Blogg

Bästa iPad-appar för lärare 2021

Undervisning är ett fantastiskt yrke som ger dig en anmärkningsvärd möjlighet att forma framtida ledares karriär. Det är anledningen till att lärare anses vara så betydelsefulla i vårt liv. Som en del av vår iPad för utbildningsserier har vi granskat några av de bästa iPad-apparna för lärare. Som lärare vill du ha dessa appar till ditt förfogande för att hantera klassen, samarbeta med dina elever, spåra deras framsteg och mer.

1. Påminn: skolkommunikation

Vill du få en mer effektiv app för att hantera skolkommunikation? Rankad som nummer 5 i utbildningskategorin, "Påminn" kan hjälpa dig att enkelt hålla kontakten med din skolgemenskap.

Höjdpunkten i denna app är möjligheten att översätta meddelanden på mer än 90 språk. Det är denna mångsidighet som skulle vara till nytta när du vill samtala fritt.

Som lärare skulle du uppskatta funktionaliteten att enkelt dela foton och filer från alla webbplatser. Dessutom lovar Remind att hålla hela din personliga kontaktinformation säker och privat - vilket är ännu ett plus.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Groovy Grader

Har du fortfarande att göra med de gamla skolan? Jag skulle rekommendera dig att titta på "Groovy Grader" eftersom det kan förenkla hela upplevelsen enormt.

Det bästa med den här appen är att den är helt anpassningsbar vilket ger dig mer flexibilitet. Du kan helst finjustera den för att hantera massor av frågor.

Beroende på dina behov kan du välja att visa betyget som ett nummer eller med decimal. Dessutom erbjuder Groovy Grader också ett alternativ att inaktivera skärmen för automatisk avbländning.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. ZipGrade

"ZipGrade" är en populär app för klassificering av papper för iOS. Med hjälp av den här appen kan du snabbt betygsätta flervalsfrågor, bedömningar och tester med hjälp av enhetens kamera. Det betyder att du kommer att kunna betygsätta testet mer effektivt och kostnadseffektivt i ditt klassrum.

Det ger gratis svarsark i ett antal format och storlekar. Dessutom kan du ordna resultaten perfekt för bättre visning. Med ZipGrade talar vi om exportalternativet, så att du kan skicka ditt resultat i PDF- och Excel-format.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Canvas Lärare

Enkelt uttryckt kan "Canvas Teacher" vara en välsignelse för lärare och föreläsare. Med den här appen till ditt förfogande kommer alla dina favoritkurser att vara lättillgängliga för dig. Och du kommer att kunna bläddra igenom dina uppdrag och enkelt ändra deras uppgifter och förfallodatum.

Håll koll på dina elevers inlämning för eventuella uppdrag. Kommentera, betygsätt och ge upp din kommentar. Skicka också viktiga meddelanden och meddelanden sömlöst.

Dessutom kan du uppdatera ditt kursinnehåll och delta i diskussionen när som helst och var som helst.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. SuperNote

Vad sägs om att få en superhändig anteckningsapp? “SuperNote” gör det enkelt att fånga idéer. Och det är det som gör den här appen så användbar inte bara för lärare utan också för dem som ofta måste hantera konferenser, möten och brainstorming.

Beroende på din bekvämlighet kan du spela in eller skriva ut allt som slår dig eller som är väsentligt. Åh, du kommer också att kunna skriva medan du spelar in.

Sortera dina anteckningar baserat på kategori eller datum för att hålla dem perfekt organiserade. Tack vare relaterade anteckningar påminnelser, säkerställer appen att du inte glömmer att göra någon viktig sak.

Slutligen har den gratis versionen av SuperNote vissa begränsningar, och du måste uppgradera till proversionen ($ 1,99-startpris) för att använda alla funktioner utan begränsning.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Edmodo

”Edmodo” är utformat för att vara ett smart verktyg för studenter, föräldrar och lärare. Oavsett om du vill hålla ett öga på alla uppdrag, kolla in lektioner eller skicka ut ett meddelande, kan den här appen uppfylla förväntningarna.

Tack vare funktionen för direktmeddelanden kan du kommunicera privat med vem som helst. Den har också en praktisk daglig planerare som visar alla kommande händelser. Således glömmer du inte att slutföra några uppdrag.

Mer betydelsefullt kommer Edmodo att hjälpa dig att upptäcka massor av utbildningsresurser också.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Mitt studieliv

Tycker du att det är lite obekvämt att hantera tentor, lektioner och läxor? Mitt studieliv kan vara rätt svar på ditt problem.

Vad den här appen i princip gör är att du kan hålla alla dina grejer i molnet. Därför förblir dina data inte bara säkra utan också tillgängliga på alla enheter.

Håll koll på dina uppgifter, påminnelser och uppdrag. Ännu bättre, du kan också dra nytta av scheman för dag och vecka för att hantera dina lektioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. TeacherKit

Här kommer din förstklassiga assistent i klassrumsledningen! TeacherKit är vad du behöver för att ta kontroll över dina lektioner.

Användningen av färger och koder spelar en viktig roll för att du idealiskt ska kunna ordna lektioner. Dessutom låter det dig ta närvaro snabbt och låter dig också notera positiva och negativa incidenter.

Du kan se sammanfattningskortet för varje elev för att spåra prestationen. Då kommer du att kunna skapa en fullfjädrad rapport och dela den med berörda personer.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Verktygslåda för Keynote

Tro mig, det är ganska enkelt att skapa en imponerande presentation, särskilt när du har rätt verktyg. Jag har provat min praktiska verktygslåda och upptäckt att det var uppgiften att skapa märkbara presentationer utan att spendera mycket tid och energi.

Appen har massor av helt anpassningsbara föremål så att du kan utforma dina presentationer på ett skickligt sätt. Dessutom kan du välja mellan ett antal iögonfallande teman och infografik för att pryda dina saker.

Dessutom låter Toolboxs gratisversion endast få begränsade teman och layouter. Därför måste du gå till premiumversionen ($ 4,99) för att låsa upp alla funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Skolarbete

Apples skolarbete är en av mina favorit iOS-appar för lärare av flera skäl. Först och främst gör den här appen det enklare att skapa utdelningar för att dela studiepåminnelser, uppdrag och klassmeddelanden.

För det andra kan eleverna se alla tillkännagivanden och uppgifter på ett ställe. Så det blir ingen förvirring.

Och det tredje, lärare kan sömlöst samarbeta med studenter och också hålla koll på deras framsteg. Ge dina kommentarer medan dina elever går igenom de tilldelade uppgifterna.

Du kan använda studentens framsteg för att ta reda på om någon behöver extra uppmärksamhet. Dessutom ger appen också ett enkelt sätt att hjälpa unga elever att lämna in sitt slutprojekt.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det!

Ditt val?

Förhoppningsvis skulle det vara lite bekvämare för dig att hålla kontakten med dina elever, hålla koll på deras prestationer och hantera alla klassrelaterade saker. Dessa appar kan definitivt fylla tomrummet och göra idéer som delar en sömlös och glad upplevelse.

Du kanske också vill utforska dessa sammanställningar:

  • Bästa ordboksprogram för iPhone och iPad
  • E-postappar för iPhone och iPad
  • Bästa ordspel för iPhone och iPad
  • Bästa iPad-appar för projektledning

Vilken av ovanstående appar har du valt? Berätta om dem och låt oss också veta namnen på apparna, som du tycker borde vara i samlingen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found