Blogg

Google Pixel 4-läckor: Exklusiva 360-renderingar

Googles Pixel 4-utgåva är planerad till hösten, och Android-användare är alla glada att ta en titt på deras favoritenhet. iGeeksBlog har gått ihop med OnLeaks för att få exklusiva renderingar av flaggskeppssmartphonen från Mountain-view-jätten.

De läckta bilderna lyfter fram de fysiska funktionerna i den kommande Google Pixel 4. Även om OnLeaks är en känd renderingsläckare med hög noggrannhet i förutsägelser, bör man endast behandla bilderna som renderade.

Exklusiva läckta renderingar av Google Pixel 4 Ny design och funktioner

OnLeaks har en överlägsen status och hög noggrannhet när det gäller läckor och rykten om smarta enheter.

Så här är vad som väntar på Google Pixel 4. Först, dess dimension och display. Enligt läckage är Pixel 4 ungefär 5,6 tum och dess mått är cirka 147,0 x 68,9 x 8,2 mm (9,3 inklusive bakre kamerabump.)

Till skillnad från andra rykten kan Pixel 4 stoltsera med stor panna och haka som sin äldre syskon Pixel 4 XL. Du kan se två linser på pannan och två små sensorer vertikalt anordnade.

Eftersom vi inte ser någon fingeravtryckssensor på baksidan är det troligt att de vertikalt anordnade sensorerna kan vara för Face ID.

Pixel 4 har, precis som sin föregångare, inget 3,5 mm hörlursuttag. Det är fortfarande ett mysterium som Google vill placera på det stora tomma utrymmet till höger om pannan. Google kan ha planer på att använda detta utrymme för Soli Radar-komponenter för beröringslösa gester.

Kameran är en av de viktigaste attraktionerna för Pixel-enheter. Förra året integrerade Google den kraftfullaste kameran i sina Pixel-telefoner. Och alla gick över de fantastiska fotografierna som tagits på Pixel 3. Det verkar som om Google vill upprepa historien.

I år har Pixel 4 en lite större kamerabump, som rymmer två linser, en ToF-sensor och en LED-blixt. På framsidan kan vi se två linser; en för ansiktsigenkänning och en för porträtt-selfie.

ToF-sensorn är en kamera i sig, som identifierar objektet och beräknar avståndet mellan kameran och objektet. När du tar objektet kommer ToF att suddiga andra element i realtid; detta gjordes tidigare av programvara när fotot togs.

Om högtalarna föreslår läckorna frånvaron av dubbeltalande högtalare som finns på Pixel 3. I stället planerar Google en brusreducerande högtalare på toppen. Och det kan finnas en högtalare bredvid USB-C-porten längst ner.

Det är allt folk!

Loggar ut…

Från alla dess funktioner och specifikationer verkar det som om den kommande Pixel 4 är en mindre variant av Pixel 4 XL. Eftersom detta är läckor bör läsarna ta detta med en nypa skepsis. Tills Google släpper sina kommande enheter kan du njuta av renderingen.

Medan du fortsätter att gissa vad som kommer under oktober-2019, har Apple redan lanserat den senaste iPhone på Apple-evenemanget i september-2019. De senaste sensationerna heter iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Så skulle du vänta på lanseringen av Google Pixel 4 eller skulle du gå med en iPhone?

Tja, känner av behovet av en timme och dessutom, om du redan har tänkt på att få den senaste iPhone istället för Google Pixel 4, måste din första preferens vara att skydda dina värdefulla enheter med robusta men klassiska fodral. Vi har redan granskat några av de bästa fodral för iPhone 11, fodral för iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max-fodral också. Så vad får dig att vänta?

Dela gärna din feedback i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found