Blogg

Bästa iPhone 6 Plus-fodral 2021

Din iPhone 6 Plus har nu blivit ditt stiluttalande. Men har du ett fodral som kompletterar din telefon? Som toppledare behöver du ett elegant fodral som matchar din iPhone 6 Plus starka karaktär. Den här listan över bästa iPhone 6 Plus-fodral är avsedd för de chefer som har utvecklat en speciell smak för sina iPhones.

Bästa Executive-fodral för iPhone 6 Plus

1. Belemay

Det är den stilrena handgjorda designen som gör Belemay till en bra satsning för chefer. Det högkvalitativa kohudskinnet med raffinerade sömmar ger det ett proffsigt utseende.

Drivs av den mjuka TPU-interiören, kan locket enkelt bekämpa den låga påverkan. Ett stort fack för kontanter och tre kortplatser gör det till en säker satsning för din långa resa.

Stödfunktionen låter dig vila dina händer och titta på filmer bekvämt. Med utskärningen på baksidan gör locket varumärkeslogotypen att lysa elegant.

USP: Executive design

Kolla in på Amazon

2. IZENGATE

En perfekt klädsel för din iPhone 6 Plus. Den svarta färgen ger fodralet elegans, vilket är enkelt att installera med ett enda knäpp. För att passa dina verkställande krav har fodralet tre kortplatser och en ID-kortplats, två kortplatser för att lagra kontanter och ett löstagbart band.

För att din iPhone 6 Plus aldrig ska tappa, har skalet en anpassad unik knappstängning på fliken. För enkel åtkomst till knappar och kontroller är fodralet byggt med perfekta öppningar. Skydda och anpassa nu din telefon med detta snygga IZENGATE-fodral.

USP: Imponerande vintagedesign

Kolla in på Amazon

3. Zover

När jag väljer ett verkställande ärende är kvaliteten som jag sätter högst upp på listan den raffinerade designen. Och den här från Zover har imponerat på mig på grund av dess enkla profil.

Den förstklassiga läderstrukturen är förstärkt av det starka höljet för extra skydd. Så skyddet kan erbjuda det nödvändiga försvaret till din iPhone från både slag och repor.

Tillgången på flera platser gör folioskyddet till ett perfekt alternativ för din resa. Du kommer att använda stativfunktionen för att förbättra din medievisning. Dessutom finns Zover i sex färgalternativ att välja mellan mörkbrun, marinblå, svart och mer.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

4. Dreem Fibonacci

Dreem Fibonacci är en av de förstklassiga (fyra och en halv stjärnor av mer än 3 500 kundrecensioner) plånboksfodral till iPhone. Det jag gillar mest med detta omslag är den lyxiga konstruktionen och den bedårande avtagbara designen.

Det högkvalitativa konstläder med handgjord design gör att det ser premium ut. Plus, TPU-hölje ger det möjlighet att sprida chock, samtidigt som det motverkar repor.

Med flera fickor på gång kan du lagra upp till 3-6 kort och 5-10 dollarsedlar. Och RFID-stöldskydd erbjuder dem det nödvändiga försvaret. Utöver allt ser åtta färgalternativ till att du har friheten att välja en attraktiv kostym till enheten.

USP: RFID-stöldskydd

Kolla in på Amazon

5. Dockem

Utan något jazzy element skyddar denna Dockem-fodral till din iPhone 6 Plus din telefon mot repor, fläckar, smuts eller damm. Det premium mörka bruna syntetiska lädret ger din professionella upplevelse elegans.

Du kan enkelt bära telefonen i fickan eller placera den i din ryggsäck, handväska eller portfölj. En av de största fördelarna med detta fall är att du enkelt kan skjuta in och ut telefonen; det kan vara ett perfekt val av chefer som är upptagna hela dagen.

Dessutom minskar den tunna strukturen i detta fodral när du lägger den i fickan.

