Blogg

Spotify-tangentbordsgenvägar för Mac och dator

Med 70 miljoner betalda abonnenter från och med januari 2018 är Spotify den överlägset mest populära musik-streaming-appen. Jag har alltid tyckt att det är ganska spännande och tycker om att lyssna på det när jag arbetar på datorn.

Tack vare flera snygga genvägar är det lite smidigare att använda den här musikappen på datorn. Har du inte försökt dem ännu? Jag har sammanställt ett antal Spotify-kortkommandon för Mac och Windows PC, vilket skulle hjälpa dig att leva upp din musiktid.

Dessa kortkommandon är ganska enkla, och du kommer lätt att kunna behärska dem. Och när du väl har kommit ihåg dem blir det enkelt att kontrollera musik!

Spotify-tangentbordsgenvägar för Mac och Windows PC

Över till dig!

Få ut det mesta av dessa enkla genvägar för att förbättra din musikupplevelse. Jag är säker på att de kommer att vara till stor hjälp.

Apple Music har blivit den största konkurrenten till Spotify. På grund av det enorma biblioteket med låtar och rikt innehåll har Apples musikstreamingtjänst blivit en stark rival.

Även om det fortfarande är långt efter (med cirka 30 miljoner aktiva användare), tror många att det snart kommer att bli den främsta musikströmningsappen i USA.

Personligen har jag gillat att lyssna på dem båda. Som användare skulle jag verkligen vilja att tävlingen blev hårdare eftersom det är först då det bästa skulle komma.

Vad tycker du om rivaliteten mellan Spotify och Apple Music? Och vilken hittar du ett steg framåt på alla fronter? Skjut dina tankar i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Hur man förhindrar att HomePod spelar upp explicit innehåll
  • Streama Spotify, Pandora och Google Music på HomePod
  • Hur man byter Apple Music-konto på HomePod
  • Hur man skapar Apple Music-profil i iOS
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found