Blogg

iPhone-kamera för långsam att ladda: Så här fixar du det

När du ser det vackra ögonblicket väljer du din iPhone och skjuter upp kameraappen för att ta bilder. Din iPhone-kamera verkar dock för långsam att ladda upp, och därför lyckas du inte fånga det fascinerande ögonblicket. Så frustrerande!

Mate, du är inte ensam om att ha hittat att iOS Camera-appen är ganska trög och bara inte kan sparka in snabbt; när det verkligen betyder mest. Jag har också rest genom den här vägen några gånger så att jag kan känna ångest.

Lyckligtvis är det inte en stor sak att fixa problem med iPhone-kamera. Kolla in några betrodda hack för att bli av med problemet utan mer fördröjning!

Snabba lösningar för att åtgärda problem med iPhone-kamera

Lösning nr 1: Tvinga om din iPhone

Ja, det är samma trick som du måste för det mesta ge en chans att skjuta ut en diverse fel. Så prova det i början eftersom det har kunnat felsöka mindre problem.

På iPhone 6s eller tidigare: Håll både hemknappen och sidoknappen intryckt samtidigt i upp till 10 sekunder tills Apple-logotypen dyker upp.

På iPhone 7/7 Plus: Håll ned volymknappen och sidoknappen på en gång.

iPhone 8/8 Plus och iPhone X-serien: Tryck och släpp volym ned-knappen. Tryck snabbt på och släpp upp volym upp-knappen. Håll sedan sidoknappen nedtryckt.

När din iPhone har återupptagits startar du Camera-appen för att se om problemet är borta.

Lösning 2: Programuppdatering

Många gånger har "Software Update" visat sig vara den välbehövliga räddaren för mig vid felsökning av irriterande problem. Så jag tänker på den ständigt pålitliga lösningen för att leva upp till förväntningarna igen. Gå till appen Inställningar på din iOS-enhet → Allmänt → Programuppdatering. Om Apple har lanserat en uppdatering, ladda ner och installera den omedelbart.

Lösning 3: Ingen lösning ännu? Rensa upp din iPhone

Om kameraappen ännu inte har tagit fart, kanske din iPhone är infekterad med för många värdelösa filer och appar. Om du inte blir av med skräpfiler och cache då och då staplar de upp för att inte bara störa hela enheten utan också göra den för långsam.

Rensa upp hela enheten om du stirrar på den här möjligheten. Och om det behövs; återställ den som ny. När vanliga knep inte fungerar som förväntat är det alltid bättre att gå till de holistiska lösningarna för att lösa problemet.

Loggar ut…

Jag antar att kameraappen har börjat fungera normalt på din iOS-enhet. Nu när du vet hur man löser problemet med eftersläpning, prova det när du stöter på det i framtiden.

Om du inte är nöjd med kamerans app och letar efter bättre alternativ för att ta coola bilder, kolla in den här omfattande sammanställningen.

Kom också ihåg följande guider:

  • Så här får du iPhone X Animojis på valfri iPhone och Android-telefon
  • Så här importerar du PPT-filer till din iPhone och iPad
  • Hur man skapar anpassade "Svara med text" -meddelanden på samtal på iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found