USP: Smal profil

Kolla in på Amazon

6. ZVEdeng

Om du vill gå till ett lätt och kompakt plånboksfodral bör ZVEdeng vara vägen att gå.

Skyddet är tillverkat av ganska mjukt PU-läder och har stötdämpande TPU-hölje. Med det släta och gripande yttre skalet känns din handflata väldigt bekväm.

De dolda kortplatserna och en pengarficka säkerställer att du inte känner att du behöver bära en extra plånbok. Med utskärningarna på plats kommer åtkomst till portar eller knappar inte så mycket. Slutligen kommer ZVEdeng i svarta och guldfärger.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

7. Fall i Davis

Det finns fall som vinner dig i första ögonkastet. Detta erbjudande från Davis fall hör till den kategorin.

Det högkvalitativa italienska lädret är den största höjdpunkten i detta fodral. Dessutom ger den rika handgjorda designen mer stil till sin profil. Och tack vare äkta läderkänsla ser din smartphone auktoritativ ut.

När vi pratar om andra funktioner har Davis-fodralet flera kortplatser och det finns också en säker plats för dina kontanter. När det gäller skyddet är locket tillräckligt robust för att hålla stötar borta.

USP: Italienskt läder av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

8. TORRO

Torro exekutivt fodral för iPhone 6 Plus är tillverkat av premium italiensk kohudläder. Fallets berörings- och känselfaktor är fascinerande. Dessutom har den ett elegant utseende som säkert kommer att fånga ögonbollarna hos många.

Väskan erbjuder också plats för kort och lite kontanter. Slutligen finns det två olika färgalternativ när du skriver detta.

USP: Italienskt premiumkinnskinn

Kolla in på Amazon

9. LUPA

Om du vill ha ett märkbart foliofall utan att spendera mycket pengar, bör LUPA vara ditt val.

Väskan har enkel design och är gjord av PU-läder. Exakta utskärningar ger det ett formanpassat utseende, samtidigt som du ser till att du har snabb åtkomst till alla funktioner.

Skyddsmässigt tror jag att det borde uthärda chocken med låg volym. Dessutom gör pengarfickan och kortplatserna det till en användbar tillgång för din vanliga användning.

USP: Sofistikerad design

Kolla in på Amazon

10. Silk Wallet Slayer Vol.1

Ytterligare ett fodral som håller stilfaktorn intakt utan att skydda brännaren. Jag har använt det här skalet med min iPhone 6 Plus och tyckte att det var mycket märkbart.

Det finns tre som sticker ut i Wallet Slayer Vol.1. Först och främst har omslaget en dold kortplats där du kan stash upp till tre kort och kontanter.

För det andra har den en ergonomisk design som är till nytta när du vill hålla en storskärmsmartphone som iPhone 6 Plus med fullständig sinnesro.

Och det tredje är strukturen mycket skyddande. Det betyder att din iPhone får tillräckligt med kudde för att njuta av pålitlig säkerhet.

USP: Hållbar konstruktion

Kolla in på Amazon

11.  SHIELDON

SHIELDON plånboksfodral är utformat för att ge ett proffsigt utseende till din iPhone 6 Plus. Det högkvalitativa kohudskinnet och det slagtåliga höljet gör det mycket skyddande. Med läderstrukturen får din grepp grepp.

Omslaget har en stor kontantficka och tre kortplatser som borde vara tillräckliga för grundläggande användning. Magnetförslutning håller dina värdesaker säkra och på rätt plats.

Du kan använda det helt justerbara stativet för att titta på filmer bekvämare. Dessutom kommer SHIELDON med livstidsgaranti.

USP: Slagfast

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Vilken från listan ovan gillar du mest? Dela ditt val med oss ​​i kommentaren nedan.

Du kanske också vill hänvisa:

  • Bästa iPhone 6 Plus handgjorda fodral
  • Plånboksfodral för iPhone 6 Plus
  • Bästa iPhone 6 Plus Clear Case
  • Bästa iPhone 6 Plus Kickstand-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found