverkningserfarenhet och tusentals enheter som används av människor får du fullständig sinnesro. Företaget har byggt det här fodralet med det senaste Qi-mottagarchipet för trådlös laddning som ger de bästa laddningsfunktionerna till din iPhone.

Gorilla Gadgets har lagt tillräckligt stor vikt vid profilen i detta fall, som är extremt tunn och snygg; det här fodralet matchar perfekt med din iPhones fantastiska känsla. TPU-ramen håller fodralet flexibelt och absorberar stötar.

USP: Ultratunn och snygg design

Kolla in på Amazon

2. Nillkin

iPhone 6 och iPhone 6s stöder inte trådlös laddning. Men med Nillkins trådlösa laddningsfodral kan du använda din trådlösa laddare för att slå på de två smartphones.

Förutom att ladda din telefon trådlöst, skyddar detta fodral din enhet från repor och slirar eftersom den är gjord av tufft skal. Fodralet är byggt med miljöhårda PC-material och bildas av en mycket exakt formsprutningsmaskin.

USP: Tillverkad av miljövänligt PC-material

Kolla in på Amazon

3. ANTYE

Antye har tillverkat detta trådlösa laddningsfodral för din iPhone 6 eller 6S. Den matta ytan på baksidan av detta fall skapar ett oemotståndligt överklagande.

Antye har använt slitstark hårdplast med en matt yta för att avvärja fingeravtryck, damm eller smuts. Kolla in de exakta utskärningarna för att få full åtkomst till din telefon även när den är insvept av det trådlösa laddningsväskan. Använd dess flexibla blixtkontakt och synkronisera och ladda din telefon utan att ta bort fodralet.

USP: Lätt att synkronisera och ladda

Kolla in på Amazon

4. ANGELIOX

ANGELIOX tror på trådlös kompatibilitet och säkerhet. Detta trådlösa laddningsfodral är certifierat av FCC, CE, RoHS och det inbyggda systemet med flera skydd. Innan ett fall lämnar fabriksportarna testas dess kvalitet tre gånger. Detta garanterar 100% säkerhet för dina premium iPhones.

När du vill ladda din iPhone med en kabel ska du inte ta bort det här fodralet eftersom det kommer med en iPhone-laddningsport. ANGELIOX har tillverkat ett fodral av hög kvalitet med TPU-material som hjälper dig att ladda din telefon snabbare. Materialet är mjukt, starkt och känns bra när du rör vid.

USP: Kabelladdningsport

Kolla in på Amazon

5. iOttie

iOtties trådlösa laddningsfodral är Apple MFI-certifierad produkt för iPhone 6 och iPhone 6s. Laddaren fungerar trådlöst på din iPhone med alla Qi-kompatibla laddningsenheter. Det tar bort behovet av att ansluta en laddkabel när du vill ladda din enhet.

Den är vackert utformad för att hålla sin profil tunn och toppmodern; den moderna designen skyddar din iPhone mot repor, damm och bucklor. Uppskatta det ergonomiska greppet som ger en behaglig känsla i dina händer.

USP: Apple MFI-certifierat fall

Kolla in på Amazon

6. MobilePal

MobilePal erbjuder stil och skydd i sitt trådlösa laddningsfodral för iPhone. Den smala och kristallklara stötfångaren stärker hörn och upphöjda kanter. Skalet är ett passande svar på din iPhone 6 eller 6s skönhet. Det bästa med detta fall är dess förmåga att använda TI-chipset som har en stor spole.

För enkelhets skull kan du helt enkelt placera din iPhone på den trådlösa laddningsplattan så laddas din enhet automatiskt. Du kan snabbt ta din iPhone även när den är på den trådlösa laddningsplattan.

USP: Snygg och skyddande

Kolla in på Amazon

7. Hanende

Hanende erbjuder inte bara ett trådlöst laddningsfodral för iPhone 6 / 6s, men det kommer också med en laddningsplatta. Du behöver inte köpa den separat. Skalet är tunt, hållbart och tillräckligt skyddande för att hålla din iPhone säker. Det skyddar enheten från repor, damm och smuts.

Laddningsplattan är gjord av avancerat ABS och akrylmaterial som är tåligt och snyggt samtidigt. Slutligen får du inte välja färger när du köper.

USP: Trådlös laddningsplatta ingår

Kolla in på Amazon

8. Antye

Ytterligare ett trådlöst fodral från Antye förbehåller sin plats på listan. När det gäller fallet är det nästan identiskt med det ovan i listan. Det som skiljer sig är den trådlösa laddningsplattan som ingår i köpet. Varför köpa två saker separat och sedan oroa dig för kompatibilitet?

Den trådlösa laddningsplattan har inbyggda säkerhetsfunktioner som skyddar din iPhone från överladdning, överström, överhettning och andra laddningsrelaterade problem. Slutligen är den endast tillgänglig i svart färg.

USP: Inbyggda säkerhetsfunktioner

Kolla in på Amazon

9. Fonesalesman

Det finns många attraktiva funktioner i detta trådlösa fodral för iPhone 6 / 6s. Först på listan är att det är Apple MFi-certifierat. För det andra har den ett inbyggt batteri med 1550mAh, vilket är en enorm fördel. I slutändan kan du ladda din iPhone eller batteriet med en mikro-USB-kabel utan att behöva ta bort fodralet.

Förutom det är fodralet utrustat med nästan alla säkerhetsfunktioner för att ladda din enhet säkert. Slutligen finns det inga färgval tillgängliga, men funktionerna är värda ett skott.

USP: Inbyggt 1550mAh batteri

Kolla in på Amazon

10. ZENS

Zens har skapat ett tunt trådlöst laddningsfodral för iPhone 6 / 6s tillsammans med en lika attraktiv laddningsplatta. Om du traditionellt vill ladda din iPhone ska du ansluta mikro-USB-kabeln. Du behöver inte ta bort fodralet.

Laddplattan är också ganska presentabel att hålla på skrivbordet eftersom den är tunn utan onödig massa. Slutligen finns det några modellvarianter att välja mellan.

USP: Presentabel design

Kolla in på Amazon

11. STAPLAD

Säg hejdå till din laddningskabel och ta hem det här mångsidiga trådlösa batterifodralet. En av de mest användbara funktionerna i fodralet är att det också är ett batterifodral. 2750mAh power pack-batteriet ger dig 100% extra juice.

Du har aldrig slut på batteri på din iPhone 6 eller iPhone 6s. I en enda produkt får du laddnings- / skyddsfodralet, AC trådlös laddvägg och ett kraftfullt batterifodral.

USP: Trådlös laddning + batterifodral

Kolla in på Amazon

12. YTech

YTech har tillverkat ett osynligt trådlöst laddningsfodral för din iPhone 6 / iPhone 6s. När du väl har installerat fodralet på din telefon kommer du knappast att märka att det finns där.

Väskan är kompatibel med alla trådlösa laddningsplattor; du behöver en induktiv laddningsplatta för att ladda din iPhone trådlöst. Det tunna och lätta fodralet passar enkelt på din iPhone och lägger inte till någon bulk till din telefon.

USP: omärkbart fall

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Din ta!

Enligt min mening är batterifodralet en livräddare, särskilt när du är långt ifrån traditionella källor till strömförsörjning. Till skillnad från kraftbanker och billaddare är batterifodral bekvämare att bära när de håller fast i telefonen som ett fodral eller fodral.

Du kanske vill hänvisa:

 • Bästa iPhone 6 läderfodral
 • Bästa iPhone 6 billaddare
 • Smala fodral för iPhone 6
 • Bästa iPhone 6 plånboksfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found