Blogg

Bästa barnapparna för iPhone och iPad 2021

Växande barn kräver mycket omsorg och komfort. Medan utomhusaktiviteter säkerställer deras fysiska kondition och sociala färdigheter, formar deras tid med digitala enheter deras intellektuella och kreativa förmågor. Föräldrar bör dock övervaka att deras barn konsumerar rätt innehåll på iPhone och iPad som de använder. Om dina söner och döttrar är i tonåren kanske du inte kontrollerar deras skärmtid; men du kan alltid föreslå användbara appar som de kan ladda ner och använda på enheterna. Föräldrar måste ta ansvar för småbarn och skolbarn att utforska användbart innehåll i App Store. Men vi har gjort ditt liv enklare genom att presentera några av de bästa barnapparna för iPhone.

1. YouTube Kids

YouTube är en enorm plattform för underhållning. Och Google har säkerställt att barn kan dra största möjliga nytta av det genom att introducera YouTube Kids.

Med den här appen kan barn utforska onlinevideor och deras favoritvideor. Appen erbjuder de nödvändiga föräldrakontrollerna så att du ytterligare kan anpassa den efter dina behov bättre. Mer betydelsefullt är denna underhållningsapp tillgänglig på flera språk.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Minion Rush

Njut av action och skoj med Despicable Me: Minion Rush, där små gula minions gör många spännande aktiviteter som hoppning, flygning, undvikande av hinder, insamling av bananer, ridning av Fluffy Unicorn och besegring av skurkar i vissa uppdrag. Du kan också flytta runt på de utmärkta platserna som är inspirerade av de avskyvärda filmerna.

Byt din Minion med skräddarsydda dräkter, vapen och power-ups. Tjäna nya platser och minions och njut av Despicable Me.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Talking Tom Cat 2

Rankad som den främsta appen i 140 länder, Talking Tom Cat 2 är vad du vill ha ditt barn underhållet i timmar. Du kan prata med Tom, och han kommer att säga samma sak på sitt roliga sätt. Du kommer att ha en underbar tid att leka med en smart katt.

Appen låter dig anpassa katten med attraktiva tillbehör. Delta i snabba minispel och tjäna massor av mynt. Och gissa vad, du kan också spela in vad Tom säger och dela det med dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Lingokids

Om du är på jakt efter en bra engelskspråkig inlärningsapp för barn, bör du inte se bortom Lingokids. Den har innehåll från Oxford University Press och har vunnit flera prestigefyllda utmärkelser inklusive Mamm's Choice Awards och National Parenting Publications Awards.

Appen är designad för barn i åldrarna 2 till 8. De kommer att upptäcka många roliga aktiviteter och kunna lära sig över 3000 ord. En annan anmärkningsvärd funktion i denna barnapp är kompatibiliteten med många språk som engelska, nederländska, franska, tyska, indonesiska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska och ryska.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Toca Life: Skola

Skapa ditt eget skoläventyr med 5 platser och 34 tecken. Appen är gjord för barn mellan 6 och 8 år; de kan undervisa en klass, välja ett skåp och ordna matstrid i cafeterian. Njut av roliga aktiviteter i huset, cafeterian, skolbyggnaden, ungdomsklubben och lekplatsen.

Du kan också spela in dina historier och dela dem med dina vänner. Ännu viktigare är att Toca Life: School finns på flera språk som engelska, danska, finska, franska, tyska, indonesiska, italienska, japanska och koreanska.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

6. Stapla länderna

Låt dina barn ändra världens geografi. Stack the Countries är en fantastisk app som låter dina barn lära sig huvudstäder, landmärken, geografiska platser och mer. Sedan kan du röra, flytta och släppa de animerade länderna var som helst på den digitala skärmen. För att vinna varje nivå måste barnen bygga en stapel länder som når den rutiga linjen. Barn mellan 9 och 11 år kan anpassa världskartan, som visar 193 länder.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

7. Människokroppen

Låt dina barn utforska den mänskliga kroppens mänskliga anatomi. Barn kan lära sig grunderna i mänsklig anatomi, som inkluderar skelett-, muskulatur-, nerv-, cirkulations-, andnings-, matsmältnings- och immunsystem. De kan få detaljerad information om viktiga kroppsorgan som hjärta, hjärna, öga, mage, mun och andra - ett måste för att avleda dina barns uppmärksamhet på biologi.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

8. Bike Baron

Njut av hastighet på din iOS-enhet. Ladda ner Bike Baron och gå med i superliga med mer än 9 miljoner spelare i 89 länder. Det är roligt spel med 150 olika spår, där dina barn kan tävla med mer än 400 utmaningar.

Med sin fantastiska nivåredigerare vill barn skapa anpassade nivåer och dela dem med andra. Lämna dina vänner bakom och klättra upp på topplistorna för att bli bäst av alla.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

9. Math Tales The Farm

Matematik är ett av de mest motbjudande ämnena för barn och de gillar att hålla sig borta från matte i skolan också hemma. Math Tales The Farm är en kreativ matematikinlärningsapp som har 18 matematiska och logiska spel.

Stycket innehåller interaktiv animation och ljusa färger som fångar barnens uppmärksamhet. Den har sex intressanta kapitel med sex olika husdjur. Dessutom stöder denna barnapp flera språk inklusive engelska, franska, tyska, italienska, portugisiska och spanska.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

10. Ett paket av mod

A Parcel of Courage är en grafisk bokapp för förskolebarn. Appen skapas av två undervisningsmetoder: Montessori och Shichida. Med den här appen lär barn siffror och tillägg inom 10. De kommer också ansikte mot ansikte med mönster och sekvenser och lär sig att identifiera 25 nya färger.

Dessutom förstår de två eller flera objekt om varandra och upptäcker också kartor samt primära rumsliga orienteringsfärdigheter. Dessutom är A Parcel of Courage kompatibel med flera språk som engelska, kinesiska, franska, tyska, koreanska, ryska och spanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Ditt val?

Så vilka är dina favoritappar för barn från iPhone från listan ovan? Låt oss veta deras namn och berätta också namnet på de appar som är värda att inkludera denna toppsamling.

Du skulle gärna kika på dessa inlägg också:

  • Bästa iPhone- och iPad-appar för matematik för barn
  • Bästa utbildningsappar för iPad
  • iPad Pro Drawing Apps
  • Bästa pusselspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found