Blogg

Bästa iPhone 6 Clear Cases 2021

Om du är en person som älskar "transparens" förstår vi att du vill ha "denna kvalitet" även för dina iPhone 6-fodral! Ja, vi pratar om "clear case" eller transparenta fodral för iPhones. Om du letar efter vackra mjuka genomskinliga fodral för de senaste Apple-telefonerna, här kommer vi med de bästa tillgängliga på marknaden. För att ge dig de bästa fallen undersökte vi flera tillverkares webbplatser och produkter. Vi har noggrant kontrollerat användarnas funktioner, kvalitet och recensioner. Som ett resultat listade vi ner TOPPEN iPhone 6 Clear Cases.

1. Spigen Ultra Hybrid

Spigen Ultra Hybrid levereras med dubbla lager konstruktioner för att säkerställa att den kan motstå stötar. På grund av den hårda datorns bakpanel tål detta genomskinliga fodral stötar. Den mjuka TPU-stötfångaren kan absorbera stötar. Luftdämpningsteknik förstärker både design och hållbarhet. Främre läpp fungerar som ett skyddande skydd för pekskärmen. Ultra Hybrid genomskinligt fodral finns i sex färgalternativ.

Funktioner

 • Konstruktion i två lager
 • Luftdämpningsteknik
 • Hård PC tillbaka
 • TPU stötfångare

USP: Konstruktion med dubbla lager

Kolla in på Amazon

2. JETech

JETech clear case har ett enkelt utseende som passar snyggt på din smartphone. Tillverkad av PC- och TPU-material, detta genomskinliga fodral är tillräckligt starkt för att överleva mindre stötar och motstå repor. De fyra luftdämpade hörnen ger dess konstruktion. Slät yta ger förbättrat grepp som förhindrar glidning. Dessutom finns det här eleganta fodralet i fem färgalternativ.

Funktioner

 • TPU och PC-material
 • Förbättrat grepp
 • Skyddande design

USP: Anti-rep-design

Kolla in på Amazon

3. i-Blason Clear Halo-serien

i-Blason Halo Series klart fodral har en ganska kompakt design och gör ett formpassande par med din smartphone. TPU-stötfångaren kan absorbera stötar och gör fodralet tillräckligt skyddande för att motstå stötar. Den halkskyddade designen gör att fodralet känns bekvämt i dina handflator. Främre kanter skyddar pekskärmen från grunden. Detta genomskinliga genomskinliga fodral finns i sju färgalternativ som klar, marin, svart, blå, grön, rosa och orange.

USP: Halkfri design

Kolla in på Amazon

4. TENOC

Här är ett minimalistiskt fodral som är tunt och tydligt nog för att behålla enhetens ursprungliga utseende. Det ger tillräckligt skydd mot repor och stötar utan att lägga till för mycket bulk på din enhet. Den är gjord av flexibelt och mjukt TPU-material som är enkelt att installera och ta bort.

Dessutom finns det exakta utskärningar för högtalare, knappar och portar för att säkerställa vardagens bekvämlighet. Sammantaget är det ett snyggt fodral till ett bra pris som inte kommer att göra dig besviken.

Funktioner

 • Minimalistisk design
 • Perfekt passform
 • Mjukt TPU-material

USP: Snygg och mjuk

Kolla in på Amazon

5. Speck CandyShell

Om du vill ha ett premiumklart fodral ska du inte se bortom Speck CandyShell. Vad som skiljer det från resten är skyddet av militär kvalitet. Skapat med det finaste TPU- och PC-materialet, kan det här solida fodralet enkelt slå ner droppens påverkan. Den ultraklara designen gör att din smartphone kan visa sin klass i stil. CandyShell finns i fyra färgvarianter.

Funktioner

 • TPU-material
 • Hårt yttre
 • Upphöjd ram

USP: Ultraklar design

Kolla in på Amazon

6. OtterBox

OtterBox Symmetry Clear Series tillhör elitligan. Det står högt från alla aspekter. Detta genomskinliga fodral har det dubbla lagerhöljet för att motstå stötar. Upphöjd fasad kant fungerar som ett pålitligt skydd för pekskärmen. Sist men inte minst, det finns så många som 18 färgalternativ att välja mellan.

Funktioner

 • Upphöjd fasad kant
 • Design med dubbla lager
 • Flera färgalternativ

USP: Premiummaterial

Kolla in på Amazon

7. Maxboost® Liquid Skin iPhone 6 Clear Case

Maxboost®-fodralet vann tävlingen på grund av dess fantastiska funktioner. Det såg fantastiskt ut och när vi skulle hålla det gav det oss en kunglig känsla. Det behöll elegansen hos iPhone 6 genom att ha det ultraklara mjuka fodralet. Vad vi älskade är dess klara mjuka hudväska som bibehåller enhetens skönhet och dess flexibla kropp som kan stå mycket bra mot repor, märken etc.

Detta snygga fodral kommer i två färger - rosa guld och klart.

Funktioner

 • Anti-rep-beläggning
 • Formpassande design
 • Exakta utskärningar för knappar och portar
 • Livstidsgaranti

USP: Mjuk hud

Kolla in på Amazon

8. iXCC

Varför lägga till onödig bulk på din iPhone 6 när du kan ha samma skydd med minimal bulk. iXCC är ett kristallklart, extremt tunt fodral för din iPhone. Så länge som säkerheten berörs höjs stötfångaren märkbart i hörnen som fungerar som stötdämpande.

Fodralet har exakta skärningar varhelst det behövs och levererar därmed obehindrad åtkomst till alla iPhone-portar och funktioner. Slutligen är det inte skrymmande på din plånbok också.

USP: Kristallklart tunt fodral

Kolla in på Amazon

9. Shock Tech

Detta genomskinliga fodral är tillverkat med mjuk och tunn TPU-gel, som inte tillför någon bulk till iPhone och det ger också bra grepp medan du håller. Gelén skyddar enheten effektivt från vanliga fall och stötar. Dessutom skyddar den också från repor. Upphöjda kanter runt skärmen och kameran skyddar dem också mot repor.

De flesta gelbaserade fodral blir gula över tiden. Med avancerad behandling blir fallet inte gult med tiden, och det är klart tills du använder det. Sammantaget är det ett utmärkt värde för pengarna.

USP: Mjuk och tunn TPU Gel

Kolla in på Amazon

10. Huffii

Varför bara skydda iPhone när skärmen är den mest utsatta delen? Huffii tar upp denna oro genom att ge två skärmskydd i lådan när du köper fodralet. TPU-stötfångaren och den solida baksidan av fodralet skyddar exakt din enhet från repor, normala fall och stötar.

Glasskyddet har en 9H hårdhet. Allt som allt är det ett komplett paket för att skydda din iPhone 6 från fall, repor, damm och smuts.

USP: Två skärmskydd ingår i lådan

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Den främsta anledningen till att klara ärenden älskas av användarna är att låta deras iPhone uttrycka sin klass utan störningar. Med den extremt tydliga designen hjälper dessa genomskinliga fodral din smartphone att avslöja sin charm i stil. Dessutom kan de skydda din enhet från droppar och repor.

Vilket klart fodral har du valt för dina iPhone 6 Clear-fodral? Det skulle vara fantastiskt att veta namnet. Låt oss också veta vilken kvalitet som har fångat dina ögon.

Du kanske vill ha en snabb blick på:

 • Bästa iPhone 6-fodral
 • Bästa iPhone 6 Folio-fodral
 • Power Banks för iPhone och iPad
 • Bästa Bluetooth-hörlurar för iPhone 6/6 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found