Blogg

Bästa iPad Pro 10.5 Clear-fodral 2021

Jag föredrar folio- och tangentbordsfodral för att jag ska få ut det bästa av min iPad och också ge det nödvändiga skyddet. Jag gillar dock att använda ett extremt klart fodral, särskilt när jag vill låta surfplattan visa upp sin klass eller fortsätta att se minimalistisk ut. För att säkerställa att surfplattan kan överleva anfallet av stötar eller skrapor väljer jag smala men ändå något skyddande fodral. Baserat på kvalitet och förmågan att bli en formanpassad följeslagare är de bästa iPad Pro 10.5 Clear-fodralen.

  1. Spigen
  2. ProCase
  3. LUVVITT
  4. MoKo
  5. Valkit
  6. i-Blason
  7. DinoCase

1. Spigen tunn passform

En smal som smyger sig runt din 10,5 for för en formpassad matchning. Trots att den har en snygg design kan den bekämpa repor tack vare det hårda PC-materialet.

De skräddarsydda utskärningarna ger problemfri åtkomst till blixtporten, högtalarna och kameran. En anmärkningsvärd egenskap hos detta tydliga omslag är kompatibiliteten med Apple Smart Keyboard-fodralet. Därför kan du fortsätta använda tangentbordskåpan utan att behöva ta bort det genomskinliga kåpan.

USP: Formpassande design

Kolla in på Amazon

2. ProCase

ProCase låter inte bara din iPad Pro visa upp sin design utan ger också ett pålitligt försvar mot stötar och repor. Den solida datorns exteriör och smidiga interiör hjälper till att det här tydliga fodralet absorberar stötar.

Omslaget har en säker hållare för att hålla Apple Pencil säker. Med de lyhörda knapparna kan du enkelt justera volymen och även slå på / stänga av iPad. Slutligen ser alla de tre färgerna som svart, grått och klart bedårande ut.

USP: Apple Pennhållare

Kolla in på Amazon

3. LUVVITT CLEAR GRIP

LUVVITT ger din iPad Pro fullständig frihet att lysa igenom. Den blanka stötfångaren pryder inte bara sin profil utan gör också det här tunna fodralet mer skyddande.

Den gummerade ryggen tål mindre droppar och slår ut en repa. Den upphöjda läppen skyddar pekskärmen på din surfplatta genom att inte låta den röra ytan när den placeras med framsidan nedåt. Dessutom matchar det en bedårande formpassning med din iPad.

USP: Kristallklar design

Kolla in på Amazon

4. MoKo

MoKo clear-fodral är en fin blandning av skydd och slankhet. Trots att det är så snyggt är det här fallet tillräckligt starkt för att bekämpa droppens påverkan tack vare den robusta stötfångaren. På baksidan kan din surfplatta visa upp sin design; samtidigt som du fortfarande erbjuder en nödvändig sköld från grunden. Det lägger sig snuggly på din iPad; ger den bekvämlighet som krävs för att bära din enhet. Exakta utskärningar och känsliga knappar ger problemfri åtkomst till alla surfplattans funktioner.

USP: Skyddande design

Kolla in på Amazon

5. Valkit

Valkit presenterar ett extremt klart fodral för din iPad Pro. Förutom att låta iPad visa upp designen kan det också hjälpa surfplattan att motstå stötar. Den robusta ramen med förstärkta hörn kan enkelt absorbera stötar.

Du kan använda den användbara hållaren för att hålla Apple Pencil säker. Dessutom går det också bra med Apple Smart Keyboard. Således behöver du inte ta av locket för att använda tangentbordet.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

6. i-Blason

i-Blason har bibehållit ett kvalitetsriktmärke för sina produkter. Oavsett om det är ett iPhone-fodral eller en iPad, deras produkter är alltid långvariga och hållbara. Detta iPad Pro-fodral är transparent bakifrån, tillsammans med något upphöjda stötfångare i hörnen för att skydda din enhet från normala fall och stötar.

Väskan har exakta skärningar i alla portar och knappar, vilket ger obehindrad åtkomst till alla funktioner i iPad Pro. Slutligen finns det inga färgval tillgängliga.

USP: Höjt stötfångarskydd i hörnen

Kolla in på Amazon

7. DinoCase

Vad som gör detta omslag från DinoCase till ett ganska bra alternativ är den mer skyddande designen. Omslaget har en robust ram för att bekämpa även otäcka stötar utan ansträngning.

På grund av främst den upphöjda ramen skyddar fodralet också både kameran och den stora skärmen. Den har en stark hållare för att säkerställa att du kan bära din Apple Pencil säkert.

Utskärningarna är mycket exakta medan knapparna är taktila. Dessutom finns DinoCase i tre förtjusande färgalternativ inklusive klar / svart, svart / kolgrå och vävd svart / kolgrå.

USP: Ytterligare skydd för kamera och skärm

Kolla in på Amazon

Ditt favoritgenomskinliga fall?

Så vilka iPad Pro 10.5 Clear Cases har fångat dina ögon? Är det den som är extremt slank eller den som är robust och skyddar mot droppar? Låt oss veta ditt favoritval i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill komma ikapp med dessa tillbehörslistor:

  • Bästa 10,5-tums iPad Pro-fodral
  • Bästa 10,5-tums iPad Pro läderfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found